Joburi terapeut maseur

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru terapeut maseur dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu terapeut maseur
18 Nov
RECEPTIE INTRARE PISCINA INTERIOAR, MASEUR, PERSOANA PT. CONTABILITATE PRIMARA PE CALCULATOR, MARKETING IN TURISM Ciurila

- MASEUR - PERSOANA PT. CONTABILITATE PRIMARA PE CALCULATOR - MARKETING IN TURISM Cerinte a€¢RECEPTIE INTRARE PISCINA INTERIOAR Cerinte: absolvent studii superioare a€¢ MASEUR Cerinte: absolvent studii superioare a€¢ PERSOANA PT. CONTABILITATE PRIMARA PE CALCULATOR Cerinte: absolvent studii superioare a€¢MARKETING IN TURISM - cu experienta .

Companie: Domeniul Regilor Cluj

Jobul RECEPTIE INTRARE PISCINA INTERIOAR, MASEUR, PERSOANA PT. CONTABILITATE PRIMARA PE CALCULATOR, MARKETING IN TURISM este incadrat in categoria Alte locuri de munca full-time

Locul de munca RECEPTIE INTRARE PISCINA INTERIOAR, MASEUR, PERSOANA PT. CONTABILITATE PRIMARA PE CALCULATOR, MARKETING IN TURISM a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
14 Nov
Terapeut spa, curatenie, cameriste grecia Strainatate Grecia

Hotel din Grecia selecteaza Terapeut Spa, Personal curatenie si Camerista pentru a lucra in sezonul estival 2014. Salariu de 600 EUR/luna brut. Responsabilitati: Terapeut spa: - ofera tratamente de masaj si tratamente corporale clientilor - mentine standardul de igienta corespunzator - coopereaza cu personalul de la spa pentru o buna functionare - mentine o relatie placuta si prietenoasa cu.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Terapeut spa, curatenie, cameriste grecia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
11 Nov
Maseur (formator) BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 20-10-2014 Responsabilitati Descrierea postului: Recrutam formator – cu experienta in formare – care sa sustina cursurile teoretice si practice specifice meseriei/ocupatiei. Program flexibil / part-time, in general dupa orele 16:00. Echipa tanara si entuziasta, conditii de lucru ultramoderne, locatie centrala. Cerinte Solicitari minime de calificare: - Experienta de minim 1.

Companie: S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL

Jobul Maseur (formator) este incadrat in categoria Educatie / Training part-time

Locul de munca Maseur (formator) a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
10 Nov
Kinetoterapeut / tehnician maseur Timisoara

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:nedeclarat .

Companie: nedeclarat

Jobul Kinetoterapeut / tehnician maseur este incadrat in categoria Servicii infrumusetare full-time

Locul de munca Kinetoterapeut / tehnician maseur a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
23Nov
21 Nov
maseur BUCURESTI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul maseur in BUCURESTI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 50/05/1140002667/1 Contact : Bucuresti, Str. Spatarul Preda Nr. 12 sect.5 Tel. 021/316.55.08 int.231, e-mail : buc_lmv@buc.anofm.ro .

Locul de munca maseur a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
06 Nov
Maseur, instructor sportiv si kinetoterapeut Bucuresti

Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Avem peste 10 ani experienta in servicii de wellness corporate. Ne adresam celor care vor sa isi pastreze angajatii sanatosi si fericiti la locul de munca. De aceea, pe langa serviciile de chair massage si kinetoterapie (si cele asociate acestora), ii ajutam pe oamenii cu care lucram sa aiba un stil de viata sanatos. .

Companie: Active Life Therapy

Jobul Maseur, instructor sportiv si kinetoterapeut este incadrat in categoria Serviciu clienti, Servicii infrumusetare part-time

Locul de munca Maseur, instructor sportiv si kinetoterapeut a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
18 Nov
maseur HUNEDOARA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul maseur in HUNEDOARA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 22/02/1140003096/2 Contact : Deva, Str. Piata Unirii Nr. 2 Tel. 0254.216151/0254.216050 int. 217, e-mail : hd_lmv@hd.anofm.ro .

Locul de munca maseur a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
15 Nov
maseur CLUJ

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul maseur in CLUJ este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 13/01/1140035593/1 Contact : Cluj, Str. George Cosbuc Nr. 2 Tel. *9539 (Vodafone, Orange) / 0372696190, e-mail : cj_lmv@cj.anofm.ro .

Locul de munca maseur a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
05 Nov
maseur PRAHOVA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul maseur in PRAHOVA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 30/03/1140012338/1 Contact : Ploiesti, Str. Nicolae Iorga Nr. 1 Tel. 0244/571390, e-mail : ph_lmv@ph.anofm.ro .

Locul de munca maseur a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
06 Nov
THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru Strainatate, Cipru

ca cosmeticiana, masaj terapeut, suedez. Conditii : cunoasterea limbii engleze si limba rusa la nivel foarte bun, diploma de absolvire cursuri de specialitate ( cosmetica si/sau masaj ) , minim 4 ani experienta in Romania si minim 2 ani in afara Romaniei. Se doresc doamne serioase cu varsta de maxim 38 – 40 ani, minim 27 ani, care sa munceasca in hoteluri de 5* din Cipru in meseria.

Companie: SC FIDE G.T.I.E. GROUP Srl

Jobul THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru este incadrat in categoria Resurse umane, full-time Salar:800 euro

Locul de munca THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job