Joburi bestjobs in timisoara

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu bestjobs in orasul timisoara
28 Jul
AU PAIR OLANDA
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE- Olanda

Daca ai pana in 30 de ani si doresti sa lucrezi in Olanda ca au pair, 30 de ore pe saptamana, contracte pe minim 12 luni, cazare si masa inclusa, min 360eur pe luna, atunci te rugam sa depui datele tale de contact pe www.jobs.brgwork.ro sau suna la 0264 591118 sau discuta cu noi pe yahoo pe brgwork_aupair sau facebook.com/brgwork.

ro
Detalii Companie:Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: SUA, Anglia, Canada, Germania, Spania, Olanda. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala BabySitter/Menaj/Curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
29Jul
28 Jul
Asistenti Medicali, Aziluri de batrani, UK, ANDamp;163;13.50/h
Anglia

Pozitii vacante: Asistenti Medicali Generalisti
Sector: Privat
Interviuri in Iasi: 27 ANDamp;8211; 28 Iulie
Locatiii: Bristol, South West, South Wales, Coventry + alte locatii
Tipul job-ului: Full time
Salariu: ANDamp;163;13.

50/ora
Criterii de eligibilitate:

-Candidatii sa fi inceput deja procesul de inregistrare la NMC (documentele trimise si prima plata facuta)
-Nivel de limba engleza: conversational
-Experienta: 6 luni (stagiile de voluntariat se iau in considerare)
Detalii Companie:VPL Healthcare este o companie care furnizeaza servicii de recrutare si plasare personal in domeniul medical si farmaceutic, atat in sectorul public, cat si in cel privat.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Medicina/Stomatologie Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Paznici si ingrijitori (15 posturi)
Olt

Paznici si ingrijitori (15 posturi) Clubul Sportiv Municipal Slatina 27 iulie 2015 Clubul Sportiv Municipal Slatina, Judetul Olt organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: paznic (nr. posturi: 7); ingrijitor (nr. posturi: 8).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale citeste mai mult
28 Jul
[Full-time] Recrutam Inginer Constructii - Sef de Santier at Evolution HCC

Recrutam Sef de Santier, dispus la relocare in Baia Mare, pentru clientul nostru care activeaza in domeniul Constructiilor Civile si Industriale, fiind lider pe piata din Maramures pe acest segment de piata.

Cerintele: studii superioare tehnice; experienta de 10 ani in domeniu din care 5 ani pe o pozitie similara privind coordonarea unei lucrari peFIDIC ROSU/GALBEN; atestatRTE pe domeniile I, IIsi IX; constituie un avantaj experienta CQ; Responsabilitati : respecta cerintele ContractuluiFIDIC ROSU /GALBEN planifica zilnic activitatea care trebuie sa o execute forta de munca ( echipele de m-tori) respectiv cantitatile de lucrari/zi/saptamana urmareste zilnic cantitatea ,calitatea si timpul de executie a fortei de munca (echipa sau m-tor) intocmeste documentele necesare (procese verbale lucrari ascunse, procese verbale de receptie calitativa, etc.) pentru lucrarile executate, pentru efectuarea receptiilor si pentru intocmirea Cartii Constructiei. participa la efectuarea receptiei citeste mai mult
Categoria jobului
marketers Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job
29Jul
28 Jul
Angajam muncitori in fabrica de saltele
Alt oras

Angajam urgent operatori cusut banda la saltele de pat. Fabrica se afla in Germania! Cazarea, masa si transportul sunt asigurate gratuit! Salariul net: 1500 euro/luna. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon: 0758148006 sau 0763065646 L-V intre orele 9 si 17.Detalii Companie:-.

Angajam urgent operatori cusut banda la saltele de pat. Fabrica se afla in Germania! Cazarea, masa si transportul sunt asigurate gratuit! Salariul net: 1500 euro/luna. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon: 0758148006 sau 0763065646 L-V intre orele 9 si 17.Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Operator asistenta IT la Payout Payroll Ón Oradea
Oradea

Payout Payroll recruteaza pentru clientul sau din Oradea, un important furnizor de software la nivel global.Candidatii ideali sunt proaspat absolventi de studii superioare tehnice sau studenti in ani terminali.

