Joburi tipografie

Cauta in 17 locuri de munca tipografie in 2015

05Jul
26 Jun
Personal Tipografie
Full time, Part time

EBC Interim recruteaza pentru o importanta tipografie din Bucuresti personal necalificat pentru sectia de legatorie si finisaje (operatiuni de adunare, ambalare, etichetare, etc). Nu este necesara experienta intr-o tipografie, insa aceasta reprezinta un avantaj. Postul este pentru o perioada de 2 luni. Se ofera salariu orar atractiv.

Compensatii:-Detalii Companie: EBC Interim insoteste intreprinderile si angajatii in dezvoltarea lor pe piata muncii din Europa. Sunteti in cautarea de personal calificat si competent. Sunteti in cautarea unei misiuni profesionale care sa corespunda profilului dumneavoastra. EBC Interim pune in legatura muncitorii care raspund criteriilor de cautare a intreprinderilor. Detinand o vasta experienta in domeniu, asiguram un pachet de servicii complete. Profitati de cunostintele noastre in domeniul resurselor umane. Externalizare Resurse Umane: Recrutare si Interimat, va propunem solutii adaptate cerintelor dumneavoastra. citeste mai mult
Companie
EBCINTERIM
Categoria jobului
Tipografii / Edituri Editura
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Jun
Angajam tipograf – tiparitor pentru tipografie pe maÈ...
Arad ROMANIA

Postat la: 24-06-2015 Responsabilitati Responsabilitati: – pregateste masina pentru tipar offset; – tipareste pliante, carti, bilete, cataloage, etc.; – intretine utilajul in conditii optime de functionare; – manipuleaza materiile prime si materiale necesare pentru tipar.

Cerinte Cerinte: – obligatoriu experienta pe masina de tipar offset; – adaptabilitate si flexibilitate la cerintele proiectelor in lucru. Beneficii Oferite Oferim: – salarizare motivanta; – conditii de lucru civilizate; – tichete de masa; Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la nr. de tel.: 0257 233.545 Descrierea firmei tipografie Companie GUTENBERG S.R..L. Posturi disponibile 1 Domeniu Productie Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Arad Tara ROMANIA
Companie
GUTENBERG S.R..L.
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jun
Pers Calificat Tipografie
Full time, Part time

EBC Interim recruteaza pentru o importanta tipografie din Bucuresti personal calificat pentru sectia de legatorie si finisaje. Postul este pentru o perioada de 2 luni. Se ofera salariu orar atractiv si bonus la sfarsitul celor 2 luni.Compensatii:-Detalii Companie: EBC Interim insoteste intreprinderile si angajatii in dezvoltarea lor pe piata muncii din Europa.

Sunteti in cautarea de personal calificat si competent. Sunteti in cautarea unei misiuni profesionale care sa corespunda profilului dumneavoastra. EBC Interim pune in legatura muncitorii care raspund criteriilor de cautare a intreprinderilor. Detinand o vasta experienta in domeniu, asiguram un pachet de servicii complete. Profitati de cunostintele noastre in domeniul resurselor umane. Externalizare Resurse Umane: Recrutare si Interimat, va propunem solutii adaptate cerintelor dumneavoastra. Domeniile noastre de activitate : * SERVICII * CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE * INDUSTRIE citeste mai mult
Companie
EBCINTERIM
Categoria jobului
Tipografii / Edituri Editura
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05Jul
19 Jun
Tipografie UK
Marea Britanie Leichestershire

Titlu: Tipografie UK Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Marea Britanie Orase: Leichestershire Tip post: Full time Domeniu: Institutii / Profesii liberale - Arhitectura / Design tehnic Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Order picker/line worker Oras: Leichestershire Domeniu: Tipografie/ Media Toti candidatii incep sa lucreze in 2-3 zile de la sosire.

Toti candidatii au nevoie in momentul in care ajung in UK de bani pentru cheltuieli personale-aprox 2 saptamani (40-50 lire) + deposit cazare 130 lire Este de preferat ca toti candidatii sa ajunga la ora 8-9 dimineata Cerinte: Limba engleza-nivel conversational Cv in limba engleza-insotit de fotografie Principale atributii: Asamblare cataloage, munca cu prese, pregatire palet, productie cutii mici, sortare, etichetare. Mediu de lucru: spatiu incalzit Limita de varsta: 40 ani Tip promovare: Standard Salariu: 1000 £ Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 27-06-2015 citeste mai mult
Companie
RoLit Solutions
Categoria jobului
Institutii / Profesii liberale - Arhitectura / Design tehnic Arhitectura Grafica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jun
Personal Tipografie UK
Leicestershire Anglia

Hipporecruitment recruteaza personal pentru Tipografie in Leicestershire. Salarizare: 6,5-7 Lire/ora Pentru inceput persoanele angajate vor lucra in ture de noapte..

