Joburi galex sofer in sibiu

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru galex sofer in orasul sibiu dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu galex sofer in orasul sibiu
05 Feb
Sofer comunitate
Braila Bucuresti Cluj-Napoca Galati Sibiu

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Descrierea jobului Descrierea postului: Sofer international TIR Cerinte minime: - Permis de conducere C,E- Certificat de transport rutier de marfa- Certificat de formare ADR- Minim 1 an de experienta relevanta- Aviz medical, aviz psihologic si fisa de aptitudine valabile - Cazier judiciar fara antecedente Competente cheie necesare: Bune abilitati de comunicare si o atitudine flexibila Cunoasterea la nivel conversational a unei limbi straine (engleza si / sau germana) Oferim: Pachet salarial atractiv : salariu fix + diurna 55 eur/zi Costurile de transport de la/pana la camion sunt suportate de companieCamioane MAN si DAF euro 5 / euro 6.
Companie
VERBO SPEDITION
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Sofer camion (comunitate)!
Sibiu, Judetul Sibiu, Romania

Angajez Sofer camion (comunitate)!Pentru detalii va rog sa ma contactati!

Companie
Inspect Car Sibiu
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb
08 Feb
SOFER (AGENT LIVRARI) SIBIU
1 decembrie 1918, Sibiu, Judetul Sibiu, Romania

1. Livrarea comenzilor catre clientii companiei2. Gestiunea stocului de marfa din autoutilitara3. Asigurarea mercantizarii marcilor Intersnack4. Mentinerea nivelului minim al creditelor din piataCerinteCandidatul potrivit are experienta de cel putin 1 an in vanzari/distributie, carnet de conducere categoria B (minim 2 ani, fara antecedente rutiere), este serios, bine organizat si responsabil.

Oferta Sansa de a lucra intr-un mediu profesionist, intr-o echipa tanara si motivata Posibilitatea de ascensiune profesionalaAsteptam CV-urile dvs. si pe adresa de email asmms@intersnack.ro
Companie
INTERSNACK ROMANIA GROUP
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
sofer profesionist
Medias, Judetul Sibiu, Romania

H.Z. Logistics RO ANGAJEAZA SOFERI PROFESIONISTI C+E PENTRU TRANSPORT RUTIER INTRACOMUNITAR. SE EFECTUEAZA CURSE IN EUROPA DE VEST DAR SI CATRE UNGARIA, ROMANIA, BULGARIA SI GRECIA. SE LUCREAZA IN ECHIPAJ, PE CAMIOANE CU SEMIREMORCI FRIGORIFICE.

Cerinte EXPERIENTA IN TRANSPORT INTERNATIONAL 2 ANI PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA CE ATESTAT PROFESIONAL PENTRU TRANSPORT MARFA AVIZ MEDICAL SI PSIHOLOGIC VALABIL CAZIER RUTIER CARD TAHOGRAF NIVEL CONVERSATIONAL AL LIMBII ENGLEZE, GERMANE Beneficii Oferite VENIT LUNAR CONSTANT (DIURNA LEGALA DE DEPLASARE SI BONUSURI) SALARIU FIX IN TARA SE LUCREAZA 3-4 SAPTAMANI CU 1 SAPTAMANA LIBERA CAMIOANE NOI, DAF EURO 6 Descrierea firmei H.Z. LOGISTICS RO este filiala din Romania a firmei olandeze H.Z. Transport BV ce activeaza pe piata de transport europeana de peste 35 de ani. In momentul de fata firma opereaza un parc auto de peste 300 de camioane, si are filiale in Olanda, Polonia, Romania, Austria si Marea Britanie.
Companie
H.Z. Logistics RO
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Sofer / Dispecer inchirieri autoturisme
Sibiu

Candidatul ideal Limba engleza nivel mediu - avansat. Alte limbi vorbite constituie un avantaj. Atentie la detalii si orientare catre client. Persoana dinamica si flexibila. Disponibilitate pentru program in ture si prelungit. Permis de conducere categoria B minim 3 ani.

