Joburi in urziceni

Cauta in 4 locuri de munca in urziceni in 2014

18 Nov
Agent vanzari GSM in magazin- Urziceni
Urziceni ROMANIA

Postat la: 28-10-2014

Responsabilitati Vanzarea de telefoane mobile si fixe cu sau fara conectare, vouchere reincarcare electronica, cartele sim si accesorii, intocmirea contractelor de abonament si alte formulare pentru clienti, intocmirea de acte de contabilitate primara, emiterea de facturi, intocmirea inventarului si trimiterea rapoartelor de vanzari, incasarea de facturi de

utilitati, primirea telefoanelor defecte in service si alte activitati
Cerinte Minim diploma de bacalaureat
Acceptam studenti care isi doresc un job pe termen lung
Cunostinte medii de PC; obligatoriu Microsoft Excel si Word, navigare pe internet
Beneficii Oferite Bonus in functie de numarul de contracte
Descrierea firmei GSM CENTER este partener autorizat Telekom si distribuitor national de servicii de reincarcare electronica.
Companie GSM CENTER SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Customer service / call center Serviciu Clienti Telecomunicatii citeste mai mult
Companie
GSM CENTER SRL
Categoria jobului
Customer service / call center
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
09 Nov
Consilier despagubiri
Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Pitesti, Brasov, Oradea, Targu Mures, Cluj Napoca, Braila, Urziceni

Suntem singura firma din Romania care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor vatamate in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatilor acestora, pentru obtinerea despagubirilor si a altor privilegii rezultate in urma daunei.

De ce merita sa te alaturi echipei noastre? - oferi un ajutor persoanelor care au suferit un accident, - castigi sume importante de bani, - iti construiesti propria echipa de distribuitori ? propria afacere, - esti seful tau, - lucrezi cat vrei si cu cine vrei, - beneficiezi de programe motivationale obtinand beneficii materiale suplimentare

Cerinte:
Studii ? minim medii Fara cazier Acces la internet si cunostinte de utilizare Permis de conducere categoria B Propriul mijloc de transport Deprinderea de a descoperii potentialii clienti Orientarea spre success si dorinta de a-si largi bagajul de cunostinte Nivel inalt de cultura generala Varsta peste 20 de citeste mai mult
Companie
CENTRUL EUROPEAN DE DESPAGUBIRI SRL
Categoria jobului
Consultanta/Management
Aplica la job Detalii job
05 Nov
Operatori sondaje CAPI
Zimnicea, Urziceni, Nasaud, Deva, Bucuresti

Liceu, Scoala postliceeala, Facultate

Detalii Companie:
Infiintat in 1934 la Nurenberg, GfK este in prezent cel mai mare institut german de cercetarea de piata din Romania si unul din primele 5 din lume. GfK Romania are in prezent 100 de angajati si o retea nationala de cca 700 operatori de interviu.

Institutul ofera servicii de calitate pentru toate ramurile economiei, respecta standarde de etica si proceduri de la nivelul occidental, are un angajament total fata de relatia pe termen lung cu clientii sai si investeste permanent in oameni, know-how si dotare.
Companie
Gfk Romania
Categoria jobului
Marketing Elevi/Studenti
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Sofer TIR categoria B+C
Urziceni, Ploiesti, Pitesti, Bucuresti

Liceu

Detalii Companie:
Activitate de transport marfa la nivel national si international. Servicii prompte si profesionale. Personal calificat. Comercializam si piese camion noi si second hand pentru MAN, VOLVO, IVECO, DAF, MERCEDES..

Liceu

Detalii Companie:
Activitate de transport marfa la nivel national si international. Servicii prompte si profesionale. Personal calificat. Comercializam si piese camion noi si second hand pentru MAN, VOLVO, IVECO, DAF, MERCEDES.
Companie
Frigotrans 2012 Eood
Categoria jobului
Transport/Distributie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
28Nov