Joburi sofer fara experienta cat b

Cauta in 11 locuri de munca sofer fara experienta cat b in 2014

20 Nov

Sofer profesionist

0

Selectam SOFERI PROFESIONISTI categoria CE pentru transportul international de marfuri in Uniunea Europeana pentru una dintre cele mai mari companii de logistica, de pe piata internationala! RESPONSABILITATI: - Carnet de conducere categoriile CE; - Certificat ADR; - Card de conducator; - Card de calificare a conducatorului; - Experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj in.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Sofer profesionist este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer profesionist a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

SOFER, cat.C, E

Dersum

- experienta minim 3 ani - relocare in Germania - reprezinta avantaj conducerea in comunitatea europeana - cunostinte de limba germana, scris si vorbit, NIVEL AVANSAT - card tahograf - atestat sofer profesionist (C,E) - cunostinte minime mecanica - fara cazier. Compensatii:AsigurareDetalii Companie:Agentie de recrutare si plasare forta de munca Romania si Germania. .

Companie: SC KANNE&JOOS VERDE ENERGIES SRL

Jobul SOFER, cat.C, E este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca SOFER, cat.C, E a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov

Soferi cat C.E, Franta fara comision

FrantaStrainatate Franta

rapide Sofer profesionist cu experienta de minim 5 ani, trafic international, in Europa si mai ales in Permis conducere C / E; Detinator card pentru tahograf digital; Cunostinte despre intocmirea corecta a deconturilor; Cunostintele de mecanica prezinta un avantaj; RESPONSABILITATI / BENEFICII:Receptia/ livrarea marfurilor Cerinte: - atestat sofer profesionist transport marfuri generale; -.

Companie: NetJobs

Jobul Soferi cat C.E, Franta fara comision este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, ALTELE, Infrastructura transport, Mecanica si service auto, Reparatii, Transport/Logistica full-time Salar:1800 euro

Locul de munca Soferi cat C.E, Franta fara comision a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
23Nov
11 Nov

Sofer profesionist

.

in vederea angajarii:sofer profesionist(autorizatie pentru transport animale vii) Va rugam aplicati numai daca sunteti dispusi sa va deplasati in judetul Buzau pentru interviu si indepliniti conditiile mentionate in anunt! Persoanele selectate vor fi anuntate telefonic sau prin emailCerinte:Trebuie sa cunoasca limba franceza. Trebuie sa fie posesor permis categoria B,C,E. .

Companie: Tellus Jobs

Jobul Sofer profesionist este incadrat in categoria Automobile full-time

Locul de munca Sofer profesionist a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
10 Nov

Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta.

Alt Oras, Strainatate Franta

sai, societati prospere si cu experienta in domeniul afacerilor. Descrierea postului Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. Societatea noastra recruteaza in vederea angajarii:sofer profesionist(autorizatie pentru transport animale vii) Va rugam aplicati numai daca sunteti dispusi sa va deplasati in judetul Buzau pentru interviu si indepliniti conditiile mentionate.

Companie: Tellus Jobs Brasov

Jobul Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. este incadrat in categoria Altele, full-time Salar:1500 euro

Locul de munca Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
08 Nov

Soferi cat c,e franta -fara comision

Strainatate Franta

Franta Sofer profesionist cu experienta de minim 5 ani, trafic international, in Europa si mai ales in Permis conducere C / E; Detinator card pentru tahograf digital; Cunostinte despre intocmirea corecta a deconturilor; Cunostintele de mecanica prezinta un avantaj; RESPONSABILITATI / BENEFICII:Receptia/ livrarea marfurilor Cerinte: - atestat sofer profesionist transport marfuri generale; -.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Soferi cat c,e franta -fara comision a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov

Soferi Marea Britanie!

Cluj Napoca

mediu - Minimum 2 ani de experienta pe pozitia de sofer profesionist - Detinerea categoriilor B, C+E - Detinerea cardului tahograf digital - Atestat ADR - Atestat transport marfa - Fara antecedente rutiere grave sau cu permisul suspendat Compensatii:-Detalii Companie: Work Experience este mai mult decat o companie ce ofera servicii de consultanta si management in domeniul.

Companie: Work Experience

Jobul Soferi Marea Britanie! este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi Marea Britanie! a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Cautam soferi pentru Marea Britanie

Cluj-Napoca, Marea Britanie

mediu - Minimum 2 ani de experienta pe pozitia de sofer profesionist - Detinerea categoriilor B, C+E - Detinerea cardului tahograf digital - Atestat ADR - Atestat transport marfa - Fara antecedente rutiere grave sau cu permisul suspendat Contact si detalii suplimentare Mai multe detalii pe www.workexperience.ro sau la sediul Work Experience din Cluj Napoca , Strada Memorandumului nr 23..

Companie: Work Experience

Jobul Cautam soferi pentru Marea Britanie este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Cautam soferi pentru Marea Britanie a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
13 Nov

Responsabil Parc Auto

Bucuresti - 22.10.2014

personalului din subordine: soferii si personalul tehnic, in vederea realizarii sarcinilor de transport in conditii de calitate si siguranta Coordoneaza si instruieste echipele de soferi si personalul tehnic din subordine Actualizeaza documentele autovehiculelor parcului auto (ITP, rovigneta, rca, dovada tahograf si limitare de viteza) Administrarea, coordonarea, gestionarea si asigurarea.

Companie: HRS

Jobul Responsabil Parc Auto este incadrat in categoria Transport/Logistica

Locul de munca Responsabil Parc Auto a fost preluat de pe cariereonline.ro
Aplica la job
09 Nov

Soferi pe microbuse

Munchen

si tu un contract pentru soferi coletarie, soferi transport marfa sau soferi privati si muncesti chiar din 2 24 noiembrie Beneficii: Se presteaza munca pentru companii de renume, se lucreaza cu contract individual de munca semnat in tara, se ofera cazare si diurnal pentru mancare , separate pe langa salar. Cerinte:Permis de conducere cat B si experienta minim 1 an in condus .

Companie: Locuri de munca in UE

Jobul Soferi pe microbuse este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi pe microbuse a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 11 locuri de munca ( sofer fara experienta cat b ) , afisate in 2 pagini.