Joburi rm in valcea

Cauta in 5 locuri de munca rm in valcea in 2014

19 Nov

Recruiter rm. valcea

Rm. Valcea

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectam recruiter -Rm. Valcea. Cerinte: -limba engleza la nivel avansat scris-vorbit; -excelente abilitati de comunicare; -bune cunostinte de operare PC(tastare rapida, tabele, etc); -seriozitate maxima si dorinta de a performa; -disponibilitate imediata; -experienta in recrutare si selectie; -cunoastrerea limbii germane reprezinta avantaj la angajare.Detalii.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Recruiter rm. valcea a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
22 Nov

Reprezentant vanzari Craiova/Pitesti/Rm. Valcea

Craiova, Pitesti, Ramnicu Valcea

Candidatul ideal: - studii superioare absolvite sau student in an terminal, cursuri ID, - minim 2 ani experienta in vanzari (produse si servicii) catre clienti business, - cunostinte MS Office (Word, Excel), - bune abilitati de comunicare si negociere, prezenta agreabila, - capacitate de asimilare rapida, respectarea deadline-urilor, - persoana dinamica, cu initiativa si sociabila. .

full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari Craiova/Pitesti/Rm. Valcea a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
07 Nov

Inspector SSM Rm. Valcea

Valcea

Responsabilitati: - Organizarea activitatii de protectie a muncii; - Instruirea personalului pe probleme de securitate si sanatate in munca; - Prevenirea accidentelor de munca si mentinerea starii de sanatate a personalului; - Investigarea cauzelor producerii accidentelor de munca si a imblonavirilor; - Coordonarea activitatilor de interventie in cazuri de necesitate.Cerinte:Cerinte: -.

Companie: Agentia de Servicii Professional

Jobul Inspector SSM Rm. Valcea este incadrat in categoria Administratie / Office full-time Salar:2500 ron

Locul de munca Inspector SSM Rm. Valcea a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov

Asistent Coordonator / Inginer Rezident

Ramnicu Valcea

Sprijina Liderul de Echipa in supervizarea lucrarilor de constructii la sistemul de management al deseurilor din judetul Valcea (Rm. Valcea, Dragasani, Calimanesti, Raureni, Brezoi): - verifica documentele inaintate spre avizare de catre Antreprenor, - participa la sedintele saptamanale, - elaboreaza rapoarte saptamanale si lunare de progres, - suplineste Liderul de Echipa in absenta acestuia.-.

Companie: NetJobs

Jobul Asistent Coordonator / Inginer Rezident este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Consultanta

Locul de munca Asistent Coordonator / Inginer Rezident a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24Nov
18 Nov

Recruiter

Rm. Valcea

Selectam recruiter,cu experienta in domeniul recrutarii si selectiei, cu un nivel avansat scris/vorbit al limbii engleze, abilitati excelente de comunicare si bune cunostinte de operare PC-tastare rapida, tabele, etc. Locatia-Rm. Valcea.Cerinte:Cerinte: -limba engleza la nivel avansat scris-vorbit; -excelente abilitati de comunicare; -bune cunostinte de operare PC(tastare rapida, tabele,.

Companie: BRILLIANT RECRUITMENT

Jobul Recruiter este incadrat in categoria Consultanta/Management full-time

Locul de munca Recruiter a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job