Joburi in sibiu

Cauta in 763 locuri de munca in sibiu in 2015

Salariul mediu pe economie este de 1547 lei in 2013, urmand sa aiba o crestere preconizata de aproximativ 6% in anul 2014.

25Apr
24 Apr
Inginer calitate proces asamblare automotive - Sibiu
Alba Iulia, Sibiu

Candidatul ideal: Adecco Permanent Placement recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala care activeaza in domeniul automotive, un inginer calitate proces asamblare, vorbitor de limba engleza. Locatia Sibiu. Cerinte: - Absolvent de colegiu sau facultate, de preferinta profil industrial; - Minim 2 ani experienta profesionala intr-un post similar (in dept.

Calitate) in industria auto (de preferat in linii de asamblare) - Disponibilitate la program de lucru in 2 schimburi. - Cunostinte bune de operare calculator. - Limba engleza nivel avansat/ limba franceza poate constitui un avantaj. - Cunostinte si/sau experienta tehnica este necesara. - Familiar in lucrul cu instrumente informatice (Microsoft Outlook, Microsoft Excel, etc). - Abilitati de comunicare, relationare si munca in echipa. Descrierea jobului: Responsabilitati: • Responsabil de calitatea in procesul de productie, sectia asamblare; • Gestioneaza nonconformitatile interne aparute in procesele de productie; • citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
25 Apr
Manager marketing ANDndash;publicitate ZONA CLUJ- part time-proiect unic
Cluj, Sighisoara, Targu Mures, Sibiu, Zalau, Alt oras, Bistrita

Companie de marketing ANDndash;publicitate DEZVOLTA liniile manageriale si cauta colaboratori ANDquot;manager zonalANDquot; in vederea extinderii activitatii in toate zonele tarii.
Recrutarea de personal si dezvoltarea afacerii in zona de resedinta.
- Coordonarea si formarea unei echipe proprii si dezvoltarii unei cariere prin managementul acestei echipe.


-NEGOCIERE si CONSULTANTA cu firmele din zona de resedinta.Persoane comunicative, ambitioase, perseverente
responsabile,dornice sa cistige bani si mai ales de a forma echipe .
-Dorinta de realizare a unui venit pasiv care sa duca la Independenta Financiara.
- Spirit de echipa si personalitate dinamica.

Cautam doar persoane motivate cu scopuri si carora le plac provocarile.Detalii Companie:Agentie Recrutare
CONSULTANTA
Management

Companie
NetJobs
Categoria jobului
Management/Consultanta Marketing Publicitate/PR Resurse Umane Vanzari ALTELE Serviciu clienti Vanzari Relatii clienti Resurse umane Publicitate Consultanta Altele categ
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Operator Croi - Sibiu
Sibiu

Candidatul ideal: Adecco Resurse Umane angajeaza pentru clientul sau, o companie multinationala din industria automotive, operator croi. Cerinte: • Studii medii – Absolvent de scoala profesionala textila reprezinta si un avantaj • Cunostiinte operare PC/scanare • Cunostiinte tehnice • Experienta minim 6 luni in departamentul croi • Bune competente de comunicare si lucru in echipa

Descrierea jobului: Responsabilitati: • Executa si respecta sarcinile zilnice trasate de catre Supervizor • Se asigura de buna desfasurare a activitatii zilnice astfel incat sa fie satisfacute cerintele clientului; • Participa activ la imbunatatirea performantelor. Se ofera pachet salarial atractiv si transportul asigurat.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Asistent medical
Sibiu

Asistent medical Serviciul de Ambulanta Judetean Sibiu 20 aprilie 2015 Serviciul de Ambulanta Judetean Sibiu organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacanta de asistent medical. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
25Apr
24 Apr
Casier Supermarket - Sibiu
Sibiu

Candidatul ideal: Adecco Sibiu recruteaza pentru clientul sau, supermarket din Sibiu, casier. Cerinte: - Studii medii - Cunostiinte de operare pe casa de marcat fiscala - Cunostiinte bune de folosire a programelor MS Office (Excel, Word, etc.

