Joburi agent paza in targu jiu

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru agent paza in orasul targu jiu dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu agent paza in orasul targu jiu
02 Feb
AGENT VANZARI zona VALCEA, GORJ, PETROSANI, OLT,DOLJ
Craiova Petrosani Ramnicu-Valcea Slatina Targu Jiu Dolj Gorj Olt

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Bune abilitati de comunicare, negociere, planificare a activitatii; - Usurinta in initierea si dezvoltarea relatiilor interpersonale; - Orientare spre rezultate; - Disponibilitate pentru deplasari; - Minim 2 ani experienta in vanzari, de preferat in industria alimentara; - Studii medii (studiile superioare prezinta avantaj); - Permis de conducere categoria B. Descrierea jobului - Administreaza si dezvolta reteaua de distributie din zona arondata ; - Viziteaza zilnic clientii conform procedurilor companiei si preia comenzile de marfa; - Analizeaza evolutia vanzarilor si ia masuri pentru realizarea target-ului lunar; - Urmareste recuperarea contravalorii facturilor de la clienti; - Utilizeaza citeste mai mult
Companie
Cristim 2 Prodcom
Categoria jobului
Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Agent de teren Targu Jiu
Targu Jiu

EuroGsm este reteaua specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni, cu un numar de magazine extins la 81 de orase si 113 unitati in cei 17 ani de existenta, te indeamna sa aplici pentru postul de agent de teren.

Vrem persoane dinamice, dornice de a lucra in echipa CERINČšE - disponibilitate pentru munca pe teren - abilitati foarte bune de comunicare, bazate pe incredere - spirit perseverent si ambitios - orientare spre performanta - avantaj cei care poseda un autoturism propriu RESPONSABILITAČšI - resterea bazei de clienti prin incheierea de contracte, pe teren, pentru toate pachetele de servicii disponibile la Orange - identificarea noilor oportunitati de vanzare - realizarea eficienta a programului zilnic de vanzari, in concordanta cu strategiile si obiectivele stabilite - raportarea corecta, completa si la timp a activitatii desfasurate pe teren BENEFICII - program flexibil - castiguri corelate cu realizarile: salar fix 800 + comision + bonusuri - citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
Agent Vanzari Prin Telefon (Fara Experienta)
Targu Jiu

DESCRIEREA COMPANIEI: Sub umbrela numelui "Un Produs Genial SRL", suntem noi, un grup de tineri geniali ce cautam permanent produse si servicii inteligente care combinate cu tehnologia, sa faca viata clientilor nostri mai usoara, mai frumoasa si mai sigura. Sediul nostru este in Targu Jiu, judetul Gorj, pe Strada Termocentralei, Nr.

6 (exact langa mall-ul Shopping City Targu Jiu) Job Description DESCRIEREA JOBULUI: Avem nevoie de colegi noi, chiar si fara experienta, pentru a duce afacerea noastra la nivelul urmator si suntem siguri ca tu esti unul dintre viitorii nostri colegi de la departamentul "Vanzari". Ce trebuie sa faci? Te trezesti dimineata, faci un dus, te imbraci frumos, bei cafeaua, vi la birou bine dispus, energic si motivat, asisti la morning meeting sau training, pui intrebari, primesti raspunsuri si esti nerabdatoar sa incepi munca. Primesti o lista cu clienti, incepi sa suni, pui in aplicare strategiile de marketing si vanzare invatate, vinzi produsul sau serviciul citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Agenti vanzari teren, persoane fizice Targu Jiu
Targu Jiu

EuroGsm este reteaua specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni, cu un numar de magazine extins la 81 de orase si 113 unitati in cei 17 ani de existenta, te indeamna sa aplici pentru postul de agent de vanzari door-to-door.

CERINČšE - disponibilitate pentru munca pe teren - abilitati foarte bune de comunicare, bazate pe incredere - spirit perseverent si ambitios - orientare spre performanta - avantaj cei care poseda un autoturism propriu RESPONSABILITAČšI - cresterea bazei de clienti prin incheierea de contracte, la domiciliul acestora, pentru servicii de televiziune - identificarea noilor oportunitati de vanzare - promovarea serviciilor de televiziune la domiciliul potentialilor clienti - realizarea eficienta a programului zilnic de vanzari, in concordanta cu strategiile si obiectivele stabilite - raportarea corecta, completa si la timp a activitatii desfasurate pe teren BENEFICII - program flexibil - castiguri corelate cu realizarile: salar fix + citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Angajam
Targu Jiu

SC TECNOWORK SERVIZI,angajaza agent vinzari, persoana dinamica,studi medi sau superioare, experienta minim un an in domeniu, permis conducere cat.B, minim 2 ani,cunostinte de calculator,word,microsoft excel, cunoasterea unei limbi straine constitue avantaj.Persoanele interesate pot aplica cu un CV. .

SC TECNOWORK SERVIZI,angajaza agent vinzari, persoana dinamica,studi medi sau superioare, experienta minim un an in domeniu, permis conducere cat.B, minim 2 ani,cunostinte de calculator,word,microsoft excel, cunoasterea unei limbi straine constitue avantaj.Persoanele interesate pot aplica cu un CV.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job