Joburi vreau sa lucrez de acasa in autocad 2d

Cauta in 8 locuri de munca vreau sa lucrez de acasa in autocad 2d in 2014

15 Nov

Inginer proiectare constructii hidrotehnice

BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 14-11-2014 Responsabilitati RESPONSABILITATI - Indeplineste activitati in domeniul elaborarii documentatiei grafice si scrise; - Competenta de a realiza documentatia grafica, 2D, 3D asistat de calculator, fiind coordonat de inginerul proiectant; - Cunoaste desen tehnic la nivel avansat, fiind capabil sa realizeze desene de ansamblu pe baza schitelor date de proiectant; - Sa.

Companie: IDEEA PROIECT

Jobul Inginer proiectare constructii hidrotehnice este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Inginer proiectare constructii hidrotehnice a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov

Google search specialist - Cercetare Online

Cluj Napoca ROMANIA

diferite subiecte. As vrea sa lucrez cu tine part-time, tu de-acasa, eu de-acasa (sunt momentan in America) pe diferite proiecte care implica rabdare, atentie la detalii si abilitati de cercetare online. M–ar ajuta daca vorbesti fluent limba engleza, esti o persoana deschisa la oportunitati si iti place sa lucrezi cu persoane flexibile (I’m one of those). In masura in care te regasesti in.

Companie: CNB Industries

Jobul Google search specialist - Cercetare Online este incadrat in categoria Cercetare part-time

Locul de munca Google search specialist - Cercetare Online a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov

CAD specialist

Cluj Napoca ROMANIA

rendering in CAD. As vrea sa lucrez cu tine part-time (project/based), tu de-acasa, eu de-acasa (sunt momentan in America) pe diferite proiecte care implica cunostiinte de proiectare. M–ar ajuta daca vorbesti fluent limba engleza, esti o persoana deschisa la oportunitati si iti place sa lucrezi cu persoane flexibile (I’m one of those). In masura in care te regasesti in descrierea de mai.

Companie: CNB Industries

Jobul CAD specialist este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari

Locul de munca CAD specialist a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
11 Nov

SECRETARA/ASISTENT MANAGER

Bucuresti

D: CE NU VREAU Nu vreau sa ajung deputat sau senator. Vreau doar sa creez deputati sau senatori... ;-) Si nici sa ma trezesc dimineata. E: CE OFER 1. LEAFA :Incepi cu aprox. 300 EURO cash ca secretar(a) muncind aprox. 180 h/luna .Adica vei primi 1,7E/ ora. Daca.

Companie: CASA MIHNEA

Jobul SECRETARA/ASISTENT MANAGER este incadrat in categoria Consultant, Diverse, Finante/Contabilitate, Imobiliare, Secretariat/Administrativ Salar:300 euro

Locul de munca SECRETARA/ASISTENT MANAGER a fost preluat de pe www.locuri-munca.com
Aplica la job
23Nov
13 Nov

Inginer mecanic -Proiectant - Dep Asistenta Tehnica

Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 12-11-2014 Responsabilitati  Realizarea documentatiei tehnice necesare pentru obtinerea si mentinerea avizului G.M.P. (Good Manufacturing Practices) conform normelor A.N.M. (Validarea centralelor de clima, a spatiilor de productie si a utilajelor);  Realizarea documentatiilor tehnice necesare pentru reamenajarea spatiilor din sectiile de productie in vederea achizitionarii.

Companie: TERAPIA RANBAXY

Jobul Inginer mecanic -Proiectant - Dep Asistenta Tehnica este incadrat in categoria Inginerie / Tehnologie full-time

Locul de munca Inginer mecanic -Proiectant - Dep Asistenta Tehnica a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov

Student arhitect

Iasi ROMANIA

Postat la: 12-11-2014 Responsabilitati Efectuare de relevee si redactare 2D Pentru mai multe detalii : 0722 744 183 Cerinte Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii - cunostinte Autdesk AutoCAD - disponibilitate; - rapiditate in obtinerea datelor din teren; - exactitate in redactare; - viteza mare de redactare in format electronic; - seriozitate Beneficii Oferite Se.

Companie: ARHITECT CONSTRUCT SRL

Jobul Student arhitect este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari

Locul de munca Student arhitect a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
09 Nov

INGINER PROIECTANT

BUCURESTI, Otopeni

- intocmirea documentatiei tehnice si de executie pentru produsele din proiect; - realizarea calculului de dimensionare si verificare a elementelor componente; - alegerea materialelor; - gasirea solutiilor optime pentru realizarea produsului; - intocmirea cartilor tehnice aferente produselor; - reducerea costurilor de productie prin imbunatatiri tehnice si tehnologice aduse produselor; -.

Companie: NetJobs

Jobul INGINER PROIECTANT este incadrat in categoria Ind. de masini/Echipamente, Inginerie, Productie si confectionare, Proiectare industriala full-time

Locul de munca INGINER PROIECTANT a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
08 Nov

Inginer proiectant

Otopeni ROMANIA

Postat la: 17-10-2014 Responsabilitati - intocmirea documentatiei tehnice si de executie pentru produsele din proiect; - realizarea calculului de dimensionare si verificare a elementelor componente; - alegerea materialelor; - gasirea solutiilor optime pentru realizarea produsului; - intocmirea cartilor tehnice aferente produselor; - reducerea costurilor de productie prin imbunatatiri tehnice.

Companie: IMARK SISTEM

Jobul Inginer proiectant este incadrat in categoria Inginerie / Tehnologie full-time

Locul de munca Inginer proiectant a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job