Joburi in vaslui

Cauta in 89 locuri de munca in vaslui in 2014

Bursa locurilor de munca organizata in fiecare an pentru locurile de munca libere din Vaslui aduce in acelasi spatiu toate joburile vacante si candidatii pentru acestea, acordand o sansa atat persoanelor calificate in diferite domenii, cat si incepatorilor sau persoanelor necalificate.

18 Dec
Strungar / Frezor
Vaslui

Pentru o companie specializata in ingineria si manufactura de mare finete, cautam strungari si frezori universali. Se va lucra dupa un design/plan prestabilit, in serii mici, piese intre 0.5 si 150 Kg pe utilaje conventionale.

Cerinte:Responsabilitati: - Operarea strungurilor manuale de la 5 - 500 mm diametru X 10 ? 2500mm lungime; - Operarea frezelor cu turela sau cu cap cu unghi variabil ; - Se va lucra cu materiale precum otel, aluminiu, bronz si materiale plastice; - Operarea masinilor de rectificat ( rectificarea suprafetelor interne si externe); - Se va lucra cu tolerante intre 0.1 mm si 0.01 mm; Limba engleza ? minim nivel conversational - Experienta minima 10 ani pe o pozitie similara; - Cunostinte de operare strung / freza conventionala; - Cunostinte de desent tehnic;Compensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:DaJobs este o agentie de recrutare, selectie si plasare de forta de munca in strainatate cu plecari rapide in statele Uniunii Europene.
Companie
DaJobs
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Asistenti Medicali UK
Vaslui

Recrutam asistenti medicali pentru U.K. in sistemul sanitar de stat (spitale) sau centre de ingrijire din Irlanda de Nord si Tara Galilor. Bilet de avion pl?tit de angajator ?i preluare de la aeroport; Asisten?? ?n g?sirea locului de cazare; Bonus - ?300 ?i posibilitate de solicitare avans din salariu ?700.Cerinte:Diploma de Asistent medical generalist. Nivel mediu la limba engleza (B1/B2).

Inregistrare la NMC in curs sau finalizata. Pentru a lucra ?n UK trebuie s? fi?i ?nregistrat la NMC sau eligibili pentru a v? ?nscrie la NMC. Compensatii:Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:DaJobs este o agentie de recrutare, selectie si plasare de forta de munca in strainatate cu plecari rapide in statele Uniunii Europene.
Companie
DaJobs
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
08 Dec
Referent superior
Vaslui

Referent superior Institutul de Stat pentru Testarea si Inregistrarea Soiurilor – Centrul pentru Testarea Soiurilor Negresti 28 noiembrie 2014 Institutul de Stat pentru Testarea si Inregistrarea Soiurilor organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta de referent, clasa III, grad profesional superior – Centrul

pentru Testarea Soiurilor Negresti. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii medii liceale absolvite cu diploma de bacalaureat; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 06 ianuarie 2015, ora 10:00: proba scrisa; data si ora interviului se vor citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
20Dec
08 Dec
Consilier asistent
Vaslui

Consilier asistent Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul Judetean Vaslui 28 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul Judetean Vaslui organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacanta, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul Control pe Teren. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 05 decembrie 2014: termenul limita pentru depunerea dosarelor; 12 decembrie 2014, ora 10:00: proba scrisa; 16 decembrie 2014, ora 10:00: proba interviu. Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Asistent medical - UK
Vaslui

Cautam URGENT asistenti medicali pentru spitale si clinici din Irlanda de Nord si Tara Galilor. Salariul porneste de la 1700 lire sterline/ luna; Transport platit si preluare de la aeroport; Asisten?? ?n g?sirea locului de cazare; Bonus de 300 lire sterline si posibilitatrea de a solicita un avans de 700 lire din salariu.

Cerinte:Cerinte: - cunoscator de limba engleza nivel cel putin mediu - cazier curat Detinerea PIN-ului sau demersul facut pentru obtinerea acestuia constituie avantaj in plasarea candidatului. Experienta in domeniu constituie un avantaj.Compensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:DaJobs este o agentie de recrutare, selectie si plasare de forta de munca in strainatate cu plecari rapide in statele Uniunii Europene.
Companie
DaJobs
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
munca drujbisti
Vaslui

Descrierea postului:Societate acreditata recruteaza urgent personal  in domeniul forestier pentru drujbisti, in Germania si Austria.Se asigura cazare, o masa calda pe zi si salariul motivant 1600 euro/luna.Varsta cuprinsa intre 18 58 de ani. Pentru mai multe informatii si inscrieri va asteptam de luni pana vineri, orele 9:00 17:00 la nr de tel 0724934243 0754948576 0754948575.

Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
08 Dec
Consilier principal
Vaslui

Consilier principal Primaria Municipiului Vaslui 25 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment.

Primaria Municipiului Vaslui, judetul Vaslui, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacanta, de consilier, clasa I, grad profesional principal in cadrul Serviciului Taxe si Impozite Locale – Biroul Constatare si Impunere Persoane Fizice si Juridice. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; vechime in specialitatea studiilor citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
08 Dec
Consilier asistent
Vaslui

Consilier asistent Primaria Comunei Tanacu 21 noiembrie 2014 Primaria Comunei Tanacu, Judetul Vaslui organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Contabilitate. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr.

188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor economice; cunostinte operare PC- nivel mediu; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 1 an. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 20 decembrie 2014, ora 10:00: proba scrisa; citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
Soferi TIR - comunitate
Vaslui

Agentia noastra colaboreaza cu foarte multe companii din strainatate care ofera locuri vacante in acest domeniu in diverse tari din Europa, de aceea locurile se afla pe tot teritoriul Europei Avantaje: - Plecari rapide. - Cazarea este identificata si platita de catre companie. - Oportunitati multiple de a accesa un nivel de salarizare superior.

- Chiar si in zilele in care nu muncesc, soferii primesc diurna de 32 EUR/ zi. - Fiecare 8 saptamani de munca pot fi urmate de 3 saptamani de pauza (daca angajatul doreste acest lucru). - Soferii pot primi un bonus la salariu pentru performante si capacitati superioare. - Toate TIR-urile sunt echipate cu calculator de bord pentru comunicare, navigare si gestiune a timpului de condus. De asemenea, soferii primesc telefoane mobile pentru uz la munca. - Soferii primesc tot echipamentul necesar. - Soferii sunt inregistrati pentru asigurari sociale, pensie, asigurare de sanatate si accidente la munca. - Transport local asigurat. - 4 saptamani de citeste mai mult
Companie
DaJobs
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
08 Dec
Consilier principal
Vaslui

Consilier principal Consiliul Judetean Vaslui 28 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment.

Consiliul Judetean Vaslui organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacanta, de consilier, clasa I, grad profesional principal in cadrul Serviciului Contabilitate. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiinte economice; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 5 ani. Concursul se va citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 89 locuri de munca in vaslui , afisate in 9 pagini.

Ai cautat locuri de munca in vaslui in 2014 vezi si firme in Vaslui sau doctori in Vaslui

Piata locurilor de munca din Vaslui nu este una foarte dinamica si nici foarte diversa, joburile disponibile nu sunt foarte numeroase si se axeaza in general pentru persoanele cu studii medii, locurile de munca pentru persoanele cu studii superioare nu lipsesc, dar sunt mai putine. Cele mai multe locuri de munca disponibile in Vaslui le gasim in agricultura si in domeniul serviciilor de transport marfa.