Joburi in timisoara

Cauta in 741 locuri de munca in timisoara in 2015

31Mar
31 Mar
Tehnician Service
Timisoara - 09.03.2015

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: Mentor's Search pentru Still Romania Localitatea: TimisoaraBucuresti Domeniile ofertei: Transport/Logistica Data introducerii: 09.03.2015 Still face parte de mult din companiile de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna.

Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale în strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor. Descrierea postului: Clientul nostru, compania Still Romania (First in Intralogistics - http://www.still.ro/) este in cautarea a doi tehnicieni service, unul pentru Bucuresti iar celalalt pentru Timisoara. Sarcini si citeste mai mult
Companie
Mentor's Search pentru Still Romania
Categoria jobului
Transport/Logistica Transport
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
AGENTI PUBLICITATE ONLINE
Romania Timisoara

Titlu: AGENTI PUBLICITATE ONLINEStatus: ActivatLocuri disponibile: 25Tara: RomaniaOrase: TimisoaraTip post: Part time, Project basedDomeniu: Marketing - PR Marketing - PublicitateNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Brains Consulting recruteaza pentru clientul sau 2 AGENTI MARKETINGPENTRU VANZARE SPATIU PUBLICITAR ONLINE..

Persoana se va ocupa de contactarea noilor clienti, descrierea ofertei, negocierea pentru stabilirea detaliilor contractuale, incheierea contractului, gestionarea contractelor aflate in portofoliul propriu.Cerinte: Candidatul ideal - O persoana placuta, care sa detina abilitatile de a negocia si de a vinde cu succes serviciile IT si publitare ale firmei - client. Beneficii Oferite Beneficii: - comision 25% din valoarea oricarui contract incheiat, pe toata durata derularii sale. Se poate ajunge foarte usor la un venit de peste 1.500 lei lunar! - timp de lucru flexibil - posibilitatea de a participa la cursuri de perfectionare privind citeste mai mult
Companie
Brains Consulting
Categoria jobului
Marketing - PR Marketing - Publicitate Relatii clienti Publicitate
Tipul jobului
part-time , project-based
Salariu
150600 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
Angajam Manager Achizitii si Logistica
Timisoara

Cautam o persoana pentru postul de Manager Achizitii si Logistica. Cerinte: - studii superioare absolvite - experienta pe un post similar de min 2 ani - experienta in organizarea muncii, leadership - capacitate decizionala, abilitati de a delega - abilitati de planificare, viziune strategica - permis auto categ.

B Responsabilitati: - Organizeaza si conduce activitatea biroului - Asigura calitatea procesului de achizitie, subcontractori si servicii logistice - Intocmeste si analizeaza cereri de oferta - Negociaza cu furnizorii preturile de achizitie - Dezvolta relatiile cu furnizorii - Incheie acorduri cu furnizorii in conditii avantajoase - Stabileste prioritatile personalului din subordine Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - telefon mobil - autoturism - programe de instruire Persoanele interesate sunt rugate sa trimita Curriculum Vitae la adresa de e-mail.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
31Mar
31 Mar
FUTURENET cauta parteneri
Romania Timisoara

Titlu: FUTURENET cauta parteneriStatus: ActivatLocuri disponibile: 100Tara: RomaniaOrase: TimisoaraTip post: Part timeDomeniu: Servicii - MLMNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Now & Free! Castguri FutureNet ...prntscr.com/5ms0c5 Inca nu ati auzit de platforma FUTURENET.

CLUB ? Va place sa socializati, sa aflati informatii noi, sa va distrezi si totodata sa castigati venit pasiv pe viata? Vino si tu sa castigi bani pe paltforma Social Multimedia Futurenet ! Inregistrare GRATUITA ! Daca te-ai saturat ca alte platforme, sa castige bani din activitatea ta zilnica si doresti sa fi utilizatorul unei platforme unde esti platit ca si fondator, atunci esti in locul cel mai bun. FutureNet, are sediul in Berlin si este afacerea anului 2015. O combinatie intre social-media, multi-media si networkmarketing, ce ofera afiliatilor sai venit pasiv pe viata, cu 7 fluxuri de venit. Fondatorii sunt oameni bogati cu experienta si viziune in network marketing si citeste mai mult
Companie
II
Categoria jobului
Servicii - MLM Service
Tipul jobului
part-time
Salariu
400400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Mar
Personal SPA HotelGrecia
Grecia Timisoara

Titlu: Personal SPA HotelGrecia Status: ActivatLocuri disponibile: 100Tara: GreciaOrase: TimisoaraTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Hoteluri Servicii - TurismNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Greenland Romania (companie de resurse umane cu sediul central in Dubai si filiala in Romania-Timisoara) recruteaza personal hotelier pentru programul Work and Travel

