Joburi in sibiu

Cauta in 666 locuri de munca in sibiu in 2015

Salariul mediu pe economie este de 1547 lei in 2013, urmand sa aiba o crestere preconizata de aproximativ 6% in anul 2014.

27 Mar
SC IMOBILIARE MIREADELIN SRL angajeaza agent imobiliar
Sibiu

Agentia IMOBILIARE MIREADELIN S.R.L. cu sediul in Sibiu angajeaza agent imobiliar. Profilul candidatului ideal: - studii superioare; - experienta in domeniul imobiliar sau vanzari constituie avantaj; - cunostinte avansate operare PC; - limba engleza nivel mediu; - perspicacitate, dinamism; - aspect fizic placut; - atitudine pozitiva.

Oferta (bonusuri, beneficii): - comision + bonusuri progresive in functie de realizari; - logistica si aparatura necesara si conditii optime pentru desfasurarea activitatii; - posibilitate de promovare.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Manipulant marfa - Sibiu
Sibiu

Angaj m manipulan i/sortatori marf produse de colet rie la punctul de lucru din Sibiu, str. Frigoriferului, pentru schimbul 3, de noapte. C ut m persoane serioase, dispuse la efort fizic, f r antecedente penale (f r cazier). Oferim pachet salarial atractiv 1200 lei net, loc de munc stabil î n colectiv mare, posibilit i promovare.

Pentru informa ii suna i zilnic î ntre ora 09 i ora 21. TEL: 0752 264 305
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Infirmier si consilier juridic (5 posturi)
Sibiu

Infirmier si consilier juridic (5 posturi) Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cisnadie 23 martie 2015 Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cisnadie, Judetul Sibiu organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale vacante, dupa cum urmeaza: infirmier (4 posturi).

consilier juridic grad I Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Bucatar Sibiu
Sibiu

LA PLACINTE SIBIU angajeaza bucatar si ajutor de bucatar. Cerinte: -Experient minima, calificarea reprezinta un avantaj. -Disponibilitate la lucru in ture -Rezistenta la stres -Capacitate de a asimila cunostinte noi Beneficii: -contract individual de munca -pachet salarial motivant -sanse de promovare .

LA PLACINTE SIBIU angajeaza bucatar si ajutor de bucatar. Cerinte: -Experient minima, calificarea reprezinta un avantaj. -Disponibilitate la lucru in ture -Rezistenta la stres -Capacitate de a asimila cunostinte noi Beneficii: -contract individual de munca -pachet salarial motivant -sanse de promovare
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
26 Mar
LUCRATOR IN COMERT
Sibiu

- Expune in suprafata de vanzare toate marfurile aflate in stoc
- Realizeaza toate activitatile necesare pregatirii articolelor pentru vanzare
- Ofera la cerere date si detalii referitoare la produsele expuse pentru vanzare

- Salariu competitiv, format din salariu fix, tichete de masa, prime si bonusuri
- Stabilitatea locului de munca, mediu de lucru placut
- Program

flexibil, cu lucru in schimburi si variante de jumatate de norma (part-time)
- Transport asigurat
Cerinte
- Experienta de lucru in comercializare produselor alimentare/ nealimentare
- Capacitate de comunicare, flexibilitate
- Orientare catre cerintele pietei si ale clientuluiDetalii Companie:Comert
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Comert Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Angajez ospatarita
Sibiu

Angajez ospatarita program flexibil , salariu 1000 lei si ciubuc, dispunem de terasa pentru perioada verii, pub cunoscut situat pe un bulevard principal! Detalii pe facebook: mc sims sibiu sau la telefon Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajez ospatarita program flexibil , salariu 1000 lei si ciubuc, dispunem de terasa pentru perioada verii, pub cunoscut situat pe un bulevard principal! Detalii pe facebook: mc sims sibiu sau la telefon Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Sef de sala si Ospatar / Barman - Restaurant/Hotel 4 stele
Sibiu

Restaurantul Fattoria del Gusto, din cadrul Exclusive Hotel & More angajeaza sef de sala si ospatar/barman. Este necesara diploma de calificare in meseria de baza si curs de igiena valabil. Se ofera 2 mese pe zi. Salariu motivant. Asteptam CV-ul pe email. .

