Joburi sofer tir extern

Cauta in 2 locuri de munca sofer tir extern in 2015

05Mar
27 Feb
Sofer tir
Olanda

Postat la: 06-02-2015 Responsabilitati Se lucreaza pe comunitate Atestat valabil, Permis C+E, Card taho Experienta la extern 3 ani Lipsa incidentelor rutiere majore sau amenzilor mari, Cunostinte bune program de condus. Analize medicale+psihologic Cazier judiciar+Cazier rutier Cerinte Limba Engleza/Germana ( Mediu ) Se lucreaza strict in program.

Prieten cu, curatenia personala cat si a masinii. Se da proba de lucru. Plata la zi! Recomandare de la ultimul loc de munca sau nr.tel Cei ce nu indeplinesc aceste cerinte va rog nu trimite-ti CV . Beneficii Oferite Se plateste la zi conform legilor in vigoare. Descrierea firmei Transporturi Internationale Companie Dan Cargo Logistic Posturi disponibile 3 Domeniu Transport Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Tara Olanda
Companie
Dan Cargo Logistic
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
20 Feb
Sofer TIR
Rm Vilcea

Companie care realizeaza rute externe in tari precum:Anglia, Polonia, Ungaria si alte tari in functie de cerinte Compania are sediul la Rm. Vilcea si ofera conditii optime si sigure Candidatii trebuie sa dea dovada de seriozitate si profesionalism/Contractul de munca este pe perioada nedeterminata de timp dupa trei luni de proba Se va sustine un interviu direct cu angajatorul la Rm.

ValceaCerinte:candidatii trebuie sa detina licenta ADR si celelalte licente de transport Cunoscator de limba engleza la nivel conversational Varsta cuprinsa intre 25-50 de ani Experienta pe extern minim 1 anCompensatii:-Detalii Companie:BRILLIANT RECRUITMENT-societate de recrutare si plasare forta de munca, acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca,numar de inregistrare 5595.
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar