Joburi rm in valcea

Cauta in 5 locuri de munca rm in valcea in 2014

19 Nov
Recruiter rm. valcea
Rm. Valcea

Loc de munca Cu norma intreaga.
Selectam recruiter -Rm. Valcea.
 Cerinte:
 -limba engleza la nivel avansat scris-vorbit;
 -excelente abilitati de comunicare;
 -bune cunostinte de operare PC(tastare rapida, tabele, etc);
 -seriozitate maxima si dorinta de a performa;
 -disponibilitate imediata;
 -experienta in recrutare si

selectie;
 -cunoastrerea limbii germane reprezinta avantaj la angajare.

Detalii Companie:
Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Reprezentant vanzari Craiova/Pitesti/Rm. Valcea
Craiova, Pitesti, Ramnicu Valcea

Candidatul ideal: - studii superioare absolvite sau student in an terminal, cursuri ID, - minim 2 ani experienta in vanzari (produse si servicii) catre clienti business, - cunostinte MS Office (Word, Excel), - bune abilitati de comunicare si negociere, prezenta agreabila, - capacitate de asimilare rapida, respectarea deadline-urilor, - persoana dinamica, cu initiativa si sociabila.

Descrierea jobului: - prospectarea si identificarea de noi clienti, - promovarea imaginii si serviciilor companiei, - negocierea si incheierea de contracte pe termen lung, - mentinerea unor relatii profesionale apropiate cu clientii din portofoliul sau. citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
07 Nov
Inspector SSM Rm. Valcea
Valcea

Responsabilitati: - Organizarea activitatii de protectie a muncii; - Instruirea personalului pe probleme de securitate si sanatate in munca; - Prevenirea accidentelor de munca si mentinerea starii de sanatate a personalului; - Investigarea cauzelor producerii accidentelor de munca si a imblonavirilor; - Coordonarea activitatilor de interventie in cazuri de necesitate.Cerinte:
Cerinte: - Experienta de minim 5 ani ca Inspector SSM in santier/mediul industrial; - Certificat de absolvire Curs SSM (obligatoriu minim 80 ore); - Studii superioare tehnice;

Compensatii:
-

Detalii Companie:
Agentia Professional, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, administrare de personal, evaluare de personal si audit organizational, training.
Companie
Agentia de Servicii Professional
Categoria jobului
Administratie / Office
Tipul jobului
full-time
Salariu
6252500 ron
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Asistent Coordonator / Inginer Rezident
Ramnicu Valcea

Sprijina Liderul de Echipa in supervizarea lucrarilor de constructii la sistemul de management al deseurilor din judetul Valcea (Rm. Valcea, Dragasani, Calimanesti, Raureni, Brezoi): <br>- verifica documentele inaintate spre avizare de catre Antreprenor, <br>- participa la sedintele saptamanale, <br>- elaboreaza rapoarte saptamanale si lunare de progres, <br>- suplineste

Liderul de Echipa in absenta acestuia.- absolvent de studii superioare, <br>- experienta in minim 1 proiect / contract in care a mai detinut pozitia de asistent lider / coordonator / manager de proiect sau echivalent, <br>- capacitate de organizare si optimizare, <br>- abilitati de comunicare.

Detalii Companie:
Firma de proiectare si consultanta in domeniile: constructii civile, supervizare lucrari infrastructura de mediu si transport.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Constructii/Amenajari Consultanta
Aplica la job Detalii job
27Nov
18 Nov
Recruiter
Rm. Valcea

Selectam recruiter,cu experienta in domeniul recrutarii si selectiei, cu un nivel avansat scris/vorbit al limbii engleze, abilitati excelente de comunicare si bune cunostinte de operare PC-tastare rapida, tabele, etc. Locatia-Rm. Valcea.Cerinte:
Cerinte: -limba engleza la nivel avansat scris-vorbit; -excelente abilitati de comunicare; -bune cunostinte de operare PC(tastare rapida, tabele, etc); -seriozitate maxima si dorinta de a performa; -disponibilitate imediata; -experienta in recrutare si selectie; -cunoastrerea limbii germane reprezinta avantaj la angajare.S

Compensatii:
Asigurare

Detalii Companie:
BRILLIANT RECRUITMENT-societate de recrutare si plasare forta de munca, acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca,numar de inregistrare 5595.
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Consultanta/Management
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job