Joburi soferi profesionisti fara experienta

Cauta in 134 locuri de munca soferi profesionisti fara experienta in 2014

19 Nov

soferi autocamion fara experienta pentru comunitate

Toate orasele,

logisticii si transportului : SOFERI AUTOCAMION FARA EXPERIENTA PENTRU COMUNITATE. Descrierea postului Hartl Crew Romania, membra Hartl Group din Austria, cu sediul in Timisoara angajeaza soferi autocamion si masini de mare tonaj fara experienta pentru comunitate. Se ofera training la angajare, participarea la programe de formare continua si salarizare atractiva.Asteptam CV-ul dumneavoastra.

Companie: Hartl Crew

Jobul soferi autocamion fara experienta pentru comunitate este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca soferi autocamion fara experienta pentru comunitate a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
13 Nov

Soferi profesionisti - Germania

66386 St Ingbert Germania

forte de munca recruteaza FARA TAXE SAU COMISIOANE soferi profesionisti cu experienta si cunonstinte medii de engleza sau germana pentru angajator german. Transport marfuri generale ruta Germania-Franta. Contractele de munca sunt directe cu angajatorul din Sankt Ingbert pe o perioada de 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Salariul este 1.900 brut / luna + 24 diurna / ziua lucrata..

Jobul Soferi profesionisti - Germania este incadrat in categoria Transporturi full-time

Locul de munca Soferi profesionisti - Germania a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Soferi TIR FARA COMISION

Stoke-On-Trent, Scunthorpe Yorkshire, Nottinghamshire, Warrington Manchester, Coventry, Glasgow Anglia

Recrutam soferi profesionisti categoria CE cu experienta de minim 1 an, vorbitori la nivel conversational/mediu ai limbii engleze, pentru diferite locatii din Marea Britanie, acelasi client. Se ofera training cand ajungeti in Anglia pentru a va pregati pentru testare poligon cu test grila dat cu angajatorul. Program de lucru de 180-200 ore pe luna. Salarizare foarte buna, salariul brut.

Jobul Soferi TIR FARA COMISION este incadrat in categoria Logistica full-time

Locul de munca Soferi TIR FARA COMISION a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
21Nov
18 Nov

Angajari soferi profesionisti

Danemarca

Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. Cerinte Cerinte: - Carnet de conducere categoriile CE; - Certificat ADR (marfuri periculoase); - Card de conducator; - Card de calificare a conducatorului(atestat marfuri generale); - Experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj in Comunitatea Europeana; - Cunoastere norme AETR; - Limba engleza la nivel mediu;.

Companie: Confidential

Jobul Angajari soferi profesionisti este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Angajari soferi profesionisti a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov

Dulgheri,inginer constructor,soferi profesionisti, etc

Toate orasele,

S.R.L. J05/1791/2004 Ro 16813956 Varaseni,jud.Bihor Descrierea postului Cautam persone calificate pentru lucrari in constructii si prelucrare lemn: Dulgheri,inginer topograf,inginer constructor,soferi profesionisti,muncitori prelucrare lemn,stivuitorist. Date contact: Sorin Tonca Tel: 0735151536 , 0724533139 E-mail: imperialproconstruct@yahoo.ro Cerintele postului Experienta .

Companie: SC Imperial Proconstruct SRL

Jobul Dulgheri,inginer constructor,soferi profesionisti, etc este incadrat in categoria Altele, Constructii / Instalatii, Industria lemnului, full-time

Locul de munca Dulgheri,inginer constructor,soferi profesionisti, etc a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Agentie, recrutam soferi profesionisti pentru Italia

Italia

agentie, recrutam soferi profesionisti pentru Italia. Asteptam CV ul tau pe adresa de email: marketing@timakoagency. ro telefon 0740035531 Cerinte permis conducere profesionist experienta minim 2 ani limba italiana la nivel conversational Descrierea firmei agentie de recrutare si selectie resurse umane Companie TIMAKO WORK AGENCY SRL Posturi disponibile 100 Domeniu Transport Nivel.

Companie: TIMAKO WORK AGENCY SRL

Jobul Agentie, recrutam soferi profesionisti pentru Italia este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Agentie, recrutam soferi profesionisti pentru Italia a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
12 Nov

Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate.

-STRAINATATE-

Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. Cerinte: - Carnet de conducere categoriile CE; - Certificat ADR (marfuri periculoase); - Card de conducator; - Card de calificare a conducatorului(atestat marfuri generale); - Experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj in Comunitatea Europeana; - Cunoastere norme AETR; - Limba engleza la nivel mediu; .

Companie: NetJobs

Jobul Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. este incadrat in categoria Transport/Logistica full-time

Locul de munca Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Soferi profesionisti C+E Irlanda

New Ross Irlanda

Recrutam soferi profesionisti ( C+E) pentru Irlanda . Se cere: Limba engleza la nivel conversational Experienta minim 1 an pe tir Seriozitate Se ofera: Salariu 1700 Euro/luna si creste odata cu vechimea Cursele se fac din Irlanda catre Anglia, Germania, Franta, Spania Bilet de avion se asigura de catre companie Cazare pe masina Masini: DAF 2012 volan pe dreapta, cutie manuala Perioada de.

Jobul Soferi profesionisti C+E Irlanda este incadrat in categoria Transporturi full-time Salar:1700 euro

Locul de munca Soferi profesionisti C+E Irlanda a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
12 Nov

Soferi profesionisti C+E

Ustron (Bielsko Biala)

Codognotto Group angajeaza soferi profesionisti C+E pentru transport rutier intracomunitar Codognotto GRoup este o companie internationala de logistica si transport, ce ofera solutii de transport la nivel european. Oferim un loc de munca stabil pentru soferii profesionisti (permis C+E) de incredere si cu experienta, pentru a lucra in toate tarile europene.Resposabilitatea dvs. va fi sa.

Companie: CODOGNOTTO Slovensko s.r.o.

Jobul Soferi profesionisti C+E este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi profesionisti C+E a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
12 Nov

Angajare soferi profesionisti

Italia

Postat la: 21-10-2014 Responsabilitati soferi profesionisti tir pentru transport marfa cu atestat Cerinte experinta minima 3 ani cunostinte baza limba italiana Beneficii Oferite diurna Companie SC PROFI&INTERIM SRL Posturi disponibile 10 Domeniu Transport Nivel experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Tara Italia .

Companie: SC PROFI INTERIM SRL

Jobul Angajare soferi profesionisti este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Angajare soferi profesionisti a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job

Au fost gasite 134 locuri de munca ( soferi profesionisti fara experienta ) , afisate in 14 pagini.