Joburi sofer categoria bce

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru sofer categoria bce dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu sofer categoria bce
05 Feb
Sofer categoria C+E
Brasov/Brasov; Iasi/Iasi; Iasi/Targu Frumos

Sofer categoria C+E Cautam soferi categoria C+E cu atestat. Va rugam C.V.-urile pe adresa de email.Cerinte:Bacalaureat

Companie
Global Farming Srl
Categoria jobului
Transport Logistica/Sofer Transport Prestari servicii
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Sofer categoria C - depozit lactate
Cluj Napoca

Caut sofer categoria C pentru un depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului. Programul este de LUNI - SAMBATA de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. .

Caut sofer categoria C pentru un depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului. Programul este de LUNI - SAMBATA de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Sofer categoria C - depozit lactate
judetul Cluj

Depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului, program de Luni - Sambata de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. Salariul este de 1378 net + tichete de masa si un bonus din vanzari. - permis categoria B si C - permis categoria B si C .

Depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului, program de Luni - Sambata de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. Salariul este de 1378 net + tichete de masa si un bonus din vanzari. - permis categoria B si C - permis categoria B si C
Categoria jobului
Transport/Logistica Transport
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
01 Feb
SOFER categoria B
Bucuresti

Candidatul ideal Studii medii finalizate.Posesor carnet conducere categoria B – minim 3 ani.Foarte bun cunoscator al Bucurestiului.Buna orientare in spatiu.Memorie vizuala buna.Atitudine pozitiva.Descurcaret.Abilitati de organizare si comunicare.Capacitatea de a lucra intr-o echipa. Descrierea jobului Transport asigurat.

Raspunde de curatenia masinii (exterior + interior) si de aprovizionarea consumabilelor (lichid de parbriz, servetele, parfum de interior, etc).Raspunde de alimentarea cu combustibil a autovehiculului.Inainte de orice deplasare (in oras sau in afara orasului), indata ce ii este comunicata adresa, isi stabileste foarte bine traseul astfel incat sa gaseasca locatia cu precizie si in timp util.Raspunde de completarea zilnica a foilor de parcurs.Conduce automobilul in deplina siguranta.Respecta regulile stabilite de legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice, precum si regulamentele si instructiunile interne.Cunoaste si ingrijeste de starea tehnica a citeste mai mult
Companie
SC DNS BIROTICA SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Sofer categoria C - depozit lactate
Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 06-01-2016 Responsabilitati Depozit de lactate cu sediul in Calea Baciului, program de Luni - Sambata de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. Salariul este de 1378 net + tichete de masa si un bonus din vanzari.

Cerinte - permis categoria B si C Beneficii Oferite - bonuri de masa - bonus din vanzari Descrierea firmei Professional, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, administrare de personal, executive search, evaluare de personal, assessmnet & development centers, audit organizational si training. Pastram confidentialitatea si tratam cu profesionalism fiecare candidatura. Site: www.professional.com.ro Sediul central: Bucuresti B-dul. Alexandru Ioan Cuza, nr. 4, Sector 1 Tel.: +40 21 314.69.30 E-mail: office@professional.com.ro Filiale: Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Rep Moldova - citeste mai mult
Companie
Professional HR Agency
Categoria jobului
Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb
13 Feb
Sofer categoria B
Carei, Judetul Satu Mare, Romania

Angajam soferi pentru transport de marfuri pe rute internationale cu autoutilitare de 3, 5 t. Cerinte: -posesori permis cat B -obligatoriu fara cazier judiciar sau rutier .

Angajam soferi pentru transport de marfuri pe rute internationale cu autoutilitare de 3, 5 t. Cerinte: -posesori permis cat B -obligatoriu fara cazier judiciar sau rutier
Companie
SC Ovibest SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
12 Feb
ELECTRICIAN RETELE ELECTRICE, MUNCITOR NECALIFICAT, SOFER CATEGORIA C
Alba Iulia

Candidatul ideal SERIOZITATE, MUNCA IN ECHIPA, MINIM DE EXPERIENTA Descrierea jobului Asteptam CV-ul d-voastra la adresa noastra din Alba Iulia, str. Ion Arion, nr. 62, jud. Alba sau la nr.fax: 0258/811607, in care se va preciza starea actuala (angajat sau somer). Descrierea companiei Societatea Comerciala ELECTROCONSTRUCTIA ELCO SA.

este infiintata in 1993, prin hotarare a Guvernului ca urmare a externalizarii activitatii de constructii-montaj din SC ELECTRICA SA. Prin programul de privatizare in masa din anul 1995 actiunile societatii au fost vandute in totalitate. La inceputul activitatii sale principalul client era SC Electrica SA, in proportie de 98%. Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor electroenergetice, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si citeste mai mult
Companie
Electroconstructia Elco Alba Iulia S.A.
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Feb
Angajam sofer categoria c+e
Timisoara, Judetul Timis, Romania

Angajam soferi cat c+e , cu experienta . Au sanse egale si candidatii peste 50 ani . Se cere seriozitate si implicare . Se ofera salariu motivant , in raport cu munca prestata . Se castiga intre 3000 RON si 4500 RON . Relatii la telefon 0755173445 sau email transmineralcdm@yahoo.com .

Angajam soferi cat c+e , cu experienta . Au sanse egale si candidatii peste 50 ani . Se cere seriozitate si implicare . Se ofera salariu motivant , in raport cu munca prestata . Se castiga intre 3000 RON si 4500 RON . Relatii la telefon 0755173445 sau email transmineralcdm@yahoo.com
Companie
TRANS MINERAL CDM SRL
Salariu
7503000 ron
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Sofer categoria B
Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Atributii specifice postului: colectare si distributie de marfuri.Domeniul de activitate: colectare deseuri nepericuloase.Zonele de acoperire in Bucuresti: sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6. .

Atributii specifice postului: colectare si distributie de marfuri.Domeniul de activitate: colectare deseuri nepericuloase.Zonele de acoperire in Bucuresti: sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6.
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
sofer bce
Ilfov

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal SOFER CAT. BCE Descrierea companiei DEPOZIT MATERIALE DE CONSTRUCTII IN COM.BERCENI JUD ILFOV.

RELATII LA TEL.0723351918-MARIAN DASCALU
Companie
Paper Constructii SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job