Joburi santiere navale in strainatate

Cauta in 3 locuri de munca santiere navale in strainatate in 2014

14 Nov

Sudor santier naval

Strainatate

avut experienta pe santiere navale. si care au lucrat cu metal negru (black metal) ori metal inox in domeniul constructii pe unele din cele mai mari santiere navale (si platforme petroliere). -135-136 FCAW (Flux) -Veti fi testat in primele zile Cerintele: -Trebuie sa aveti certificatele 6G ori 6GR (pot fi expirate) -Certificatul VCA (se elibereaza in Olanda si Belgia) -Trebuie sa intelegeti.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Sudor santier naval a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
14 Nov

Sudor olanda

Strainatate Olanda

- Certificat EN 298-1 135/136 H-L045 (si daca posibil 111 H-L045). - Sudarea CO2 de detalii de pe nave pe bord in docuri. - Un test va fi necesar. - Trebuie sa aveti experienta in santiere navale. - Obligatoriu certificatele VCA ori SCC. - Certificatul 6G. - Un nivel de limba engleza conversational. Compensatii:1400-1600 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate .

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Sudor olanda a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
07 Nov

Tamplar naval, Franta

Vaslui Strainatate Franta

Candidatii vor fi plasati pe santiere navale de pe teritoriul Frantei. Responsabilitati: - montare panouri prefabricate din Tek pe zone delimitate ale puntilor de pe pachebot.. - receptia panourilor si a structurilor prefabricate la bordul vasului - pregatirea suprafatei de lucru - colajul panourilor, ajustarea si aplicarea acestora cu sau fara folosirea unuor cutite speciale -.

Companie: DaJobs

Jobul Tamplar naval, Franta este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Tamplar naval, Franta a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
26Nov