Grecia 2015. Angajatorii greci ofera contracte in hoteluri de 4 - 5 stele, in diverse locatii ca insulele: CRETA, KOS, CORFU, RHODOS, ZAKYNTHOS ,HALKIDIKI,KOS etc Pozitiile oferite : -Spa managers -Spa Therapists -Beauticians -Nail artists -Spa receptionistsCerinte: Responsabilitati Durata programului :contractele sunt cu plecari imediate si se termina la sfarsitul lunii octombrie.Perioada sederii o alegeti d-voastra. Beneficii: -450-600 de Euro pe luna,dar exista posibilitatea de ore suplimentare si bacsisuri . Orele de lucru si zilele libere: -8h pe zi,beneficiind de o zi libera pe citeste mai mult
Companie
Greenland Romania
Categoria jobului
Servicii - Hoteluri Servicii - Turism Hoteluri Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
400400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
Operatori interviu
Timisoara

IWD, companie de cercetare de piata si sondaje de opinie, cauta intervievatori in vederea efectuarii unui studiu de piata intr-un supermarket din Timisoara. Interviurile se realizeaza fata in fata, iar scopul acestui proiect este de a verifica distribuirea materialului publicitar.
Studiul de piata se desfasoara in perioada: 20.04.2015 ANDndash; 26.04.

2015
- minim studii medii
-disponibilitate pentru a lucra 6-8 ore/zi pe toata durata proiectului;
- abilitati de comunicare
- persoane dimanice, responsabile
- capacitate de lucru individual si in echipa
Detalii Companie:IWD Marketing Research
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Cercetare Management/Consultanta Marketing Management Marketing Consultanta Altele
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
Angajez Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Timisoara 29 mar Montatori pat cablu in bloc(stelare RCS-RDS)
Timisoara 29 mar Montatori pat cablu in bloc(stelare RCS-RDS) Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Iasi

Angajez pentru montaj de garduri, porti, copertine si alte confectii metalice lacatus. Se solicita cunostinte in proceduri de sudura.Carnetul de conducere constituie un avantaj. .

Angajez pentru montaj de garduri, porti, copertine si alte confectii metalice lacatus. Se solicita cunostinte in proceduri de sudura.Carnetul de conducere constituie un avantaj.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
MVM angajeza agent rent a car in Timisoara
Timisoara

In vederea extinderii activitatii, MVM Rent a Car Timisoara angajeza agent rent a car,obligatoriu permis de conducere cat B,varsta 30-40 ani, cunostinte minime de engleza,italiana sau spaniola, preferabil fete(fara obligatii) salariu in functie de performanta. Asteptam CV plus poza la adresa de mail mvm.rentacar[at]yahoo.com .

In vederea extinderii activitatii, MVM Rent a Car Timisoara angajeza agent rent a car,obligatoriu permis de conducere cat B,varsta 30-40 ani, cunostinte minime de engleza,italiana sau spaniola, preferabil fete(fara obligatii) salariu in functie de performanta. Asteptam CV plus poza la adresa de mail mvm.rentacar[at]yahoo.com
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 Mar
Kartoffel the Original Timisoara angajeaza
Timisoara

Angajam : Vanzatoare (Operator servire) Kartoffel the Original, din Iulius mall Timisoara angajeaza vanzatoare cu sau fara experienta (studenti). Candidatul ideal: - persoana dinamica, harnica, comunicativa.

Persoanele interesate sunt asteptate la standul nostru cu un CV (cu poza) sau ne puteti trimite CV-ul dvs prin email Magazioner Candidatul ideal: - persoana dinamica, harnica, dispusa la efort fizic moderat, atenta la detalii. Persoanele interesate sunt asteptate la standul nostru cu un CV sau ne puteti trimite CV-ul dvs prin email Oferim: Salariul atractiv + bonusuri.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
Transmission engineer
Timisoara ROMANIA

Postat la: 30-03-2015 Responsabilitati The Global Service Delivery (GSD) organization is the place where we make things happen for our customers worldwide, with a strong focus on building, operating, managing and transferring top field solutions.

With a team of nearly 600 highly experienced engineers in Timisoara, GSD Romania is one of the 4 Global Delivery Centres of this organization, managing effectively various projects for 7 customers across the world, serving with speed, simplicity, accountability and trust – our core values – their networks and subscribers. Transmission engineer is responsible for the following tasks but not limited to: integration, configuration, re-parenting and migration of routes, MUX configuration. It assists the field staff for the integration / configuration of the site, knowledge of technology PDH/ SDH / IP is mandatory. The engineer ensures ongoing best practices are applied as well as the latest client instructions. Teams capitalize on past citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
IT&C It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 741 locuri de munca in timisoara , afisate in 75 pagini.