Joburi in strainatate

Cauta in 1813 locuri de munca in strainatate in 2014

17 Nov

CONTRACTE JOBURI DANSATOARE STRAINATATE

Cluj-napoca Strainatate

.

Jobul CONTRACTE JOBURI DANSATOARE STRAINATATE este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca CONTRACTE JOBURI DANSATOARE STRAINATATE a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
19 Nov

Sofer tir comunitate

Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectam soferi TIR pentru transport produse lichide alimentare pe cisterna in tarile Belelux, Franta si Germania Responsabilitati: -transport produse lichide alimentare pe cisterna in tarile Belelux, Franta si Germania; -livrarea in conditii optime a produselor. Posibilitatea de alegere a programului de lucru:fie 6 saptamani cu 1 saptamana acasa, fie 3.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Sofer tir comunitate a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov

HRO/Recruitment with German/Polish/Russian/Spanish/French/Italian/Turkish

Bucuresti Strainatate Italia

Everyday at Wipro BPO is challenging and thought-provoking. What is tested is your drive, enthusiasm and initiative. New ideas are appreciated and innovation is encouraged - if you have a suggestion and a plan to take it forward - you will get all the necessary support to transform it into action. Requirements • Graduate in any discipline • 1-2 years of work experience is mandatory in.

full-time

Locul de munca HRO/Recruitment with German/Polish/Russian/Spanish/French/Italian/Turkish a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
24Nov
22 Nov

Internship IT Danemarca

Strainatate Job national Danemarca

Scurta descriere a companiei AIESEC AIESEC reprezintA cea mai mare organizaAie internaEionalA de tineri din lume, fiind prezentA An peste 2400 de universitAAi din 124 AAri Ai teritorii Ei avAnd o istorie de 65 de ani An dezvoltarea personalA Ai profesionalA a tinerilor. OrganizaAia oferA tinerilor o experienAA de dezvoltare ineditA bazatA pe 15.000 de oportunitAAi de.

Companie: AIESEC

Jobul Internship IT Danemarca este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Internship IT Danemarca a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21 Nov

Commis de Cuisine/Chef de Partie/Pastry

BUCURESTI, -STRAINATATE-

Work Experience started the 2015 recruitment session for our client, a well known 5 * Boutique River Cruise. We will organize a Job Fair in Bucharest - January 2015 looking for the best talents willing to develop their international carriers at the highest standards on River Cruise Ship! The standard boutique river service requires a minimum background, generally 2 previous working experience.

Companie: NetJobs

Jobul Commis de Cuisine/Chef de Partie/Pastry este incadrat in categoria Turism/Hoteluri full-time

Locul de munca Commis de Cuisine/Chef de Partie/Pastry a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Personal medical Anglia

Oriunde in UK Strainatate Anglia

Recrutam 50 Infirmiere (femei) pentru azile de batrani de pe intreg teritoriul Angliei. O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Recrutam Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari.

Companie: BRG WORK

Jobul Personal medical Anglia este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Personal medical Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
17 Nov

Personal hotelier,restaurant,catering - Bucatari,Cofetari,Patiseri,Ospatari,Receptioneri,Cameriste si supervisor/manager department – angajare Marea Britanie,Irlanda,Jersey Island,Romania,USA - Elite Hospitality Jobs

Londra, Manchester, Bristol, Liverpool, Portsmouth Anglia Strainatate Irlanda Marea Britanie Romania

Programul Elite Hospitality Jobs ofera oportunitati de angajare si dezvoltare in cariera in domeniul hotel, restaurant si catering si avantajul de a avea optiuni de angajare la orice nivel de cariera in mai multe tari simultan : Romania, Marea Britanie, Irlanda, Insula Jersey, USA. Recrutam personal hotelier / restaurant/catering cu experienta in orice departament si orice nivel de cariera.

Jobul Personal hotelier,restaurant,catering - Bucatari,Cofetari,Patiseri,Ospatari,Receptioneri,Cameriste si supervisor/manager department – angajare Marea Britanie,Irlanda,Jersey Island,Romania,USA - Elite Hospitality Jobs este incadrat in categoria Restaurant/Catering full-time

Locul de munca Personal hotelier,restaurant,catering - Bucatari,Cofetari,Patiseri,Ospatari,Receptioneri,Cameriste si supervisor/manager department – angajare Marea Britanie,Irlanda,Jersey Island,Romania,USA - Elite Hospitality Jobs a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Medici Specialisti Franta

Full time Strainatate Franta

Doriti o cariera medicala in Franta? Cabinetul de recrutare medicala P&P Conseil va pune la dispozitie peste 50 de oferte de post in spitale, cabinete medicale sau clinici dotate cu echipamente medicale moderne. In prezent avem oferte de post in specialitatile urmatoare: Anestezie, Cardiologie, Gastroenterologie, Geriatrie, Medicina Muncii, Medicina Generala, Medicin Interna, Oftalmologie,.

Companie: P&P Conseil

Jobul Medici Specialisti Franta este incadrat in categoria Medicină umană

Locul de munca Medici Specialisti Franta a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

OPERATOR COMERCIAL- Limba Italiana

Full time Strainatate Italia

Descrierea activitatii companiei: Activitatile de telemarketing din cadrul companiei nostre sunt: televanzarea proactiva (Teleselling/Outbound calls), stabilirea intalnirilor de afaceri pentru aria business sau persoane fizice si confirmarea lor, compilare si refacere baze de date. Activitatea operatorilor nostri profesionisti presupune initierea de apeluri telefonice si se adreseaza.

Companie: OPEN MIND S.R.L

Jobul OPERATOR COMERCIAL- Limba Italiana este incadrat in categoria Telecomunicaţii

Locul de munca OPERATOR COMERCIAL- Limba Italiana a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Bucatar in viborg - danemarca

Strainatate Danemarca

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectionam un bucatar cu experienta in bucataria italiana, mediteraneana si internationala pentru a lucra intr-un restaurant italian din Viborg, Danemarca. Cerinte: - experienta in bucataria internationala, italiana si mediteraneana; - bucatarie cu bufet cald si rece; - experienta in pizzerie, cuptor electric; - cunostinte de igiena alimentara; - rigurozitate in.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Bucatar in viborg - danemarca a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job

Au fost gasite 1813 locuri de munca in strainatate , afisate in 81 pagini.