Restaurantul Fattoria del Gusto, din cadrul Exclusive Hotel & More angajeaza sef de sala si ospatar/barman. Este necesara diploma de calificare in meseria de baza si curs de igiena valabil. Se ofera 2 mese pe zi. Salariu motivant. Asteptam CV-ul pe email.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Operator comercial(functionar in transporturi)
Sibiu,

Descrierea companiei SC Q-DOZ SRL este o companie de transport international infiintata in 2007,cu experienta totala in transporturi si expeditii de marfa in regim complet si de grupaj. Avem la activ milioane de kilometri parcursi pentru sute de clienti din cele mai diverse domenii.

Descrierea postului Compania Q-doz ofera oprtunitati profesionale pe postul de operator comercial(functionar in transporturi) in urmatoarele conditii: Responsabilitati: -normeaza consumul de combustibil pentru autovehiculele societatii -tine evidenta si verifica bonurile de alimentare cu carburant -verificarea si inregistrarea facturilor de combustibil -emiterea si evidenta cardurilor de alimentare -verificarea taxelor de drum (Toll in all Europe) pentru autovehiculele societatii in conformitate cu legislatia rutiera a fiecarei tari, inregistrarea si gestionarea acestora -gestionarea foilor de parcurs pentru autovehiculele societatii si evidenta zilnica a acestora -tine evidenta timpului de lucru citeste mai mult
Companie
SC Q-doz SRL
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Contabil Locuri de munca » Personal administrativ - Contabilitate Cluj-Napoca 25 mar Secretara Real Estate
Cluj-Napoca 25 mar Secretara Real Estate Locuri de munca » Personal administrativ - Contabilitate Sibiu

Contabila ofer servicii de contabilitate completa, intocmirea declaratiilor, bilantului, tinerea evidentei personalului in Revisal. Pret negociabil in functie de volumul de acte. .

Contabila ofer servicii de contabilitate completa, intocmirea declaratiilor, bilantului, tinerea evidentei personalului in Revisal. Pret negociabil in functie de volumul de acte.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Bucatar Sibiu
Bucuresti, Sectorul 1 Sibiu

La Placinte Sibiu angajeaza bucatari cu sau fara experienta! Program de lucru in ture, contract individual de munca, salariu motivant, posibilitate de promovare. Restaurantul se afla pe Str. Nicolae Balcescu. Detalii la telefon, in restaurant sau asteptam mesajele ca raspuns la acest anunt. .

La Placinte Sibiu angajeaza bucatari cu sau fara experienta! Program de lucru in ture, contract individual de munca, salariu motivant, posibilitate de promovare. Restaurantul se afla pe Str. Nicolae Balcescu. Detalii la telefon, in restaurant sau asteptam mesajele ca raspuns la acest anunt.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 666 locuri de munca in sibiu , afisate in 67 pagini.

Ai cautat locuri de munca in sibiu in 2015 vezi si firme in Sibiu sau doctori in Sibiu

Piata locurilor de munca din Sibiu este diversa datorita industriei dezvoltate a zonei. In acesta regiune locurile de munca sunt in domeniul industriei de textile si confectii, a pielariei si incaltamintei, a industriei materialelor de constructii. Nu lipsesc nici locurile de munca in vanzari, domeniul IT sau servicii.
Locurile de munca in Sibiu sunt destinate persoanelor cu studii medii, studii superioare sau studii elementare, in functie de domeniul si pozitia pentru care se opteaza.
Fiind un judet cu turism dezvoltat, acest domeniu ofera locuri de munca in special part time, pentru diferite profesii specifice, dar si full time, in functie de specializarea si experienta necesara joburilor.