Joburi valea jiului

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru valea jiului dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
  • jiului am gasit: 1 locuri de munca
  • valea am gasit: 9 locuri de munca
Alte anunturi asemanatoare cu valea jiului
10 Nov
BONA – Sector 1, Zona Jiului
Romania BUCURESTI

Titlu: BONA – Sector 1, Zona Jiului Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: BUCURESTI Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Nivel cariera: Intermediar Descriere: Angajam BONA pentru familie deosebita din Zona Jiului, Sector 1.

Program de lucru: full-time: 8 ore/ zi de Luni pana VineriVarsta copil: 2 aniSalariul lunar oferit: 1500 – 1600 leiProgramari interviu la numerele de telefon indicate sau trimite CV. Cerinte: Cerinte post: experienta anterioara (reprezinta avantaj), nivel de studii medii, persoana activa, comunicativa, interesata de o colaborare pe termen lung. Tip promovare: Standard Salariu: 1600 RON Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 18-11-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: PROFILES RECRUITMENT Mini interviu online Detalii job BONA – Sector 1, Zona Jiului: citeste mai mult
Companie
PROFILES RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
4001600 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27Nov
25 Nov
Sales Representative Valea Prahovei
Azuga, Busteni, Sinaia, Comarnic, Predeal, Baicoi, Campina, Brasov

Obiectivul postului si principalele responsabilitati:

Realizarea obiectivelor de vanzare si distributie in teritoriul repartizat printr-o productivitate maxima pe fiecare canal comercial, in concordanta cu politicile de trade marketing si distributie si la un nivel inalt de satisfacere a cerintelor clientului.

Gestionar/ atributii de gestiune pentru produsele incredintate de companie.

Responsabilitatile si sarcinile postului:

Atingerea obiectivelor de distributie din punct de vedere al disponibilitatii produselor, volumelor de vanzare, acoperire teritoriu, frecventa de vizitare, monitorizare si rotatie stocuri, expunere produse si materiale publicitare;

Asigurarea unui stoc optim de produse BAT in fiecare magazin vizitat din teritoriul sau pentru a evita lipsa in stocul comerciantului.

Asigurarea vizibilitatii produselor, precum si aranjarea lor conform standardelor BAT (planograme)

Sa implementeze, monitorizeze si reconcilieze citeste mai mult

Este responsabil de calitatea si prospetimea produselor BAT la punctul de vanzare prin aplicarea principiului “primul intrat – primul iesit”; este necesar sa informeze superiorul direct in cazul produselor deteriorate si sa aplice procedura de retragere produse daca exista aprobare.

Stabilirea de relatii bune cu clientii, dezvoltate pe respect reciproc si incredere. Acordarea de suport printr-o comunicare continua si rezolvarea prompta a problemelor si cerintelor aparute;

Gestionarea corecta a marfii si banilor in conformitate cu legile in vigoare si cu politicile companiei; 

Mentinerea, actualizarea si introducerea in sistem in conditii de acuratete a informatiilor aferente teritoriului de care agentul raspunde.

Cerinte esentiale:

Abilitati de vanzare
Spirit de organizare
Spirit de echipa
Orientarea spre consumator
Onestitate si etica
Fara antecedente penale
Permis de conducere cu vechime minimum doi ani
Minim studii medii.

BAT - British American Tobacco (www.bat.com) este o organizatie globala lider pe piata cu o istorie consacrata cu un viitor promitator si dinamic. Multumita angajatilor nostri am continuat sa ne dezvoltam si sa depasim asteptarile intr-o piata foarte complexa si plina de provocari.

Scopul nostru este sa devenim cea mai de succes companie din industria tutunului in toate pietele noastre prin furnizarea de produse excelente; oferind increderea si responsabilitatea asteptate de la marcile de consum global.

Daca aveti talentul si motivatia sa fiti parte din acest succes veti descoperi ca suntem interesati sa va sustinem in atingerea potentialului dvs. maxim. Asteptam CV-ul dvs la adresa de email: olivia_madalina_cucu@bat.com.

 

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Sef raion - Bucuresti 2, Valea Cascadelor
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-10-2015 Responsabilitati * Organizeaza si gestioneaza intreaga activitate de vanzare din cadrul raionului * Coordoneaza si supervizeaza echipa de consultanti de vanzari * Gestioneaza stocurile si inventarele raionului * Dezvolta si mentine bune relatii cu clientii * Mentine controlul comenzilor catre furnizori Cerinte * Studii medii sau superioare * Experienta in domeniul

materialelor de constructii / instalatiilor reprezinta un avantaj * Disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa * Abilitati de coordonare si dezvoltare a echipei * Abilitati de comunicare si rezolvare a conflictelor, diplomatie * Abilitati de organizare, planificare si prioritizare * Harnic, perseverent, onest, cu simt dezvoltat al responsabilitatii * Initiativa si orientare spre invatare * Capacitatea de a evalua situatii dificile si autonomie * Operare MS Office (Excel, Word) * Autorizatie ISCIR pentru utilajele de manevrat marfa constituie un avantaj Beneficii Oferite * Pachet salarial citeste mai mult
Companie
DEDEMAN
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Bona
Bucuresti

Angajam bona cu experienta si recomandari pentru un bebelus de 3 luni. Zona: Valea Oltului- Brancusi. Program: in primele luni 3 ore pe zi de luni pana vineri, apoi din luna martie se trece la un program de 10 ore de luni pana vineri. Salariul: 1300-1500 lei.Cerinte:NecalificatDetalii Companie:Agentie de recrutare..

