Joburi brutari in strainatate

Cauta in 2 locuri de munca brutari in strainatate in 2015

13 Nov
Brutar / Patiser in Belgia (recrutare in Cluj)
Strainatate Belgia Cluj

Absolute Jobs Romania recruteaza Brutari / Patiseri pentru diferite companii din Belgia. Daca aveti experienta , vorbiti engleza sau franceza la nivel conversational si sunteti interesat de un astfel de loc de munca atunci asteptam cv-ul dvs..

Absolute Jobs Romania recruteaza Brutari / Patiseri pentru diferite companii din Belgia. Daca aveti experienta , vorbiti engleza sau franceza la nivel conversational si sunteti interesat de un astfel de loc de munca atunci asteptam cv-ul dvs.
Companie
Absolute Jobs Romania
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Horeca Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Brutar Germania
Strainatate, Germania

Descrierea companiei MEDIALJOB cu sediul in Germania,Düsseldorf,se bucura de o experienta foarte bogata pe piata germana ,in domeniul hotelier-gastronomic,oferindu-le clientilor sai servicii de consultanta in activitatile de management startegic si resurse umane.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor sai,( Complexe Hoteliere de 3,4 si 5 stele) ,MEDIALJOB selectioneaza personal hotelier (ospatari, bucatari,ajutor de bucatari si cameriste). Ce oferim: -consultanta gratuita pentru potentialii candidati -siguranta si seriozitate in oferirea unui loc de munca,fara a percepe nici un fel de comision -legatura directa cu angajatorul-dupa selectare -garatam angajarea cu un contract de munca conform legislatiei germane si salarii atractive AGENTIA MEDIALJOB NU PERCEPE COMISION! Descrierea postului Societatea Germana Medialjob cu sediul in Düsseldorf avand o experienta indelungata in domeniu, si fiind reprezentantul direct a peste 90 de resorturi hoteliere din Germania de nord, citeste mai mult
Companie
Medialjob
Categoria jobului
Industria alimentara Prestari servicii Restaurant / Food service / Catering Turism / Hotel staff Catering Service Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25Nov