) - Experienta in retail – constituie un avantaj - Disponibilitate la 2-3 schimburi Descrierea jobului: Responsabilitati: - asigura buna desfasurare a procesului de vanzare din magazin prin operarea directa a caselor de marcat. Se ofera pachet salarial atractiv.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Muncitor necalificat (cu atributii de femeie de serviciu)
Sibiu

Muncitor necalificat (cu atributii de femeie de serviciu) Serviciul Public de Ecologizare Medias 20 aprilie 2015 Serviciul Public de Ecologizare Medias, Judetul Sibiu organizeaza concurs de recutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de muncitor necalificat (cu atributii de femeie de serviciu).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Montator subansamble
Sibiu ROMANIA

Postat la: 24-04-2015 Responsabilitati Montajul componentelor pe masinile speciale in vederea obtinerii de produse finite caracteristice fiecarei linii de productie; Identificarea si izolarea produselor neconforme; Eliminarea dereglarilor aparute ulterior si stabilirea cauzelor in vederea eliminarii acestora; Efectuarea intretinerii si a curateniei la locul de munca; Cerinte Nu este necesara

experienta; Studii medii; Beneficii Oferite Al 13 -lea salariu; Tichete de masa; Decont transport; Descrierea firmei Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu - fondata in 1925 in Germania s-a dezvoltat intr-un concern international producator de componente in domeniul automotiv.Firma Marquardt Schaltsysteme va investi in acest an cca.6 milioane de Euro pentru transferul unei parti a productiei pe piata romaneasca si pentru extinderea capacitatii fabricii din Sibiu.Anul trecut, investitiile companiei au totalizat peste 15 milioane de Euro.Firma a cumparat un teren cu o suprafata de cca. 53.000 de metri citeste mai mult
Companie
Marquardt Schaltsysteme SCS SIBIU
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Operator logistica - Sibiu
Sibiu Romania

Clientul nostru este o companie multinationala, fiind prezenta in Europa, Asia si pe continentul American. De peste 13 ani activeaza si in Romania, avand sediul in Sibiu. Compania are ca si domeniu de activitate constructia de elemente de caroserie si interior pentru masini industriale. Pe piata din Romania a cunoscut o devzoltare si o crestere rapida.

Pentru acest client cautam doua persoane FARA EXPERIENTA pentru postul de operator logistica.
Categoria jobului
Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
RESPONSABIL LOGISTICA (planificare productie si achizitii) – judetul SIBIU
Sibiu

Candidatul ideal: Adecco Permanent Placement recruteaza pentru clientul sau,companie multinationala cu activitate de productie, o persoana pentru pozitia de responsabil logistica ( planificare productie si achizitii).

Locatia: judetul Sibiu Cerinte: -Studii superioare; -Experienta in activitate de logistica; -Cunostinte legate de fluxul in productie; -Abilitati de analiza si sinteza; -Capacitatea de gasi solutii; -Cunostinte bune de limba engleza ; -Proactivitate. Descrierea jobului: Responsbilitatile postului: -Creaza noi coduri de comenzi in sistemul informatics; -Verifica culori si coduri ale produselor; -Plaseaza comenzi pentru materia prima; -Urmareste nivelul stocurilor; -Gaseste solutii legate de posibile erori ale stocurilor; -Negociaza preturi (activitate care se va desfasura impreuna cu supply chain managerul) -Urmareste stocurile, rotatia stocurilor -Mentine legatura cu persoanele din productie si din cadrul departamentuluid e planning. Beneficii: - pachet salarial citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
25 Apr
Client Misterios (Mystery Shopping) - Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina
Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetul Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 763 locuri de munca in sibiu , afisate in 77 pagini.

Ai cautat locuri de munca in sibiu in 2015 vezi si firme in Sibiu sau doctori in Sibiu

Piata locurilor de munca din Sibiu este diversa datorita industriei dezvoltate a zonei. In acesta regiune locurile de munca sunt in domeniul industriei de textile si confectii, a pielariei si incaltamintei, a industriei materialelor de constructii. Nu lipsesc nici locurile de munca in vanzari, domeniul IT sau servicii.
Locurile de munca in Sibiu sunt destinate persoanelor cu studii medii, studii superioare sau studii elementare, in functie de domeniul si pozitia pentru care se opteaza.
Fiind un judet cu turism dezvoltat, acest domeniu ofera locuri de munca in special part time, pentru diferite profesii specifice, dar si full time, in functie de specializarea si experienta necesara joburilor.