Joburi publitim din in timisoara

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru publitim din in orasul timisoara dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu publitim din in orasul timisoara
12 Feb
Sofer / Asamblor pentru Casa Rusu din Timisoara, Cluj-Napoca si Piatra Neamt
Cluj-Napoca Piatra Neamt Timisoara

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal - studii medii absolvite;- posesor al permisului de conducere categoria B si experienta de min.

2 ani in conducerea autoutilitarelor de 3,5 tone;- experienta minim 1 an in domeniul montajului de mobilier;- cunostinte de interpretare a desenului tehnic;- disponibilitate program prelungit;- persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului - transportarea catre clienti a produselor de mobilier in siguranta si la timp;- asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului;- manipularea produselor de mobilier;- folosirea si intretinerea masinii de serviciu conform politicii firmei;- completarea foilor de parcurs si a diverselor situatii citeste mai mult
Companie
CASA RUSU
Categoria jobului
Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb
03 Feb
Facturista pentru Casa Rusu din Timisoara
Timisoara

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal -min. studii liceale absolvite in domeniul economic; -min.

2 an experienta de lucru pe o pozitie similara si/sau cu sarcini specifice activitatii de contabilitate primara; -foarte bune cunostinte de contabilitate primara; -atentie crescuta la detalii si excelenta distributivitate in sarcini multiple; -bune cunostinte de operare PC, cunoasterea soft-ului WinMentor constituie un avantaj ; -disponibilitate de a lucra in schimburi si in doua weekend-uri din luna. Descrierea jobului -emite, incaseaza facturi, efectueaza monetarul, raportul Z si depune banii la agentul colector al bancii; -intocmeste receptiile, registrul de casa, raportul de gestiune; -completeaza documentele fiscale conform citeste mai mult
Companie
CASA RUSU
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Biroul din Timisoara al NNDKP recruteaza avocat
Coriolan brediceanu, Timisoara, Judetul Timis, Romania

Biroul din Timisoara al Societatii Civile de Avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen recruteaza avocat Recrutam avocat definitiv, cu experienta in domeniile drept corporatist, drepturi reale, contracte civile si comerciale si cunostinte de limba engleza la nivel avansat.

Astfel, daca veti considera ca experienta dumneavoastra se potriveste celor de mai sus, va invitam sa va alaturati echipei noastre de avocati din Timisoara alaturi de care veti avea oportunitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu profesionist si de prestigiu pe piata romaneasca. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de afaceri in Romania si are in prezent o echipa formata din 110 avocati, 30 de consultanti si 75 de angajati, birouri operationale la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova. Firma ofera servicii de citeste mai mult
Companie
NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN SCA
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Bucatari in hostel din Germania
Timisoara Strainatate Germania

Cautam bucatar pentru hostel din Germania pe perioada determinata de 6 luni incepand cu 15 decembrie.Cazarea este asigurata partial, se retine 150 euro, mancarea este gratuita.Se lucreaza aproximativ 180 ore pe luna, orele suplimentare sunt platite.Salariul incepand cu 8,7 euro/ora.Nu se percepe comision sau taxe in tara, comisionul se plateste din primul salar obtinut.Cerem si oferim seriozitate.

Orar: Luni &ndash Vineri orele 09 &ndash 17.Telefon: 0770.449.054 / 0720.622.308 / 0257.338.097
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
150150 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb
01 Feb
Joburi la o fabrica de jaluzele din Germania
Timisoara Strainatate Germania

Angajam urgent personal necalificat intr o fabrica din Germania , la asamblare jaluzele .Salariul net 1450/net! Se ofera cazare si masa ! Acceptam si cupluri sau grupuri !Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati la nr 746854621 /769702897 de luni pana vineri intre orele 9/17 ! .

Angajam urgent personal necalificat intr o fabrica din Germania , la asamblare jaluzele .Salariul net 1450/net! Se ofera cazare si masa ! Acceptam si cupluri sau grupuri !Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati la nr 746854621 /769702897 de luni pana vineri intre orele 9/17 !
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Profi angajeaza Preparator Marfa pentru depozitele din Cluj-Napoca si Timisoara!!
Cluj-Napoca Timisoara

Candidatul ideal - Disponibilitate pentru efort fizic si lucru in echipa Descrierea jobului OFERIM:- Loc de munca stabil- Salariu fix+Tichete de masa+Bonus lunar- Transport asigurat Descrierea companiei Avand cea mai agresiva expansiune, in ultimii ani, compania PROFI ROM FOOD a fost recunoscuta drept unul dintre cele mai active lanturi de retail modern din Romania.

