Joburi publitim din in timisoara

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru publitim din in orasul timisoara dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu publitim din in orasul timisoara
24 Feb
Muncitori in restaurante din Germania
Timisoara Strainatate Germania

Fara comision sau alte taxe < Restaurant din Germania angajeaza Femeie cu virsta pina in 30 de ani ca ajutor in Restaurant . Se cere limba Germana sau Engleza Minim de conversatie. Se asigura salar de 1000 &euro , cazarea si masa Gratuit. Plecare Imediat . Seriozitate. inf. la Tel. 0726 455 615 .

Fara comision sau alte taxe < Restaurant din Germania angajeaza Femeie cu virsta pina in 30 de ani ca ajutor in Restaurant . Se cere limba Germana sau Engleza Minim de conversatie. Se asigura salar de 1000 &euro , cazarea si masa Gratuit. Plecare Imediat . Seriozitate. inf. la Tel. 0726 455 615
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Fiziokinetoterapeut
Timisoara

Oferirea de servicii de recuperare medicala precum fiziokinetoterapie beneficiarilor FundaANDthorn;iei Pentru Voi, persoane adulte cu dizabilitaANDthorn;i intelectuale.
Detalii Companie:Organizatie neguvernamentala care ofera servicii comunitare in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria Municipiului Timisoara si militeaza pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare.

Misiunea
Cresterea calitatii vietii pentru persoanele cu dizabilitati de dezvoltare si familiile acestora.

Filozofia
Incluziunea - bazata pe credinta ca toti oamenii sunt egali si trebuie respectati si valorizati.

Fundatia Pentru Voi este singurul ONG din Timisoara care ofera de 18 ani servicii sociale comunitare pentru adultii cu dizabilitati intelectuale. ANDIcirc;n prezent sprijinim 200 adulti cu dizabilitati intelectuale si familiile lor prin diferite servicii sociale:
- 3 centre de zi pentru 154 beneficiari
- 6 locuinte protejate citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala Voluntariat / Nonprofit / ONG Sanatate Medical Asistenta sociala Ong
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Feb
27 Feb
Reprezentant Vanzari
Arad, Brasov, Timisoara, Hunedoara, Covasna, Caransebes

Clientul nostru, compania Dusadoor din Oradea, infiinANDthorn;ata in anul 2006 este specializata in comercializarea, montarea uANDamp;537;ilor industriale ANDamp;537;i a uANDamp;537;ilor de garaj sectionale si doreANDamp;537;te sa-ANDamp;537;i dezvolte echipa cu doua persoane responsabile de gestionarea intregului proces de vANDacirc;nzare pe urmatoarele zone geografice:

zona Centru:

BV, MS, HR, CV.
zona Vest: TM, AR, HD, CS.

www.dusadoor.com

Principalele responsabilitaANDthorn;i:

-prospectarea pieANDthorn;ei: atragerea clienANDthorn;ilor noi, menANDthorn;inerea relaANDthorn;iilor comerciale cu clienANDthorn;ii existenti, fidelizarea acestora, monitorizarea pieANDthorn;ei
-promovarea imaginii si a produselor companiei in piaANDthorn;a de profil
-atingerea obiectivelor de vANDacirc;nzari stabilite, cresterea vANDacirc;nzarilor
-derularea procesului de vANDacirc;nzare: prezentarea si promovarea produselor catre clienANDthorn;i, citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Constructii/Amenajari Instalatii Inginerie Vanzari Vanzari Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Referent cu limba romana si germana pentru proiecte regionale de recrutare
Timisoara, Targoviste, Oradea, Navodari, Lugoj, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI

Locul : KopANDegrave;ianska 8-10, 85101 Bratislava
Remunerare: 750 - 900 EUR/luna
Full time job
Responsabilitatile candidatului :
-Punerea in aplicare a proiectelor de recrutare din RomANDacirc;nia ANDndash; publicarea anunturilor, comunicarea cu solicitantii din Romania, cautarea agentilor de recrutare, cautarea noilor metode de recrutare a lucratorilor din Romania, editarea

textelor pe site-ul agentiei in cadrul acestor proiecte.
-Inregistrare - responsabilitatea de a intregistra noi solicitanti de locuri de munca din Romania, expedierea documentelor de inregistrare, inregistrare electronica, introducerea informatiei necesare despre solicitanti in Baza de Date, informarea solicitantilor cu privire la conditiile de munca si ofertele de munca actuale.
-Agenti de recrutare ANDndash;comunicare activa si regulata cu agentii de recrutare, pregatirea de rapoarte saptamanale privind statutul candidatilor lor.
-Actualizarea bazei de date- actualizarea citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ Marketing Publicitate/PR Resurse Umane Secretariat/Administrativ Serviciu clienti Administratie Resurse umane Publicitate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Feb
27 Feb
Tehnician Mentenanta
Timisoara