Hipporecruitment recruteaza personal pentru Tipografie in Leicestershire. Salarizare: 6,5-7 Lire/ora Pentru inceput persoanele angajate vor lucra in ture de noapte.
Categoria jobului
Tipografie/Editura Tipografie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Jul
MANIPULANT MARFA
Brasov

Post de manipulant marfa in tipografie.Experienta in productie, in 3 schimburi, calificarea de motostiviutorist constituie un avantaj. Experienta in productie, in 3 schimburi, calificarea de motostiviutorist constituie un avantaj. Persoana serioasa, muncitoare, disponibila la program prelungit..

Post de manipulant marfa in tipografie.Experienta in productie, in 3 schimburi, calificarea de motostiviutorist constituie un avantaj. Experienta in productie, in 3 schimburi, calificarea de motostiviutorist constituie un avantaj. Persoana serioasa, muncitoare, disponibila la program prelungit.
Categoria jobului
Productie si Confectionare Industrie
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
26 Jun
reprezentat vanzari
Bucuresti,

Descrierea companiei tipografie Descrierea postului Responsabilitati Account Manager - Experienta in vanzari in domeniul productiei publicitare - Abilitati in comunicare - Contactarea potentialilor clienti in vedere prezentarii gamei de produse si servicii - Atragerea de noi clienti - Atingerea targetelor de vanzari stabilite - Atitudine pozitiva, initiativa, dinamism, perseverenta - Experienta

in operare PC Salariu Fix + Comisioane vanzare + Bonusuri; direct proportionale cu atingerea targetelor de vanzari stabilite. Cerintele postului Cerinte Candidatul ideal: Account Manager - Experienta in vanzari in domeniul productiei publicitare - Abilitati in comunicare - Contactarea potentialilor clienti in vedere prezentarii gamei de produse si servicii - Atragerea de noi clienti - Atingerea targetelor de vanzari stabilite - Atitudine pozitiva, initiativa, dinamism, perseverenta - Experienta in operare PC
Companie
tipografia goprint
Categoria jobului
Tipografie Tipografie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jun
Angajare manipulanti marfa - Oradea
Oradea

Clientul nostru, o tipografie ce imprim manualele de instruc iuni pentru Samsung cauta MANIPULANT MARFURI in Oradea, Judetul Bihor.Sarcinile principale implica ambalarea de manuale de instructiuni cu cabluri, telecomenzi, baterii.PROGRAM de lucru: L V 7:00 15:30 cu posibilitatea de ore suplimentare care sunt platite dublu.Pachet salarial atractiv si bonuri de masa SE DECONTEAZA TRANSPORTUL .

Clientul nostru, o tipografie ce imprim manualele de instruc iuni pentru Samsung cauta MANIPULANT MARFURI in Oradea, Judetul Bihor.Sarcinile principale implica ambalarea de manuale de instructiuni cu cabluri, telecomenzi, baterii.PROGRAM de lucru: L V 7:00 15:30 cu posibilitatea de ore suplimentare care sunt platite dublu.Pachet salarial atractiv si bonuri de masa SE DECONTEAZA TRANSPORTUL
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jun
Incarcator/Descarcator
Full time

EBC Interim recruteaza 2 INCARCATORI DESCARCATORI si 4 STIUITORISTI pentru unul din clientii sai, o tipografie in zona Berceni. Programul de lucru: 06: 30h - 18: 30h si 18: 30h - 06: 30h. Durata contractului este pana la data de 19. 12. 2014. Compensatii:-Detalii Companie: EBC Interim insoteste intreprinderile si angajatii in dezvoltarea lor pe piata muncii din Europa.

Sunteti in cautarea de personal calificat si competent. Sunteti in cautarea unei misiuni profesionale care sa corespunda profilului dumneavoastra. EBC Interim pune in legatura muncitorii care raspund criteriilor de cautare a intreprinderilor. Detinand o vasta experienta in domeniu, asiguram un pachet de servicii complete. Profitati de cunostintele noastre in domeniul resurselor umane. Externalizare Resurse Umane: Recrutare si Interimat, va propunem solutii adaptate cerintelor dumneavoastra. Domeniile noastre de activitate : * SERVICII * CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE * citeste mai mult
Companie
EBCINTERIM
Categoria jobului
Tipografii / Edituri Editura
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Jul
LEGATOR MANUAL
Brasov

Legator manual in tipografie.Experienta de lucru in productie, in 3 schimburi. Experienta de lucru in productie, in 3 schimburi. Persoana serioasa, muncitoare, disponibile la program prelungit..

Legator manual in tipografie.Experienta de lucru in productie, in 3 schimburi. Experienta de lucru in productie, in 3 schimburi. Persoana serioasa, muncitoare, disponibile la program prelungit.
Categoria jobului
Productie si Confectionare Industrie
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 17 locuri de munca ( tipografie ) , afisate in 2 pagini.