Joburi muncitori necalificati anglia fabrica de paine in strainatate

Cauta in 15 locuri de munca muncitori necalificati anglia fabrica de paine in strainatate in 2014

21 Nov

Muncitori necalificati la fabrica Anglia

Filiasi Strainatate Anglia

Descrierea postului:Dezvolta ti  cariera  profesionala  printr o  experienta  unica  cu  contract  individual  de  munca  in  Anglia,  la  fabrica  de  produse  electronice,  avand  un  salariu  de  1300  lire/luna.  Se  lucreaza  8ore  pe  zi,  6  zile  pe .

Jobul Muncitori necalificati la fabrica Anglia este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Muncitori necalificati la fabrica Anglia a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Necalificati fabrica de ciocolata 1.650 E Anglia

Bistrita Strainatate Anglia

Descrierea postului:  Avem nevoie de personal pentru Anglia la fabrica de ciocolata. Se lucreaza pentru impachetat si ambala, oferim cazare masa si asigurare medicala si un salariu de 1.650 euro. Cei interesati de acest loc de munca sunt rugati sa apeleze 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Necalificati fabrica de ciocolata 1.650 E Anglia este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time Salar:1650 euro

Locul de munca Necalificati fabrica de ciocolata 1.650 E Anglia a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
06 Nov

Muncitori necalificati in agricultura Anglia (cetatenie maghiara)

Toate orasele, Strainatate Anglia

de munca Descrierea postului Muncitori necalificati in agricultura Anglia (cetatenie maghiara) Numar pozitii:20 Oferta Salariu: 6,21 lire/ora ( cu ore suplimentare pana la 9,30 lire/ora ) Cazare: asigurata contra cost 33,74 lire/saptamana+utilitati Se vor lucra 5-6 zile/saptamana, 7-10 ore/zi Conditii: Experienta in domeniul agricol reprezinta un avantaj Cunostinte de limba engleza la nivel.

Companie: SC Job4Life SRL

Jobul Muncitori necalificati in agricultura Anglia (cetatenie maghiara) este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, Altele, full-time

Locul de munca Muncitori necalificati in agricultura Anglia (cetatenie maghiara) a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
22Nov
20 Nov

Muncitori necalificati depozite anglia

Strainatate Anglia

Loc de munca Cu norma intreaga. Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Acesta este un program de tip contractare comerciala, in domeniul muncii necalificate, pe pozitii ca: lucrator depozit / manipulant marfa. Rata salariala: Incepand de la 6,31 Lire sterline/ ora pentru.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Muncitori necalificati depozite anglia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
07 Nov

Muncitori necalificati montaj panouri fotovoltaice in Anglia (recrutare in Cluj)

Cluj-Napoca Strainatate Anglia

Angajăm muncitori necalificați pentru muncă în Anglia la montare de panouri fotovoltaice! Firma angajatoare are sediul în Cluj-Napoca. .

Companie: Picoil Info Consul Cluj

Jobul Muncitori necalificati montaj panouri fotovoltaice in Anglia (recrutare in Cluj) este incadrat in categoria Alte locuri de munca full-time

Locul de munca Muncitori necalificati montaj panouri fotovoltaice in Anglia (recrutare in Cluj) a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
13 Nov

Procesare fruncte Anglia

Liverpool Strainatate Anglia

Angajam pentru Anglia, muncitori necalificati in hale de procesare fructe. Posturi disponibile si pentru cupluri sau grupuri de la 1 la 10 persoane intr-un loc, salarii de pana la 1300 lire cazare gratuita, fara limba engleza, pana la 58 ani, transportul gratuit. Locuri sigure prin contracte vizate de fortele de munca. Cerinte:Femei si barbati cu varsta de pana la 58 de ani, dispusi sa.

Companie: team 4 job

Jobul Procesare fruncte Anglia este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Procesare fruncte Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Muncitori Fabrica Grecia

Peloponez Strainatate Grecia

Grecia, selecteaza 3 Muncitori pentru sectorul de ambalare. Salariile sunt cuprinse intre 800-900 Euro/luna. Responsabilitati: Ambalare. Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1-2 zile libere/luna Beneficiile ofertei de munca: - salarii cuprinse intre 700-900 Euro/luna; - cazarea este pusa la dispozitie de catre companie; - masa este asigurata de catre companie (1-2 mese/zi); -.

Companie: Euro Staff Solution

Jobul Muncitori Fabrica Grecia este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Muncitori Fabrica Grecia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Sansa de angajare in Anglia

Fieni Strainatate Anglia

de ambalat alimente! Angajam muncitori necalificati pentru munca la banda in fabrici din Anglia la impachetat produselor alimentare,nu se cere experienta,se realizeaza instructaj la locul de munca.Salariu de 1650euro/luna cazare,masa si asigurare medicala.Suna acum pentru ocuparea unui loc ! 0762.036.721 0747.606.664Cerinte:Munceste legal in Anglia in fabrici de ambalat alimente!.

Jobul Sansa de angajare in Anglia este incadrat in categoria Altele full-time

Locul de munca Sansa de angajare in Anglia a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
11 Nov

Fabrica din Germania

BUZAU Strainatate Germania

Noi locuri de munca pentru muncitori necalificati in fabricile din Germania, la prepararea pastelor fainoase, ajutor in productie carne si mezeluri sau pentru ambalarea si etichetarea produselor farmaceutice. Se ofera un salarul de 1400Eur, cazare si asigurare medicala. Cerinte:Varsta maxima admisa este de 55 de ani Cu sau fara experienta in domeniu Se doreste punctualitate,seriozitate si.

Companie: profesional

Jobul Fabrica din Germania este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Fabrica din Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
12 Nov

Fabrica Germania

Freiburg,Glowe Strainatate Germania

Cautam urgent muncitori necalificati pentru productie sucuri , energizante si ape in fabrici la banda la etichetat si ambalat produse in Germania 1500 Euro. Angajatorul german ofera cazare, masa si asigurarea medicala platite pe toata perioada contractuala. Locuri disponibile 70, program de lucru de luni pana vineri. Plecarile sunt urgente in 21 noiembrie. SUNA si ocupa chiar ACUM LOCUL DE.

Companie: Compania de joburi europene

Jobul Fabrica Germania este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Fabrica Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 15 locuri de munca ( muncitori necalificati anglia fabrica de paine ) in strainatate , afisate in 2 pagini.