Angajam bona cu experienta si recomandari pentru un bebelus de 3 luni. Zona: Valea Oltului- Brancusi. Program: in primele luni 3 ore pe zi de luni pana vineri, apoi din luna martie se trece la un program de 10 ore de luni pana vineri. Salariul: 1300-1500 lei.Cerinte:NecalificatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Servicii; Servicii/Babysitter Ingrijire copil Service
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
26 Nov
Angajam Ospatar , Receptioner , Camerista
Branesti ROMANIA

Postat la: 04-11-2015 Responsabilitati Servirea clientilor si curatenia la locul de munca Cazarea cleintilor si curatenia la locul de munca Curatenia in camere si incinta Pensiunii . Cerinte Valea Iazurilor Belciugatele angajeaza personal cu minim 1 an experienta, domiciliate in : Bucuresti Sectoarele 2 si 3, Oras Pantelimon, Branesti, Islaz , Fundulea , .

Carnet si masina personala reprezinta un plus . Decontam transmportul . Salariu atractiv . Beneficii Oferite decontare transport Descrierea firmei Complexul de agrement Valea Iazurilor se afla la 20 de km de Bucuresti in Comuna Belciugatele. Este deschis din anul 2006 si are in oferta sa de servicii : Cazare , Restaurant , Piscina , Teren sintetic de fotbal , Teren de tenis , Pescuit si multe alte activitati de relaxare si destindere. Companie Radin Impex Com SRL Posturi disponibile 3 Domeniu Restaurante / hoteluri / catering Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial citeste mai mult
Companie
Radin Impex Com SRL
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27Nov
26 Nov
Angajam Ospatar , Receptioner , Camerista
Branesti ROMANIA

Postat la: 04-11-2015 Responsabilitati Servirea clientilo si curatenia la locul de munca Cazarea clientilor si curatenia la locul de munca Curatenia camerelor si a Pensiunii Cerinte Valea Iazurilor Belciugatele angajeaza personal cu minim 1 an experienta, domiciliate in : Bucuresti Sectoarele 2 si 3, Oras Pantelimon, Branesti, Islaz , Fundulea , .

Carnet si masina personala reprezinta un plus . Decontam transmportul . Salariu atractiv . Beneficii Oferite decontam transportul Descrierea firmei Complexul de agrement Valea Iazurilor se afla la 20 de km de Bucuresti in Comuna Belciugatele. Este deschis din anul 2006 si are in oferta sa de servicii : Cazare , Restaurant , Piscina , Teren sintetic de fotbal , Teren de tenis , Pescuit si multe alte activitati de relaxare si destindere. Companie Radin Impex Com SRL Posturi disponibile 3 Domeniu Restaurante / hoteluri / catering Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial Confidential citeste mai mult
Companie
Radin Impex Com SRL
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Agent / Broker imobiliar Agentia Mervani Sinaia
Romania Sinaia, Azuga, Busteni, Breaza, Predeal

Titlu: Agent / Broker imobiliar Agentia Mervani Sinaia Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: Sinaia, Azuga, Busteni, Breaza, Predeal Tip job: Full time Domeniu: Vanzari - Imobiliare Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: Agentia Imobiliara MERVANI Sinaia angajeaza agent / broker imobiliar.

Cautam o persoana cu sau fara experienta in domeniu, organizata, atenta la detalii si cu abilitati de comunicare. Obligatoriu permis auto! Cerinte: Candidatul ideal:- Bune abilitati de comunicare- Persoana organizata, atenta la detalii, punctuala, serioasa- Experienta pe piata imobiliara reprezinta un avantaj, dar nu este un criteriu obligatoriu- Putere de convingere;- Persoana dinamica, optimista, sociabila, disponibilitate la program prelungitDescrierea jobului:Responsabilitati:- Prospectarea pietei imobiliare;- Evaluarea si vizionarea proprietatilor imobiliare;- Identificarea potentialilor clienti;- Contactarea si oferirea de consultanta imobiliara citeste mai mult
Companie
Mervani Invest
Categoria jobului
Vanzari - Imobiliare Vanzari Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Salariu
400400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Nov
Ingrijitoare de curatenie (2 posturi)
Arges

Ingrijitoare de curatenie (2 posturi) Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din Valea Iasului 5 noiembrie 2015 Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din Valea Iasului, Judetul Arges organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 posturi contractuale de executie, vacante, de ingrijitoare de curatenie la Sectia pneumologie.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Consilier debutant
Arges

Consilier debutant Primaria Comunei Valea Danului 6 noiembrie 2015 Primaria Comunei Valea Danului, Judetul Arges organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Agricol, Mediu. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art.

54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; cunostinte de operare PC. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 12 noiembrie 2015, ora 14:00: termenul limita de depunere a dosarelor; 16 noiembrie 2015, ora 10:00: proba scrisa; 18 noiembrie 2015: proba interviu. citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
14 Nov
Asistent medical
Barnstaple Anglia

Interviuri pe Skype Agentia noastra in parteneriat cu North Devon Healthcare NHS Trust recruteaza la ora actuala Asistenti Medicali Generalisti. Interviurile se tin via Skype in fiecare saptamana. Posturi disponibile in Medicina Generala si Chirurgie.

CERINTE • Proaspat absolventi si asistenti cu experienta • Nivel B2 de limba Engleza sau mai mare • Inregistrat la NMC (sau in process de a finaliza inregistrarea) SALARIU & BENEFICII • Salariu Band 5: £21,692- £28,180 • 4 luni de cazare gratuita, in vecinatatea spitalului • Returnarea costurilor de inregistrare la NMC, de 120£ • Returnarea costului biletului de relocare pana la valoarea de 150£ • Alocatie de relocare in valoare totala de 1000£ care va fi alocata astfel: o data la 6 luni angajatul va primi 250£, pe o perioada de 24 de luni • Fiecare candidat va primi in momentul cazarii un pachet de bun venit • Program de inductie cuprinzator • Oportunitati de dezvoltare profesionale excelente • Program citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job