Joburi anofm euress in strainatate

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu anofm euress in orasul strainatate
24 Nov
Consilier principal Bucuresti

Consilier principal Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice 3 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier principal a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24 Nov
Consilier superior Covasna

Consilier superior Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe 4 noiembrie 2014 Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe, Judetul Covasna organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Directiei de Urbanism. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24Nov
24 Nov
Referent asistent Olt

Referent asistent Primaria Comunei Brebeni 7 noiembrie 2014 Primaria Comunei  Brebeni, Judetul Olt organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de referent, clasa III, grad profesional asistent, nivel studii M, in cadrul Compartimentului Fond Funciar, Cadastru si Agricultura. Candidatii trebuie sa indeplineasca.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referent asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24 Nov
Expert debutant Bucuresti

Expert debutant Ministerul Finantelor Publice 7 noiembrie 2014 Ministerul Finantelor Publice organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie,  vacanta de expert, clasa I, grad profesional debutant la Directia Generala Economica. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Expert debutant a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24 Nov
Politisti locali si consilier juridic (11 posturi) Neamt

Politisti locali si consilier juridic (11 posturi) Politia Locala a Municipiului Piatra-Neamt 7 noiembrie 2014 Politia Locala a Municipiului Piatra-Neamt, Judetul Neamt, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, dupa cum urmeaza: politist local, clasa I, grad profesional principal din cadrul Biroului Ordine.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Politisti locali si consilier juridic (11 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24Nov
24 Nov
Consilier superior Alba

Consilier superior Primaria Municipiului Alba Iulia 5 noiembrie 2014 Primaria Municipiului Alba Iulia, Judetul Alba, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de consilier, clasa I, grad profesional superior in cadrul Directiei Urbanism, Amenajarea Teritoriului/Biroul Disciplina in Constructii. Candidatii trebuie sa.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24 Nov
Consilier superior Galati

Consilier superior Primaria Municipiului Galati 3 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Primaria Municipiului Galati, Judetul Galati, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacanta, de consilier, clasa I, grad.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov
Profesor limba germana Galati

Centru de limbi straine, cauta colaboratori cu aptitudini foarte bune in limba germana. Jobul consta in predarea unui curs de Limba germana in cadrul unei companii private care furnizeaza cursuri de formare si/sau specializare profesionala, cursuri de limbi straine pentru adulti in grupe de maxim 16 cursanti si cursuri de limba germana pentru copii in grupe de maxim 10. Remuneratia este.

Companie: Idalis Training Center

Jobul Profesor limba germana este incadrat in categoria Educatie/Invatamant sezonier

Locul de munca Profesor limba germana a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov
Consilieri juridici (4 posturi) Bucuresti

Consilieri juridici (4 posturi) Ministerul Transporturilor 4 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Ministerul Transporturilor organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiilor publice de executie, temporar vacante, dupa cum urmeaza: consilier juridic, clasa.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilieri juridici (4 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24 Nov
Secretar al comunei Mures

Secretar al comunei Primaria Comunei Bichis 7 noiembrie 2014 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de secretar al comunei Bichis, judetul Mures. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Secretar al comunei a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job