Joburi constructii in sibiu

Cauta in 8 locuri de munca constructii in sibiu in 2014

Salariul mediu pe economie este de 1547 lei in 2013, urmand sa aiba o crestere preconizata de aproximativ 6% in anul 2014.

Filtre suplimentare
22 Nov

Constructii Germania

sibiu Strainatate Germania

Companie cu experienta in constructiile subterane angajeaza urgent barbati cu varsta 20 -55 ani. Se cere un minim de experienta , seriozitate , rezistenti la munca fizica. Se ofera salarii incepand de la 1800 de euro, cazare , echipament de lucru si doua mese pe zi consistente. Asteptam c.v. urile dvs. la adresa agentiei noastreCerinte:Cerintele sunt minime iar limba germana sau engleza.

Companie: S.C. RECRUTARI PROFESIONAL S.R.L.

Jobul Constructii Germania este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Constructii Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Tamplar

Sibiu

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Firma este infintata in anul 2000 cu obiectiv de activitate prelucrarea lemnului. Executam la comanda ferestre termopan din lemn stratificat, usi interior si usi exterior, scari interioare, mana curenta. .

Companie: Pfa Marcos

Jobul Tamplar este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare, Industrie full-time

Locul de munca Tamplar a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
12 Nov

Agent de Vanzari - Broker imobiliar

Sibiu

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Taboo Imobiliare a fost ÃA®nfiinÈA›atÄAƒ ÃA®n ianuarie 2012, chiar ÃA®n plinÄAƒ crizÄAƒ imobiliarÄAƒ. Din dorinÈA›a de a investi ÃA®n achiziÈA›ia unui imobil, am constatat ca informaÈA›iile ÈA™i serviciile pe care le-am primit de la persoane abilitate ÃA®n domeniu la momentul respectiv,.

Companie: Taboo Imobiliare

Jobul Agent de Vanzari - Broker imobiliar este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare, Vanzari full-time

Locul de munca Agent de Vanzari - Broker imobiliar a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
23Nov
11 Nov

Rigipsar, instalator

sibiu

cu sau fara calificare pentru constructii in Germania ca rigipsar,Ajutoare pentru sapat fundatii si instalator apa-gaz.Salarul este de 1.600 euro/luna cu posibilitate de a efectua ore suplimentare.Angajatorul strain ofera cazare,o masa calda pe zi si asigurare medicala.Cerinte:V?rsta necesar? : maxim 55 ani Cerin?e obligatorii : punctualitate. Preg?tire necesar? : experien?a ?n.

Companie: profesional

Jobul Rigipsar, instalator este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Rigipsar, instalator a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Constructii Civile

Sibiu

si necalificati pentru constructii civile in Germania. Avem nevoie de Dulgheri (realizare diferite structure din lemn sau metal,executare cofrage pentru turnare beton) Amenajari int/ext ( montare placi ceramic/granit/marmura,tencuiala,trasare ziduri BCA/caramida,executare sape,chituire rosturi,izolare,fatade,finisaje) si muncitori la turnare beton. Aveti asigurata cazarea si.

Companie: profesional

Jobul Constructii Civile este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Constructii Civile a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

ConstructiiGermaniaFranta

sibiu Strainatate Franta Germania

Avem nevoie de muncitori calificati ca si tamplari la facut mobile si munci specifice tamplariei pentru Germania, de zidari cu experienta pentru Franta, mai exact in Paris, si instalatori sanitari. . Angajatorul va asigura cazarea, o masa calda pe zi si asigurare medicala. Contracte legale de munca cu toate taxele platite de catre angajator. Salariul lunar este de 1500 de euro pentru Franta,.

Companie: profesional

Jobul ConstructiiGermaniaFranta este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca ConstructiiGermaniaFranta a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Reprezentant vanzari magazin

Sibiu ROMANIA

Firma importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare, aflata in plina expansiune Companie Proges Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Serviciu Clienti Vanzari Nivel experienta 6 - 12 luni 1 - 2 ani 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate Sibiu Tara ROMANIA .

Companie: Proges

Jobul Reprezentant vanzari magazin este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari magazin a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov

Lacatus mecanic, Sibiu

Sibiu ROMANIA

personal; - leasing de personal; - training si consultanta; - evaluare psihologica; - solutii de finantare in HR. Companie Job Connect Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Productie Nivel experienta 3 - 5 ani 5 - 10 ani 10 - 20 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Sibiu Tara ROMANIA .

Companie: Job Connect

Jobul Lacatus mecanic, Sibiu este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Lacatus mecanic, Sibiu a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
Ai cautat locuri de munca in constructii in sibiu in 2014 vezi si firme in Sibiu sau doctori in Sibiu

Piata locurilor de munca din Sibiu este diversa datorita industriei dezvoltate a zonei. In acesta regiune locurile de munca sunt in domeniul industriei de textile si confectii, a pielariei si incaltamintei, a industriei materialelor de constructii. Nu lipsesc nici locurile de munca in vanzari, domeniul IT sau servicii.
Locurile de munca in Sibiu sunt destinate persoanelor cu studii medii, studii superioare sau studii elementare, in functie de domeniul si pozitia pentru care se opteaza.
Fiind un judet cu turism dezvoltat, acest domeniu ofera locuri de munca in special part time, pentru diferite profesii specifice, dar si full time, in functie de specializarea si experienta necesara joburilor.