Joburi in urziceni

Cauta in 7 locuri de munca in urziceni in 2015

19Apr
15 Apr
Munca in agricultura ( legume - fructe ) Italia
Urziceni Strainatate Italia

Agricultura Legume fructe de sezon ItaliaBarbati, si femei varsta maxima 48 ani Cupluri,varsta maxima 48 ani Munci agricole cules, sortat, ambalat citriceSalarii 800 1000 euro net Cazare asigurata contra cost in funcite de camapaniePentru detalii trimiteti e mail sau sunati la nr de telefon Plecari saptamanle

Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Pavaje si borduri in Germania
Romania Campina, Dragasani, Huedin, Marghita, Orsova, Resita, Targu-Carbunesti, Tarnaveni, Urziceni Strainatate Germania

Titlu: Pavaje si borduri in GermaniaStatus: ActivatLocuri disponibile: 10Tara: RomaniaOrase: Campina, Dragasani, Huedin, Marghita, Orsova, Resita, Targu-Carbunesti, Tarnaveni, UrziceniTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - ConstructiiNivel cariera: IncepatorDescriere: Angajam in Germania, la facut si pus pavaje si borduri.

Se asigura un contract pe minim 3 luni, cu posibilitate de prelungire, cazare, o masa/zi, asigurare medicala, un salariu de 1800 euro/luna. Pentru plecarea din 20.04.2015, va rugam sunati la tel. de L-V orele 9-17. Posturi limitate!Cerinte: Angajam in Germania, la facut si pus pavaje si borduri. Se asigura un contract pe minim 3 luni, cu posibilitate de prelungire, cazare, o masa/zi, asigurare medicala, un salariu de 1800 euro/luna. Pentru plecarea din 20.04.2015, va rugam sunati la tel. de L-V orele 9-17. Posturi limitate!Tip promovare: StandardSalariu: 1800 € Cazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: NuData expirarii: 07-05-2015Experienta minima: citeste mai mult
Companie
profesional
Categoria jobului
Inginerie - Constructii Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Apr
Client Misterios (Mystery Shopping) - Tulcea, Turda, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui
Tulcea, Turda, Turnu Magurele, Urziceni, Valenii de Munte, Vaslui, Vatra Dornei

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19Apr
06 Apr
muncitori confectii containere
Urziceni

Firma confectii metalice angajeaza sudori si lacatusi.Program 8-17, carte de munca. Cautam oameni cu putere de munca si seriosi.Permis categoria B dar si alte categorii, sunt un avantaj Salariu de inceput 1 000 RON. .

Firma confectii metalice angajeaza sudori si lacatusi.Program 8-17, carte de munca. Cautam oameni cu putere de munca si seriosi.Permis categoria B dar si alte categorii, sunt un avantaj Salariu de inceput 1 000 RON.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
0000 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Apr
angajez muncitori
Urziceni

angajez cu contract de munca muncitori in constructii fierari betonisti si dulgheri pentru lucrare in oradea.se asigura cazare masa si salarii bune Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

angajez cu contract de munca muncitori in constructii fierari betonisti si dulgheri pentru lucrare in oradea.se asigura cazare masa si salarii bune Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Angajez Barman/Ospatar Locuri de munca » Personal hotelier - restaurantUrziceni 6 apr Angajam Camerista Hotel /Ospatar/Ospatara
Urziceni 6 apr Angajam Camerista Hotel /Ospatar/Ospatara Locuri de munca » Personal hotelier - restaurantSannicolau Mare

Angajez barman,barmanita/ospatar,ospatarita,pentru bar si terasa,detali la telefon.Dorim oameni cu experienta care au mai lucrat in domeniu.STR. MUNCII NR.5,URZICENI IALOMITA. .

Angajez barman,barmanita/ospatar,ospatarita,pentru bar si terasa,detali la telefon.Dorim oameni cu experienta care au mai lucrat in domeniu.STR. MUNCII NR.5,URZICENI IALOMITA.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Apr
agent/reprezentant vanzari
Urziceni

fabrica pufuleti angajeaza agent/reprezentant vanzari pt judetele Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati, se cere experienta si portofoliu clienti. .

fabrica pufuleti angajeaza agent/reprezentant vanzari pt judetele Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati, se cere experienta si portofoliu clienti.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job