Responsabilitati:Preluarea si gestionarea apelurilor din partea clientilor care au achizitionat produsele software si necesita suport tehnic;Prioritizarea corecta a situatiilor si problemelor;Oferirea informatiilor corecte referitoare la produsele de software;Solutionarea prompta a tuturor solicitarilor transmise de catre clienti.CerinteStudii superioare tehnice ? absolvite sau an terminal;Limba engleza ? obligatoriu;Limba italiana ? constituie avantaj;Cunostinte de baza Linux si baza de date SQL;Orientare catre client, atent la detalii;Disponibilitate de lucru in weekenduri si ore de noapte.
Companie
Payout Payroll
Sursa jobului
www.joobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Angajam soferi categ B
Alt oras

Angajam soferi cu permis de conducere categoria B in Germania. Va oferim salar de 1500euro/luna iar programul de lucru este de 8ore/zi. Contract de munca pe o perioada de 3 luni de zile cu posibilitate de prelungire. Sunati pentru mai multe detalii sau pentru o programare la 0743952278 sau 0727694090 Atentie locurile sunt limitate!!!Detalii Companie:-.

Angajam soferi cu permis de conducere categoria B in Germania. Va oferim salar de 1500euro/luna iar programul de lucru este de 8ore/zi. Contract de munca pe o perioada de 3 luni de zile cu posibilitate de prelungire. Sunati pentru mai multe detalii sau pentru o programare la 0743952278 sau 0727694090 Atentie locurile sunt limitate!!!Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Sudori in Olanda
Iasi Strainatate Olanda

Partenerul nostru olandez are nevoie de sudori care sa detina autorizatia 138/136 DNV GL in aceeasi autorizatie valabila. Totodata o conditie pentru a fi selectati este ca nivelul dvs. de limba engleza sa fie minim B1 nivel conversational si sa aveti experienta in domeniu .Se ofera : 12 euro/ora , cazare si transport local asigurate si platite de catre angajator.

Contractul de munca este pe perioada nedeterminata si se va semna in Romania. Nu percepem comision si nici taxa de mediere. TEL: 0735 333 871
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
1212 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Muncitori la spalat vase in Germania
Caracal Strainatate Germania

Cautam personal harnic cu varste intre 18 si 58 de ani pentru curatenie si spalator vase(masini automate de spalat vase) in hotel 5* din Germania. Se asigura salar 1.200 Euro/luna net, cazare in incinta hotelului, 3 mese/zi si asigurare medicala. Doar cei interesati de acest job, ne pot contacta telefonic orar L V orele 9 17. TEL: 0741 708 401 .

Cautam personal harnic cu varste intre 18 si 58 de ani pentru curatenie si spalator vase(masini automate de spalat vase) in hotel 5* din Germania. Se asigura salar 1.200 Euro/luna net, cazare in incinta hotelului, 3 mese/zi si asigurare medicala. Doar cei interesati de acest job, ne pot contacta telefonic orar L V orele 9 17. TEL: 0741 708 401
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Java Development Consultant la SAP Romania Ón Timisoara
Timisoara Romania

PURPOSE AND OBJECTIVES: SAP Nearshore Center Romania is a group that provides remote SAP consulting service to SAP customers. This group serves customers worldwide via tight cooperation with other local SAP consulting teams.

This means worldwide delivery commitment in areas including SAP ERP application, SAP Supply Chain Management application, SAP Customer Relation Management application, SAP Strategic Enterprise Management application, SAP Supplier Relationship Management application, and solutions for Retail and Financial Services industries. EXPECTATIONS AND TASKS: Able to set up development guidelines and methodologies Become a certified developer Work on projects with mixed technologies, Java Beyond coding, willing to take lead positions in the projects Act as trusted adviser to the customer Manage customer expectations and avoid any escalations Support the pre-sales activities Independently run initiatives to improvise processes or provide new process citeste mai mult
Companie
SAP Romania
Sursa jobului
www.joobs.ro
Aplica la job Detalii job