Joburi fabrica napolitane in timisoara

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru fabrica napolitane in orasul timisoara dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu fabrica napolitane in orasul timisoara
21 Mar
Germania - fabrica 1200 euro
Timisoara, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Vrei o salarizare decenta? Angajam urgent persoane harnice si eficiente, cu varsta cuprinsa intre 18-55 ani, pentru a munci la prelucrat si ambalat legume si fructe, in fabricile din Germania. Beneficiati de asigurare medicala si cazare. Suna acum la telefon: 0769 308 265, 0742 556 629 Cerintele postului apt de munca .

Descrierea companiei -- Descrierea postului Vrei o salarizare decenta? Angajam urgent persoane harnice si eficiente, cu varsta cuprinsa intre 18-55 ani, pentru a munci la prelucrat si ambalat legume si fructe, in fabricile din Germania. Beneficiati de asigurare medicala si cazare. Suna acum la telefon: 0769 308 265, 0742 556 629 Cerintele postului apt de munca
Companie
eov
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
29 Mar
Angajez reprezentant/consultant vanzari
Timisoara

Fabrica de mobila angajeaza in Timisoara reprezentant/consultant vanzari, vorbitor de limba maghiara(nivel avansat) cu experienta in domeniu IT pentru administrarea paginii web. Program full time, salariu atractiv. Pentru aplicare va rugam sa trimiteti CV cu fotografii, si datele de contact in limba maghiara la adresa de mail  andras_cs (at) icloud.com Experienta in domeniu constituie un avantaj.

Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Angajam Electrician
Timisoara

Responsabilitati: • Dezvoltarea, imbunatatirea din punct de vedere electric a liniilor de productie. • Verificarea si dezvoltarea schemelor electrice pentru toate masinile din fabrica. • Dezvoltarea si asistarea din punct de vedere electric a noilor proiecte. • Participa la mentenanta partilor electrice a liniilor de productie.

• Este responsabil de mentenanta liniilor de productie si masinilor din aria desemnata. • Informeaza gestionarul asupra pieselor de schimb si materialelor pe care trebuie sa le inlocuiasca in aria sa de responsabilitate. • Respecta procedura de cerere piese de schimb . • Respecta termenele pentru proiectele sale. • Se implica in proiecte de imbunatatire a performantei liniilor de productie. Cerinte: •Scoala profesionala sau liceu profil electro; •Experienta in intretinere si reparatii – 3 ani; •Bune cunostiinte teoretice si practice in actionari electrice; •Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; •Capacitate de citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
anunt angajare
Timisoara

ATENTIE! tamplari care sunteti angajati in Timisoara. Ca sa va completati veniturile veniti sa lucrati la fabrica noastra dupa programul vostru de lucru. Va voi plati in acord pentru fiecare lucrare. .

ATENTIE! tamplari care sunteti angajati in Timisoara. Ca sa va completati veniturile veniti sa lucrati la fabrica noastra dupa programul vostru de lucru. Va voi plati in acord pentru fiecare lucrare.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
21 Mar
angajam vanzatoare
Timisoara

Angajam vanzatoare pentru bufet de incinta ,in fabrica,Timisoara zona Calea Buziasului,Sagului NEFUMATOARE,program in doua schimburi (primul de la 6 la 15 si shimbul doi de la 14.30 la 23) doua sambete pe luna primul schimb ,sau de la 8 la 18 de luni pana vineri ,salar 1200 lei,plus o masa pe zi. .

Angajam vanzatoare pentru bufet de incinta ,in fabrica,Timisoara zona Calea Buziasului,Sagului NEFUMATOARE,program in doua schimburi (primul de la 6 la 15 si shimbul doi de la 14.30 la 23) doua sambete pe luna primul schimb ,sau de la 8 la 18 de luni pana vineri ,salar 1200 lei,plus o masa pe zi.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Electrician- linii de productie
Timisoara ROMANIA

Postat la: 20-03-2015 Responsabilitati Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre parteneri, companie multinationala, o persoana pentru postul de Electrician intretinere si reparatii linii de productie.

Responsabilitati: - Dezvoltarea si imbunatatirea din punct de vedere electric a liniilor de productie; - Verificarea si dezvoltarea schemelor electrice pentru toate masinile din Fabrica; Dezvoltarea si asistarea din punct de vedere electric a noilor proiecte; - Participa la mentenanta partilor electrice a liniilor de productie; - Este responsabil de mentenanta liniilor de productie si masinilor din aria desemnata; Cerinte Candidatul ideal: - minim 1 an experienta in activitatea de electrician, in fabrica, pe linii de productie - calificare in meseria de electrician - cunostinte de specialitate in domeniu - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Beneficii Oferite - salariu atractiv, corelat cu experienta profesionala - tichete de masa - bonus de performanta lunar - prime de citeste mai mult
Companie
Clarismart Consulting
Categoria jobului
Mentenanta / Instalatii Constructii Maintenance
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
11 Mar
Distributie tamplarie PVC
Timisoara

Fabrica producatoare tamplarie PVC,profile Deceuninck Inoutic ( Germania ), cauta colaboratori pentru zona de vest. Calitate si promtitudine. Termen de livrare 5-7 zile indiferent de cantitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta. .

Fabrica producatoare tamplarie PVC,profile Deceuninck Inoutic ( Germania ), cauta colaboratori pentru zona de vest. Calitate si promtitudine. Termen de livrare 5-7 zile indiferent de cantitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Electromecanic
Timisoara ROMANIA

Postat la: 16-02-2015 Responsabilitati - executa lucrari de reparatii electrice si mecanice la utilajele din fabrica; - verifica ungerea rulmentilor, lagarelor (planul de grasare de la utilaje); - controleaza regimul de functionare a masinilor electrice, vibratii, regim tehnic; - monteaza si demonteaza, inlocuieste motoare electrice defecte, imbunatateste partea de automatizare/protectie ale

acestora; - executa dispozitive pentru fixarea aparatelor electrice pe masini si utilaje; - intretine si repara sistemele de ventilatie ale echipamentelor electrice; - verifica ventilatia masinilor electrice; - verifica starea cuplajelor si le inlocuieste pe cele uzate; - executa diverse lucrari de natura mecanica pentru echipamentele electrice (repara dulapuri electrice, doze cutii de legatura, sisteme de blocare, retele de impamantare); - executa operatiuni de intretine si reparatii la instalatiile hidraulice si pneumatice ale echipamentelor din zona de productie. - inlocuieste componentele citeste mai mult
Companie
Step Up Professional HR Services
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job