Descrierea jobului Deplasarea autovehiculelor Avis la punctele de lucru unde sunt solicitate, precum si la spalatorie, revizii, etc. Asigura si intretine bune relatii de colaborare cu clientii. Acorda informatii clientilor. Descrierea companiei Avis Romania exista din 1994. Am inceput cu 1 birou, 3 masini si ne-am extins pana la 17 birouri, pe intreg teritoriu Romaniei, avand in prezent o flota de aproximativ 750 autoturisme. Misiunea noastra este aceea de a va oferi cele mai bune servicii posibile rent-a-car, inainte, pe parcursul si dupa inchiriere. Viziunea Noastra Avis este prima companie de inchirieri de masini in Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Scopul nostru este cel de a fi cea mai valoroasa si de citeste mai mult
Companie
AVIROMS RENT A CAR S.R.L.
Categoria jobului
Service / Reparatii Transport / Distributie Turism / Hotel staff Transport Hoteluri Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb
27 Jan
Sofer international
Bistrita Bucuresti Cluj-Napoca Sibiu Timisoara

Candidatul ideal Cu ocazia cresterii flotei sale de camioane, Carrion Expedition angajeaza soferi profesionisti titulari (cu experienta) pentru a lucra in echipaj (impreuna cu un ajutor recomandat de catre titular). Cerinte:- Experienta in transportul international in Europa;- Permis de conducere C+E;- Atestat profesional;- Atestat ADR;- Experienta pe camioane frigorifice constituie un avantaj.

Telefoane de contact: 0264440466, 0314380626, 0726769761. Descrierea jobului Transportul international in Europa Descrierea companiei Carrion Expedition este una dintre marile firme specializate in transportul frigorific al produselor horticole.Functionand atat ca trasportator, cat si ca agentie de transport, Carrion Expedition isi bazeaza activitatea pe soliditatea organizarii sale si pe profesionalismul, exigenta si experienta echipei sale.Compania noastra administreaza mai mult de 1.000 de mijloace de transport, proprii si ale colaboratorilor, cu care se realizeaza transportul regulat de citeste mai mult
Companie
SC CARRION EXPEDITION SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
SOFER MANAGER
Șura Mica, Judetul Sibiu, Romania

SC Pan Food SRL, cu sediul in Sura Mica, Parc Industrial, nr. P2, angajeaza persoana responsabila, manierata, nefumatoare, fara cazier, de varsta medie, cu disponibilitate la program prelungit, ocazional in week-end / delegatii in tara. .

SC Pan Food SRL, cu sediul in Sura Mica, Parc Industrial, nr. P2, angajeaza persoana responsabila, manierata, nefumatoare, fara cazier, de varsta medie, cu disponibilitate la program prelungit, ocazional in week-end / delegatii in tara.
Companie
Pan Food SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
ANGAJAM AGENT DISTRIBUITOR SI SOFER
Florilor, Medias, Judetul Sibiu, Romania

SC BETTY ICE SRL punct de lucru Medias angajeaza agenti distribuitori si soferi. Mai multe detalii la telefon 0269834722 sau pe mail medias@bettyice.ro .

SC BETTY ICE SRL punct de lucru Medias angajeaza agenti distribuitori si soferi. Mai multe detalii la telefon 0269834722 sau pe mail medias@bettyice.ro
Companie
Betty Ice s.r.l.
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Conducator Auto Camioneta
Bucuresti Cluj-Napoca Craiova Sibiu Suceava

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal CERINTELE POSTULUI: Studii si cunostinte: - Studii medii: liceu - Permis auto categoria B+C - Fara antecedente rutiere grave, fara cazier judiciar - Cunostinte minime de mecanica auto Prezinta avantaj : - Atestat ADR si Atestat sofer profesionist transport Marfa - Posesor card tahografic - Cunoasterea zonei geografice –(denumirea localitatilor, strazilor, punctelor de interes) Experienta - Experienta de cel putin 2 ani in conducerea de autovehicule in trafic de marfa Competente comportamentale si atitudini profesionale - Persoana pro-activa, orientata catre client, disciplinata, comunicativa Descrierea jobului RESPONSABILITATILE POSTULUI: - Asigura colectarea si transportul deseurilor de citeste mai mult
Companie
STERICYCLE ROMANIA
Categoria jobului
Auto / Echipamente Transport / Distributie Transport Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Conducator auto profesionist
Sibiu,

Descrierea companiei SC Q-DOZ SRL este o companie de transport international infiintata in 2007,cu experienta totala in transporturi si expeditii de marfa in regim complet si de grupaj. Avem la activ milioane de kilometri parcursi pentru sute de clienti din cele mai diverse domenii.

Descrierea postului Compania Q-doz ofera oportunitati profesionale pe postul de conducator auto profesionist in urmatoarele conditii: Sarcini: Cateva din responsabilitatile viitorului nostru coleg ar fi: - transportul de marfuri pe rute internationale si intracomunitare cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40 to, conform instructiunilor primite de la dispecerat - comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului precum si informarea cu privire la evenimentele intervenite pe traseu se realizeaza prin metode modern de comunicare:Carrierweb,Dynafleet si Tomtom. - respectarea timpilor legali de lucru si de odihna conform normelor AETR (regulamentului CE561/2006). - transportul citeste mai mult
Companie
SC Q-doz SRL
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job