Joburi anglia constructii in strainatate

Cauta in 7 locuri de munca anglia constructii in strainatate in 2016

08Feb
26 Jan
Inginer constructii civile Anglia
Londra Strainatate Anglia

Responsabilitati pentru Inginer constructii civile Anglia Coordoneaza echipele din subordineResponsabil cu proiectele pe care le executa angajatorulResponsabil de predarea in timpul si calitatea asumate a lucrariiBun cunoscator al structurii cladirilorBuna experienta in constructii civile si / sau industriale.

Cerinte Studii superioare tehnice de specialitateCunostinte bune de limba englezaExperienta 3-5 ani in domeniu, pozitie similara.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
22 Jan
INGINER CONSTRUCTII CIVILE - Anglia
... in strainatate - 19.01.2016 Anglia

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: ... in strainatate Domeniile ofertei: Inginerie Data introducerii: 19.01.2016 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCH http://www.recrutaresiselectie.

ro Descrierea postului: Coordoneaza echipele din subordine Responsabil cu proiectele pe care le executa angajatorul Responsabil de predarea in timpul si calitatea asumate a lucrarii Bun cunoscator al structurii cladirilor Buna experienta in constructii civile si / sau industriale. Cerinte: Studii superioare tehnice de specialitate Cunostinte bune de limba engleza Experienta 3-5 ani in domeniu, pozitie similara.
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jan
PROJECT MANAGER – constructii civile (experienta internationala – Anglia)
... in strainatate - 19.01.2016 Anglia

Nivel cariera: Senior level (peste 5 ani exp) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: ... in strainatate Domeniile ofertei: Management/ConsultantaInginerie Data introducerii: 19.01.2016 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCH http://www.recrutaresiselectie.

ro Descrierea postului: • Studiaza caietul de sarcini si se pronunta asupra posibilitatilor tehnice si economice de realizare ale obiectivului • Participa la intocmirea ofertei prin propuneri privind programul de executie si fluxul de numerar afferent • Studiaza Proiectul de Autorizare a Constructiei, prevederile Certificatului de Urbanism, prevederile Acordului unic, Autorizatiei de construire si detaliile de executie, documentatia tehnico – economica • Coordoneaza planificarea activitatii pe faze si operatiuni, intocmirea graficului de executie detaliat si fluxul de numerar aferent cu incadrarea in termenul si bugetul incredintat pentru efectuarea lucrarii • Participa citeste mai mult
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Inginerie Management/Consultanta Inginerie Management Consultanta
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
08Feb
26 Jan
PROJECT MANAGER – constructii civile (experienta internationala – Anglia)
Bucuresti Strainatate Anglia

Responsabilitati Project Manager – Constructii civile • Studiaza caietul de sarcini si se pronunta asupra posibilitatilor tehnice si economice de realizare ale obiectivului• Participa la intocmirea ofertei prin propuneri privind programul de executie si fluxul de numerar afferent• Studiaza Proiectul de Autorizare a Constructiei, prevederile Certificatului de Urbanism, prevederile

Acordului unic, Autorizatiei de construire si detaliile de executie, documentatia tehnico – economica• Coordoneaza planificarea activitatii pe faze si operatiuni, intocmirea graficului de executie detaliat si fluxul de numerar aferent cu incadrarea in termenul si bugetul incredintat pentru efectuarea lucrarii• Participa la selectia de subcontractori ai societatii pentru executia proiectelor si stabileste pentru activitatea acestora bugetul maxim, termenele limita de predare precum si standardele de calitate asteptate• Supervizeaza activitatea managerilor de proiect/ sefului/sefilor de citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Angajez muncitori calificati finisaje pentru Anglia
Ramnicu Valcea Strainatate Anglia

Anganjez muncitori calificatii in constructii pentru Anglia salariu 1200-1500 lire plus cazare

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Angajam Instalatori Pentru Anglia (sanitare / termice)
Bucuresti, Sectorul 3 Strainatate Anglia

Cautam urgent pentru Marea Britanie instalatori sanitare si termice. Firma Nostra de constructii este angajatorul, nu suntem intermediari. Avem permanent 5-6 Șantiere pe care lucram in Londra. Program full time, drum si cazare in Londra asigurate de firma. Salariu foarte avantajos. .

Cautam urgent pentru Marea Britanie instalatori sanitare si termice. Firma Nostra de constructii este angajatorul, nu suntem intermediari. Avem permanent 5-6 Șantiere pe care lucram in Londra. Program full time, drum si cazare in Londra asigurate de firma. Salariu foarte avantajos.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Angajam femei pentru agricultura in Irlanda, Scotia si Olanda
ANGLIA - MAREA BRITANIE IRLANDA OLANDA STRAINATATE Irlanda Scotia Olanda

Descrierea jobului Companie romaneasca de prestigiu angajeaza urgent, in conditii avantajoase, 600 de femei in agricultura pentru fermele de ciuperci din Irlanda, Scotia si Marea Britanie/Anglia si pentru sere de flori (gerbera) in Olanda. Cerinte:- Adeverinta medicala – clinic sanatos;- Cazier judiciar;- Limba engleza nu este obligatorie, insa constituie avantaj.

Asiguram cazare in conditii bune (doua persoane in camera, bucatarie complet utilata, zona pentru igiena personala proprie). Pentru a afla mai multe detalii puteti intra pe site-ul nostru: www.stonegroup.bizDe asemenea, ne puteti contacta la nr. de tel. 021-212.8811; Adrian - 0722.4000.45; Evelin - 0721.149.807; Klementina – 0726.26.27.26. Program de lucru: L-V 9:30-17.30; e-mail: adrian@stonegroup.biz; evelin@stonegroup.ro; klementina@stonegroup.ro Descrierea companiei Stone Group Corporation este o companie multinationla de prestigiu, care a angajat peste 14.000 de muncitori in diferite domenii, cum ar fi citeste mai mult
Companie
SC EUROSTONE DEVELOPER SRL
Categoria jobului
Agricultura Agricultura
Tipul jobului
full-time , project-based
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job