Pentru clientul nostru, lider global in experienta auto, eficienta in constructii si solutii energetice, cautam Tehnician Mentenanta in Timisoara. Responsabilitati: ? Stabilirea necesitatii reparatiei, in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executarea atat de reparatii curente cat si de reparatii capitale, ce presupun demontarea completa a instalatiei electrice, vopsirea,

ungerea si reconditionarea izolatiilor deteriorate etc.; ? Executarea unui ciclu complet de incercari, pentru stabilirea incadrarii instalatiei electrice de comanda in parametrii ceruti; ? Urmarirea tuturor sarcinilor ce decurg din planul de intretinere; ? Asigurarea ca toate masinile sa aiba in functiune dispozitivul de protectie a muncii; ? Asumarea raspunderii pentru comandarea tuturor uneltelor necesare la timp, pentru asigurarea reparatiilor in cel mai scurt timp posibil; ? Asumarea raspunderii pentru intretinerea la zi a necesarului de piese de schimb; ? Asumarea raspunderii pentru comandarea citeste mai mult
Companie
Lugera - The People Republic
Categoria jobului
<> Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale
Brasov, BUCURESTI, Buzau, Iasi, Pitesti, Suceava, Timisoara

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania.

Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national.


Colaboratorul pe care il cautam :
- Are varsta peste 25 de ani
- Are cunostinte minime de Office
- Are acces la internet
- Este din: Bucuresti, Cluj-Napoca, Pitesti, Oradea, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi, Suceava, Ploiesti, Arad, Bacau, Constanta, Galati, Braila

Si, in plus:
- Este autonom
- Este riguros, respecta deadline-urile
- Detine spirit de analiza si sinteza
- Este disponibil intr-un program flexibil
- Se simte confortabil in evaluarea serviciilor premium

Pentru indeplinirea cu succes a cerintelor sunt esentiale respectarea termenelor limita, a instructiunilor citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Marketing Sondaje Marketing Altele
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Frigotehnisti/ tehnician instalatii/ instalator/ sudor autogen cupru
Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:A&M West Jobs - Agentie de Resurse Umane care ofera servicii de recrutare si selectie, headhunting, outplacement si consultanta resurse umane.

Mai mult prin gama noastrÄAƒ de servicii de consultanÈA›Ã„Aƒ ÃA®n resurse umane, oferim tot sprijinul candidaÈA›ilor ÃA®n procesul de aplicare la ofertele de muncÄAƒ locale, regionale ÈA™i internaÈA›ionale precum ÈA™i ÈA™anse de dezvoltare profesionalÄAƒ prin consilierea din partea consultanÈA›ilor noÈA™tri privind orientarea ÃA®n carierÄAƒ.
Companie
A&M West Jobs Srl
Categoria jobului
Reparatii/Service Industrie Service Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Ospatarita
Timisoara

LiceuDetalii Companie:Agentie de recrutare ofera servicii de intermediere (recrutare, head hunting, executive search) pe piata locala din Timisoara. Agentie imobiliara ofera serviii de intermediere servicii imobiliare in Timisoarara..

LiceuDetalii Companie:Agentie de recrutare ofera servicii de intermediere (recrutare, head hunting, executive search) pe piata locala din Timisoara. Agentie imobiliara ofera serviii de intermediere servicii imobiliare in Timisoarara.
Companie
Two Business Partners
Categoria jobului
Restaurant Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Manager Hotel
Timisoara

Pentru unul dintre clientii nostri care activeaza in industria ospitaliera cautam Manageri Hotel pentru urmatoarele orase: Ploiesti, Brasov, Tusnad, Covasna, Baile Felix, Oradea, Constanta, Mangalia. Responsabilitati: Coordonarea intregii activitati a hotelului.

Stabilirea pentru sefii de departamente a responsabilitatilor legate de conducerea si coordonarea activitatilor desfasurate de personalul din subordine. Organizarea si alocarea de resurse umane si materiale necesare indeplinirii obiectivelor stabilite. Propunerea bugetului hotelului si supunerea acestuia spre evaluare si aprobare Consiliului de Administratie. Stabilirea masurilor de imbunatatire a activitatii ca rezultat al analizei statisticilor referitoare la: gradul de ocupare a capacitatii de cazare, veniturile realizate pe tipuri de activitati, tariful mediu/ camera, incasarea medie zi/turist, cost mediu pe camera ocupata, adaosuri comerciale la preparate culinare, incasarea medie/zi/pers in hotel din alte servicii decat citeste mai mult
Companie
Lugera - The People Republic
Categoria jobului
Hoteluri / Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Lucrator Comercial
Iasi, Ploiesti, Timisoara, BUCURESTI

Vanzare produse vestimentare;
Aranjarea si gestionarea magazinului;
Realizarea targetului de vanzari stabilit.Foarte bune aptitudini de comunicare, capacitate de a invata rapid, claritate in exprimare, dinamism, initiativa, capacitatea de a lucra in echipa, putere de convingere, punctualitate.

Detalii Companie:Personal Services Group este una dintre firmele cele mai importante in domeniul leasingului de personal si al recrutarii de personal din Ungaria. In Romania, suntem o companie aflata intr-o crestere dinamica care se datoreaza faptului ca intotdeauna punem pe primul loc satisfacerea dorintelor clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre, promptitudinea si rigurozitatea implementarii proiectelor.

Detalii:
Tel: 021.310.48.00 / 0728.063.417
E-mail: info@oferimdemunca.ro
Website: www.oferimdemunca.ro

Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Comert Industria textila Serviciu clienti Vanzari Vanzari Industrie usoara Relatii clienti Altele
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job