Joburi soldati gradati voluntari

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu soldati gradati voluntari
12 Feb
Voluntari- componenta educatie non-formala
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 12-02-2016 Responsabilitati Asociatia Fluens este in cautare de voluntari- liceeni dornici sa se implice in activitatile minunate pe care le desfasuram pentru copiii si batranii din sistemul de protectie sociala.

Voluntarii vor organiza impreuna cu membrii echipei de proiect ateliere centrate pe abilitati de viata independenta si ateliere educationale inovative, evenimente artistice, dar si in numeroase proiecte adresate comunitatii. Cerinte Candidatii ideali: - obligatoriu sa fie: optimisti, veseli, empatici, creativi, dornici sa fie schimbarea pe care o dorim cu totii; - elevi ai liceelor din Bucuresti Beneficii Oferite Beneficii: - contract de voluntariat; - training-uri de dezvoltare personala; - scrisoare de recomandare la sfarsitul perioadei de voluntariat. Descrierea firmei Asociatia Fluens este o organizatie non-guvernamentala care sprijina cele mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani din institutiile de stat, mame singure, bolnavi, familii citeste mai mult
Companie
Asocia ia Fluens
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb
09 Feb
Voluntari pentru campania electorala
Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania;Domnesti, Judetul Ilfov, Romania;Domnesti, Judetul Ilfov, Romania;Domnesti, Judetul Ilfov, Romania

Ne adresam persoanelor tinere (studenti SNSPA, Litere, Comunicare, dar nu numai) dornice de afirmare, dinamice, inovative, pentru a se alatura echipei noastre de voluntari in precampania si campania electora a unei comune Ilfovene. Dorim a schimba modul de a face campanie electorala si ulterior modul de a conduce o institutie publica.

Cei care se vor afirma in aceasta campanie electorala, ulterior vor fi cooptati in echipa noastra.
Companie
ADE Media & Events
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
12 Feb
Vanzator Voluntari Part-Time (f/m)

Companie
Lidl Discount S.R.L.
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb
02 Feb
Relationship Manager IMM- Sucursala Voluntari
Voluntari

Candidatul ideal - Absolvent studii superioare cu profil economic;- Permis de conducere (B);- Foarte bune competente de vanzare, comunicare si persuasiune;- Atitudine proactiva;- Bune cunostinte de analiza financiara (reprezinta un plus);- Cunoasterea pietei si a mediului de afaceri din zona.

Descrierea jobului - Promoveaza si vinde produsele bancii, oferind clientilor IMM consiliere financiara prin servicii bancare de calitate, la timp si conform nevoilor acestora;- Dezvolta portofoliul de clienti IMM si volumul de afaceri, in conformitate cu obiectivele sucursalei;- Urmareste evolutia relatiilor cu clientii din portofoliul detinut si fidelizarea acestora prin activitatea de cross selling;- Analizeaza si verifica actele necesare acordarii creditului, intocmeste documentatia si sustine dosarul de finantare in comitetul de credite al bancii;- Ofera clientilor informatii referitoare la operatiunile bancare derulate. Descrierea companiei Misiunea noastra este sa oferim cele mai potrivite citeste mai mult
Companie
LIBRA BANK SA
Categoria jobului
Banci Banci
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Bona part time in Voluntari
Bucuresti, Sectorul 1

Caut bona full time sau part time pentru copil de 2 ani si 6 luni si bebe de 1 luna, in zona Voluntari. Program flexibil, uneori o zi pe weekend anuntata in prealabil. De dorit o persoana serioasa, energica, cu experienta si vorbitoare de limba engleza. Recomandarile sunt un plus. Se cere: supraveghere copii, activitati educationale, spalat, schimbat, hranit, gatit usor pentru copil mai mare.

Se ofera: 10 lei pe ora, masa, decont transport.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Angajez bona cu experienta, Voluntari
Voluntari

Familie tanara, locuim in zona Voluntari, Ilfov, cautam bona pt un baiat cu varsta de 6 - 7 luni, program flexibil. Cerintele sunt: - Varsta minima recomandata – 35 - 40 ani; - Nefumatoare; - Persoana rabdatoare, calda, serioasa, calma, ordonata si curata; - Cu experienta in ingrijire copii - Persoana activa cu spirit de initiativa in activitatile educative ale copilului specifice varstei;

- Fara antecedente sau cazier; - Analize medicale specifice la momentul angajarii; - Acord privind monitorizarea video Responsabilitati: - ingrijire copil: pregatirea meselor, schimbat scutece si spalat copil, - curatarea recipientelor de mancare si a zonei de masa - insotirea copilului la diverse activitati: parc, cursuri, jocuri - implicare in jocuri si activitati de dezvoltare personala, lecturi etc - pastrarea ordinei si curateniei in casa ( menaj usor) Cautam un angajament pe termen lung. Remuneratia este negociabila si se va tine cont si de alte beneficii, se pot acorda zile libere citeste mai mult
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
Personal curatenie zona Voluntari langa Primarie
Bucuresti, Sectorul 1

Firma de curatenie angajeaza persoana serioasa pentru curatenie in farmacii, zona VOLUNTARI. Programul este de 4 ore pe zi, de luni pana vineri. Se oferta contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul de telefon. .

Firma de curatenie angajeaza persoana serioasa pentru curatenie in farmacii, zona VOLUNTARI. Programul este de 4 ore pe zi, de luni pana vineri. Se oferta contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul de telefon.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
Firma curatenie angajeaza in zona Voluntari langa Primarie
Bucuresti, Sectorul 1

Cautam persoana serioasa, FARA LIMITA DE VARSTA pentru curatenie in farmacie, zona Voluntari, langa Primarie. Program de lucru 4 ore de luni pana vineri. Se ofera contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul dvs. de telefon. .

Cautam persoana serioasa, FARA LIMITA DE VARSTA pentru curatenie in farmacie, zona Voluntari, langa Primarie. Program de lucru 4 ore de luni pana vineri. Se ofera contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul dvs. de telefon.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Particular, execut lucrari in amenajari interioare exterioare ... Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Voluntari Azi 11:55 Fara fotografii Angajez muncitori calificati constructii
Voluntari

execut lucrari in amenajari interioare exterioare(rigips, parchet, zugraveli si multe altele)la preturi negociabile Rog si ofer seriozitate, .. .

execut lucrari in amenajari interioare exterioare(rigips, parchet, zugraveli si multe altele)la preturi negociabile Rog si ofer seriozitate, ..
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job