In anul 2015, au fost deschise 100 magazine, iar planurile de dezvoltare pentru 2016 prevad extinderea retelei cu cel putin 125 de noi unitatiCu peste 8500 de angajati la sfarsitul lui 2015, si peste 10000 previzionati la sfarsitul lui 2016, PROFI este unul dintre angajatorii de top din Romania.Dinamica, flexibila si ambitioasa, echipa de profesionisti PROFI creste cu repeziciune si cauta noi membri orientati catre dezvoltare profesionala intr-un mediu competitiv.Detalii suplimentare despre companie puteti gasi pe site-ul www.profi.ro
Companie
PROFI ROM FOOD SRL
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Transport / Distributie Transport Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Sofer / Asamblor pentru Casa Rusu din Timisoara
Timisoara

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal - studii medii absolvite; - posesor al permisului de conducere categoria B si experienta de min.

2 ani in conducerea autoutilitarelor de 3,5 tone; - experienta minim 1 an in domeniul montajului de mobilier; - cunostinte de interpretare a desenului tehnic; - disponibilitate program prelungit; - persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului - transportarea catre clienti a produselor de mobilier in siguranta si la timp; - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier; - folosirea si intretinerea masinii de serviciu conform politicii firmei; - completarea foilor de parcurs si a diverselor citeste mai mult
Companie
CASA RUSU
Categoria jobului
Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
Gestionar pentru o firma de catering din Timisoara
Romania Timisoara

Titlu: Gestionar pentru o firma de catering din Timisoara Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Romania Orase: Timisoara Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Restaurante Nivel cariera: Incepator, Intermediar Descriere: Angajam GESTIONAR pentru un restaurant cu circuit inchis ce isi desfasoara activitatea in Timisoara.

Beneficii:* mediu de lucru stabil* contract de munca pe perioada nedeterminata* program de lucru lejer, de 8h/zi, cu toate weekendurile libere* pachet salarial atractiv* masa asigurata Cerinte: * Nu se ofera cazareCandidatul ideal:* Se cere experienta pe un post similar de cel putin un an;* Persoana serioasa, punctuala, agila;* Dinamism;********************************************* Tip promovare: Standard Salariu: 1200 RON Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Da Transport platit: Nu Data expirarii: 24-02-2016 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: WORKCENTER Mini interviu online Detalii job Gestionar pentru o firma citeste mai mult
Companie
WORKCENTER
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Restaurante Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
3001200 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Sefa de magazin/Vanzatoare - magazinul Leggero din Bega - Timisoara
Timisoara

Candidatul ideal Persoana ambitioasa, comunicativa, dinamica, prezentabila, capabila sa faca parte dintr-o echipa tanara, de succes, dispusa la program prelungit.

Descrierea jobului Magazinul este situat in Complexul Comercial Bega din TimisoaraMagazinul comercializeaza incaltaminte dama si barbati , ciorapi de dama, lenjerie intima marca Gatta si PompeaGestioneaza relatiile cu clientii, cu autoritatile locale, cu administratia centrului comercial, cu institutiile bancare.Deserveste clientii, prezinta produsele din magazin.
Companie
GENEVA SRL.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
DIRECTORI DEPOZIT pt.P.L. din jud.HD, AB, CS, TM
BARZAVITEI, Resita, Judetul Caras-Severin, Romania;PTA OPEREI, Timisoara, Judetul Timis, Romania;SOS. DE CENTURA, Alba Iulia, Judetul Alba, Romania;SOS. DE CENTURA, Deva, Judetul Hunedoara, Romania

DIRECTOR DEPOZIT - COORDONEAZA SI GESTIONEAZA INTREAGA ECHIPA DE VANZARI Cerinte experienta manageriala in domeniul F.M.C.G. DE MIN 2 ANI,capacitate de analiza si sinteza, cunoastere operare PC ,permis auto Oferta (bonusuri, beneficii) se ofera pachet salarial atractiv, masina de serviciu, telefon, tichete de masa, etc .

DIRECTOR DEPOZIT - COORDONEAZA SI GESTIONEAZA INTREAGA ECHIPA DE VANZARI Cerinte experienta manageriala in domeniul F.M.C.G. DE MIN 2 ANI,capacitate de analiza si sinteza, cunoastere operare PC ,permis auto Oferta (bonusuri, beneficii) se ofera pachet salarial atractiv, masina de serviciu, telefon, tichete de masa, etc
Companie
geraico
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job