Joburi caut de lucru in timisoara

Cauta in 3 locuri de munca caut de lucru in timisoara in 2015

13 Mar
Caut copil spre ingrijire
Timisoara

Fosta educatoare, in vasta de 58 de ani, caut spre ingrijire copil clasele 1- 4. Locuiesc in Calea Sagului, iar pentru detalii pot fi contactata la nr de telefon afisat in anunt . Salarul este negociabil, in functie de programul de lucru. .

Fosta educatoare, in vasta de 58 de ani, caut spre ingrijire copil clasele 1- 4. Locuiesc in Calea Sagului, iar pentru detalii pot fi contactata la nr de telefon afisat in anunt . Salarul este negociabil, in functie de programul de lucru.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Caut vanzatoare - ospatara SnackBar
Timisoara

Caut vanzatoare - ospatara SnackBar , program de lucru 8 ore flexibil, mediu placut . Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Caut vanzatoare - ospatara SnackBar , program de lucru 8 ore flexibil, mediu placut . Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
caut bona pt SPANIA
Timisoara Spania

Familie serioasa cautam bona pt spania pt un copil de 1 an si 2 luni se ofera transport cazare si mancare + 250 euro pt 2 luni atat am eu nevoie sa lucrez pt a intra in somaj dupa care se poate merge in locu meu la lucru la cules de caise ,pirsici 8 ore plecarea va avea loc aprox in mai urmand sa plecam inpreuna sotul fiind deja acolo pt mai multe detali intrebari sunati se cauta fata serioasa

rabdatoare si blanda
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Salariu
250250 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar