Joburi soferi profesionisti fara experienta

Cauta in 228 locuri de munca soferi profesionisti fara experienta in 2015

27 Nov
Soferi autocamion fara experienta pentru comunitate
STRAINATATE

Soferi autocamion fara experienta pentru comunitate S.C. Hartl Crew Romania S.R.L. din Timisoara angajeaza soferi profesionisti cu si fara experienta cu categoriile C+E pentru transporturi in Comunitatea Europeana. Descrierea locului de munca: - transport de marfuri generale pe rute internationale cu ansamblu articulat autotractor + semiremorca cu MMA 40 t.

- respectarea orarelor de prezentare la incarcare / descarcare - Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare - Minimalizarea cheltuielilor de transport. - Comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea activitatii precum si informarea cu privire la evenimentele intervenite pe traseu. Cerinte: - Permis de conducere categoria B, C, E - Atestat sofer profesionist transport marfuri generale - Card pentru tahograf digital - Aviz medical, aviz psihologic tip siguranta circulatiei - Cazier judiciar si rutier in original. Fara abateri majore (ex: alcoolemie, accidente cu victime) - 1 citeste mai mult
Companie
Hartl Crew
Categoria jobului
Transport Logistica; Transport Logistica/Sofer Transport Prestari servicii
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Soferi profesionisti cu experienta
Arad

Angajez soferi profesionisti cu experienta pentru transport marfa, posesori de atestat si card tahograf, pentru trafic international.Localitatea Arad. .

Angajez soferi profesionisti cu experienta pentru transport marfa, posesori de atestat si card tahograf, pentru trafic international.Localitatea Arad.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Soferi profesionisti pentru posta germana
Germania Dortmund

Titlu: Soferi profesionisti pentru posta germana Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Germania Orase: Dortmund Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Intermediar Descriere: Avem nevoie de soferi profesionisti, cu experienta, pentru posta germana. Se conduce un camion de 12 tone + remorca pe 2 axe.

Suntem interesati doar de candidati care doresc sa lucreze pe termen lung, eventual nedeterminat.Se ofera beneficii finaciare, intr-o companie de renume. Oferim: - Contract de munca cu norma intreaga;- Excelente oportunitati de formare pe plan profesional;- Pachete salariale motivante Suport pentru:- toata perioada de interviuri;- formalitati de angajare si relocare;- acomodarea la noul loc de munca.TARIFUL DE MEDIERE SE PERCEPE DIN PRIMUL SALARIU !VOR PRIMI ATENTIE DOAR CV-URILE CANDIDATILOR CARE CORESPUND CERINTELOR MAI SUS MENTIONATE. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE! Cerinte: - experienta in domeniu;- cunostinte de limba germana, la nivel citeste mai mult
Companie
Abroad Jobs & Trading
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
29Nov
17 Nov
Angajam soferi profesionisti
Bucuresti

S.c. Ginicond imp exp s.rl, angajeaza soferi profesionisti cu experienta cap tractor semiremorca prelata (TIR) pentru curse interne. Salariu fix tarif pe km (1800lei min 3300lei maxim) in functie de prestatia soferului. Garajul se afla in zona Aparatorii patriei sector 4. Rog si ofer seriozitate. .

S.c. Ginicond imp exp s.rl, angajeaza soferi profesionisti cu experienta cap tractor semiremorca prelata (TIR) pentru curse interne. Salariu fix tarif pe km (1800lei min 3300lei maxim) in functie de prestatia soferului. Garajul se afla in zona Aparatorii patriei sector 4. Rog si ofer seriozitate.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
10 Nov
soferi autocamion cu si fara experienta pentru comunitate
Toate orasele,

Descrierea companiei Hartl Crew, membra Hartl Group din Austria, cu sediul in Timisoara, angajeaza pentru o companie austriaca activa in domeniul logisticii si transportului : SOFERI AUTOCAMION FARA EXPERIENTA PENTRU COMUNITATE.

Descrierea postului Hartl Crew Romania, membra Hartl Group din Austria, cu sediul in Timisoara angajeaza soferi autocamion si masini de mare tonaj fara experienta pentru comunitate. Cerinte: Permis de conducere cat. C+E Atestat profesional pentru transport marfa Limba engleza si germana constituie un avantaj Disponibilitate de munca in Comunitatea Europeana, minimum 6 saptamani cu maximum 2 saptamani de odihna acasa Oferim: Posibilitate de dezvoltare profesionala intr-un timp scurt Un loc de munca stabil intr-o companie aflata in dezvoltare Remunerare in functie de performante Interviurile se vor tine in lunile iulie si august 2015 in orasele: Bucuresti, Deva, Iasi, Buzau si Constanta. Pentru a participa la interiviu, rugam a trimite CV-ul pe adresa de citeste mai mult
Companie
Hartl Crew
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Dulgheri,inginer constructor,soferi profesionisti, etc
Toate orasele,

Descrierea companiei S.C Imperial Proconstruct S.R.L. J05/1791/2004 Ro 16813956 Varaseni,jud.Bihor Descrierea postului Cautam persone calificate pentru lucrari in constructii si prelucrare lemn: Dulgheri,inginer topograf,inginer constructor,soferi profesionisti,muncitori prelucrare lemn,stivuitorist. Date contact: Sorin Tonca Tel: 0735151536 , 0724533139 E-mail: imperialproconstruct@yahoo.

ro Cerintele postului Experienta
Companie
SC Imperial Proconstruct SRL
Categoria jobului
Altele Constructii / Instalatii Industria lemnului Constructii Industria lemnului Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Nov
Soferi profesionisti
Quebec

Loc de munca Cu norma intreaga. Rentacred -H.R. Agency recruteaza candidati pentru posturile de soferi profesionisti in Canada, Quebec(langa Montreal). Candidatii trebuie sa aibe experienta pe un post similar minim doi ani si sa detina permis de conducere categoriile : B,C,E. Vor avea in dotare camioane (include tractiune- remorca cu mai multe axe) si vor efectua curse lungi.

Salarizarea : 21,35 dolari canadieni / ora cu o garantie a salariilor de 2500 dolari canadieni pe luna. Se ofera suport din partea angajatorului pentru cazare. Se incheie contract de munca pe perioada de 1 an. Angajatorul programeaza interviurile la ambasada in vederea obtinerii vizei. CERINTE: Candidatii trebuie sa detina permis de conducere categoriile B,C,E. Experienta de munca pe un post similar este necesara. Candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza sau limba franceza cel putin la nivel mediu. - seriozitate - capacitate de adaptare la citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
18752500 usd
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
27 Nov
Soferi profesionisti
Germania Rostock

Titlu: Soferi profesionisti Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Germania Orase: Rostock Tip job: Full time, Project based Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Incepator Descriere: Programul de pregatire profesionala este sustinut de Ministerul Muncii al Germaniei si UE si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani:-Deprinderea tuturor

cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii;-Lucrul efectiv intr-o unitate de profil si invatarea particularitatilor meseriei;-Obtinerea unei diplome de calificare, recunoscuta la nivel national si international. Cerinte: Varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani.Nivel mediu de limba engleza.CV Europass in limba engleza.Copie dupa diploma de Bacalaureat.Copie dupa cartea de identitate. Tip promovare: Standard Salariu: 800 € Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 26-12-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de citeste mai mult
Companie
MD Recruitment & Studies Hellas
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time , project-based
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Soferi profesionisti
Slovacia slovacia

Titlu: Soferi profesionisti Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Slovacia Orase: slovacia Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Incepator Descriere: Agentia Admirals recruteaza soferi profesionisti, se accepta si fara experienta, cu categoria C+E.Se lucreaza 6 saptamani cu 2 saptamani acasa.Contractul de munca se face prin agentie din Slovacia.

Salariul creste din 3 in 3 luni. Cerinte: Se cere limba engleza la nivel avansat, seriozitate, sociabilitate, card tahograf, cazier, categoria C+ESe ofera transport, echipament, training, salariul pentru inceput este 1500 euro.Cei interesati sunt rugati sa aplice cu un cv in limba engleza, se sustine interviu in limba engleza pe skype. Tip promovare: Standard Salariu: Negociabil € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Da Transport platit: Da Data expirarii: 17-12-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: Admirals Crewing Agency Mini citeste mai mult
Companie
Admirals Crewing Agency
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Nov
Soferi profesionisti C+E/ limba italiana
Italia

Postat la: 02-11-2015 Responsabilitati Angajam soferi profesionisti cu C+E, vorbitori de limba italiana-nivel conversational, cu experienta de minim 12 luni pe bilic(cap tractor cu semiremorca prelatata) pentru un post in zona Carimate, Bergamo, Italia.

Cerinte Cerinte obligatorii: - cunostinte reale de limba italiana la nivel conversational, nivel B1-B2 ( testare telefonica a nivelului de cunostinte) - experienta reala de minim 12 luni condus consecutiv - posibilitatea de cazare in zona Carimate, Italia - detinator de certificat de atestare profesionala a conducatorului auto eliberat de autoritatile competente cu minim 12 luni inainte - experienta in folosirea sitemelor satelitare pe camioane Beneficii Oferite Oferim contract de munca si conditii salariale avantajoase. Descrierea firmei Agentie plasare forta de munca cu vasta experienta in domeniu Companie SC Interjob Resurce SRL Posturi disponibile 2 Domeniu Transport Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii citeste mai mult
Companie
SC Interjob Resurce SRL
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 228 locuri de munca ( soferi profesionisti fara experienta ) , afisate in 23 pagini.