Joburi in slobozia

Cauta in 13 locuri de munca in slobozia in 2014

13 Nov

Manager Zonal -BRAILA-GALATI-BUZAU

Barlad, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Ramnicu Sarat, Slobozia

Formare si pregatire de MANAGERI cu abilitati de recrutare si coordonare echipe. Cautam persoane motivate cu scopuri si carora le plac provocarile. -motivare si responsabilitatea realizarii obiectivelor - organizare si orientare catre rezultate - coordonarea unei echipe - training si coaching permanent - planificarea activitatii proprii Un loc de munca -Part-time;full time /PROIECT UNIC.

Companie: NetJobs

Jobul Manager Zonal -BRAILA-GALATI-BUZAU este incadrat in categoria ALTELE, Consultanta, Inginerie, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca Manager Zonal -BRAILA-GALATI-BUZAU a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov

MANAGER - FRANCIZA Personala-CONSTANTA

Constanta, Mangalia, Medgidia, Tulcea, Navodari, Alt oras, Slobozia

-Formeaza si coordoneaza ECHIPE proprii. POSIBILITATEA de a coordona o afacere la cheie de tip franciza, aflata la intersectia a DOUA tendinte importante: - 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER - FRANCIZA Personala-CONSTANTA este incadrat in categoria ALTELE, Management/Consultanta, Marketing, MLM/MultiLevelMarketing, Vanzari, Consultanta, Publicitate/PR full-time , part-time

Locul de munca MANAGER - FRANCIZA Personala-CONSTANTA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
15 Nov

Reprezentant vanzari

Alexandria, BUCURESTI, Craiova, Ilfov, Otopeni, Slobozia

Producator de aditivi furajeri din Germania cauta reprezentant in zona de sud a Romaniei. Candidatul ideal este: absolvent al uneia dintre facultatile zootehnie, agronomie, biotehnologii, medicina veterinara, dispus la deplasari, cu bune abilitati de comunicare, are experienta in domeniul nutritiei animale si in vanzari, cunoaste principalii jucatori de pe piata furajelor si fermele mari din.

Companie: NetJobs

Jobul Reprezentant vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
14 Nov

Consultant Financiar

BACAU, ORADEA, BUCURESTI, BUZAU, CALARASI, CLUJ NAPOCA, SFANTU GHEORGHE, TARGOVISTE, SLOBOZIA, BAIA MARE, TARGU MURES, PLOIESTI, SATU MARE, ALEXANDRIA, TIMISOARA

Compania noastra contracteaza Consultanti Financiari Bancari. Principalele beneficii: -Parteneriat cu peste 15 dintre cele mai importante banci si institutii financiare din Romania. -Mediu de lucru dinamic, tanar si ambitios. -Posibilitati de castiguri, practic, nelimitate. -Reale posibilitati de dezvoltare: profesional, cariera, personal. -Suport profesionist permanent. -Training de.

Companie: DSA Group Credit Advisor SRL

Jobul Consultant Financiar este incadrat in categoria Vanzari full-time Salar:3000 ron

Locul de munca Consultant Financiar a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
25Nov
06 Nov

Administrator cont cash & noncash

Bucuresti, Drobeta-Turnu Severin, Medias, Orsova, Slobozia

Candidatul ideal: Competente personale: - acuratete si atentie la detalii - responsabilitate crescuta - meticulous, organizat, eficient - initiativa - spirit de echipa - abiliati foarte bune de comunicare - cunostinte foarte bune de operare PC Descrierea jobului: -asigura interfata cu Clientul prin preluarea –predarea documentelor care intra in circuitul bancar si acorda.

full-time

Locul de munca Administrator cont cash & noncash a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
06 Nov

Pro Pro

Slobozia,

Descrierea companiei sibiu Descrierea postului Cautam URGENT persoane serioase pentru Ferme de animale in Germania.(cai, vaci ,porci, pasari). Salariu atractiv 1000 Euro cazarea si masa asigurate. Daca vrei sa ocupi un loc SUNA ACUM la numerele 0755232321 sau 0720147828. Cerintele postului Cautam URGENT persoane serioase pentru Ferme de animale in Germania.(cai, vaci ,porci, pasari)..

Companie: Projob

Jobul Pro Pro este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, full-time Salar:1000 euro

Locul de munca Pro Pro a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
08 Nov

Lant hotelier angajeaza valeti

Slobozia

Descrierea postului:Cauti un loc de munca sigur si bine platit Te poti angaja acum in Germania in hotel  pe post de valet,nu se cere calificare!Posturile sunt disponibile pentru ocupare imediata! Se ofera salariu atractiv de 1300euro/luna cazare in incinta hotelului ,masa si asigurare medicala! Suna acum si vino la noi la agentie unde vei semna contractual individual de munca!.

Jobul Lant hotelier angajeaza valeti este incadrat in categoria Altele full-time

Locul de munca Lant hotelier angajeaza valeti a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
07 Nov

Consilier Imobiliar

Slobozia, Oltenita, Ilfov, Calarasi, Bucuresti

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Compania imobiliara Premier este lider de piata in Zona Metropolitana de Sud. Activitatea noastra a inceput acum mai bine de 20 de ani, in anul 1994. Astazi ne prezentam in fata dumneavoastra prin 5 sucursale si un numar record de oferte imobiliare de orice tip. .

Companie: Premier Rezidential Zona De Sud S.r.l.

Jobul Consilier Imobiliar este incadrat in categoria Vanzari, Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Consilier Imobiliar a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
06 Nov

Redactare documente

Slobozia ROMANIA

Postat la: 14-10-2014 Responsabilitati - 60 % munca de birou/ghiseu, interactiva cu clientii - 40% munca de teren - inregistrare computerizata a documentelor - incasari financiare - perioada contractuala 6 luni... 1 an Cerinte - operare computer (Email, Word, Excel) - preferabil carnet conducere si masina personala - seriozitate, responsabilitate, prestanta Beneficii Oferite - prime in.

Companie: APLI MAG FINANCE

Jobul Redactare documente este incadrat in categoria Contabilitate

Locul de munca Redactare documente a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
05 Nov

Tehnician telecomunicatii

Ialomita,Slobozia

Se cauta persoana pentru postul de tehnician de telecomunicatii. Se solicita: persoana cu sau fara experienta permisul de conducere poate constitui un avantaj .

Companie: VP Net

Jobul Tehnician telecomunicatii este incadrat in categoria IT / Telecom, telecomunicatii part-time

Locul de munca Tehnician telecomunicatii a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job

Au fost gasite 13 locuri de munca in slobozia , afisate in 2 pagini.