Joburi sef sala restaurant

Cauta in 15 locuri de munca sef sala restaurant in 2016

27 Jan
DIRECTOR RESTAURANT, BUCATAR SPECIALIST, BUCATAR, SEF SALA RESTAURANT, OSPATAR
Iasi

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerinte Director restaurant: *Atestat privind specializare in domeniu *Experienta profesionala similara: min. 3 ani, conducere echipa de minim 25 persoane, cunoasterea pietei de produse hoteliere si particularitatile acesteia, abilitati excelente de organizare, planificare, bugetare, negociere si comunicare *Cunostinte IT excelente - pachetul Office *Cunostarea a minim doua limbi de circulatie internationala - nivel avansat *Studii superioare (de preferabil in domeniul economic, comercial) Cerinte Bucatar specialist: *Studii specializate in domeniul gastronomic si referinte specializare; *Experienta profesionala de min. 3 ani in restaurante de 3-5 stele *Imaginatie culinara, amabil, energic, bun citeste mai mult
Companie
Hotel Pleiada
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Turism / Hotel staff Hoteluri Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
OSPATAR / OSPATARITA - AJUTOR SEF DE SALA RESTAURANT / ASISTENT MANAGER
Bucuresti

Candidatul ideal OSPATAR / OSPATARITA- scoala de ospatari finalizata- tineri cu aspect fizic placut, ingrijit- domiciliu in sect 6 Bucuresti- atitudine pozitiva si spirit de echipa- seriozitate si asumarea responsabilitatii- orientarea catre client si catre cresterea calitatii serviciilor- excelente abilitati de comunicare- intampinarea clientilor, preluarea comenzilor si servirea clientilor.

- promovarea produselor si serviciilor unitatii- preluarea comenzilor clientilor- servirea preparatelor culinare si a bauturilor- pregatirea locului de servire pentru o noua comanda- mentinerea unui mediu de munca sigur si curat- organizarea cadrului general de deschidere- desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire- Mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca conform normelor in vigoare AJUTOR SEF DE SALA RESTAURANT / ASISTENT MANAGER- Experienta pe un post similar minim 5 ani- Certificat de cazier judiciar- Persoana dinamica, amabila, serioasa, loiala si corecta, cu bune citeste mai mult
Companie
SC CLUB DON PEDRO SRL
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Turism / Hotel staff Hoteluri Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Feb
Sef Sala
Iasi

Restaurant angajeaza sef sala cu experienta si reale abilitati de coordonare si organizare.

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08Feb
01 Feb
Sef sala
Bristol Anglia

Supervisor F&B Hotel Grup 4 stele langa Bristol Restaurant 190 covers pe noapte, 350 pentru breakfast 100 pentru lunch Breakfast si Lunch sunt buffet service Salariu oferit 15400 lire pe an sau 1283 lire sterline pe luna brut Cazare oferita fara costuri shared room Mese asigurate "on duty" Contract pe minim 1 an

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Angajam RECEPTIONERA / SEF RESTAURANT / BUCATAR / OSPATAR / BARMAN/ CAMERISTE / LUCRATOR BUCATARIE
Brasov

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal 1.

RECEPTIONERACerintele postului:• Experienta de minim 1 an pe un post similar• Studii medii sau superioare• Cunoasterea temeinica a doua limbi de circulatie internationala• operare calculator, telefonie• Cunoasterea pietei de produse hoteliere si a particularitatilor ei• Abilitati foarte bune de comunicare, planificare si organizare• Aspect fizic placut, prezenta agreabila si amabilitate2. SEF RESTAURANTPersoana experimentata in industria alimentatiei publice, cu un customer service ireprosabil, orientare si deschidere catre clientii companiei, cu bune abilitati de organizare a personalului si gestionare a timpului de munca a acestora. Rezistenta la stres, disponibilitate pentru citeste mai mult
Companie
Grand Hotel Perla Ciucaslui (S.C. Lux Nord 2000 S.R.L.)
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Turism / Hotel staff Hoteluri Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Salariu
3751500 ron
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
OSPATAR / SEF DE SALA
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Carisma , buna comunicare cu clientii , cool:), prezenta fizica atragatoare , cunoasterea limbii engleze mediu/bine. Descrierea jobului Jobul presupune cunostinte elementare de servire intr-un restaurant , limba engleza + mediu .. Program 11h -23-24h / 2 zile/2zile off ... cu posibilitatea de ore suplimentare ptr evenimente. Salariu atractiv , concediu platit 3 sapt/an , atmosfera destinsa / Restaurant nou: www.kanpai.ro Descrierea companiei Restaurant / bar japonez zona Floreasca ( www.kanpai.ro ) deschis in mai . Partener si bucatar japonez / atmosfera bistro - pub / bucatarie deschisa / sushi bar !
Companie
Monopoly Digital
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Turism / Hotel staff Hoteluri Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Spalator vase – restaurant Franta
FRANTA STRAINATATE Franta

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerinte: - Experienta in domeniul hotelier/restaurante/catering constituie avantaj, minim 1 an; - Cunostinte minime de limba franceza si/sau italiana; - Persoana flexibila, dinamica si responsabila. Descrierea jobului Recrutam pentru clientul nostru restaurant - Franta, SPALATOR DE VASE cu urmatoarele atributii: - Pregateste in conditii optime de igiena si calitate materiile prime (ingrediente, legume, fructe) necesare pregatirii meniului; - Curata, spala si pregateste vesela si ustensilele folosite in bucatarie; - Debaraseaza resturile alimenatre si menajere; - Igienizeaza locul de munca dupa fiecare operatiune de lucru efectuata in bucatarie; - Participa activ la toate activitatile cerute de citeste mai mult
Companie
S.C. IAE INTERIM S.R.L.
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Au pair / Babysitter / Curatenie Horeca Ingrijire copil Servicii curatenie Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Cautam barmani, ospatari, operatori casa de marcat si sefa de sala
Cluj-Napoca

Candidatul ideal Persoană cu o oarecare minimă experienţă pentru posturile de barman, ospătar şi operator casă de marcat. Obligatorie este experienţa în baruri, cafenele, cluburi pentru poziţiile de şef de sală.

Descrierea jobului Pentru A sef de tură se caută personal dispus la muncă intensă, cu disponibilitate pentru zilele de sâmbătă şi duminică, capabil să organizeze şi să conducă un colectiv de peste 20 de persoane. Salarizarea nelimitată, în funcÅ£ie de performanÅ£e. Operatorul de la casa de marcat trebuie să introducă în sistemul de marcaj produsele care se vând în bar. Descrierea companiei Club, cafenea şi restaurant, toate situate în zona centrală şi ultacentrală a oraşului.
Companie
Diesel Club
Categoria jobului
Absolventi Alimentatie / HoReCa Studenti Horeca Educatie Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Restaurant LA HAN-LEP
Constanta

Restaurant traditional romanesc LA HAN-LEP angajeaza manager,PR,sef bucatar,sef sala,hostess,sef sala

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Personal restaurant - sezon 2016
Venus

Hotel Inter 5* din statiunea Venus angajeaza manager de restaurant, bucatar sef, sef de sala, ospatari si barmani cu experienta, pentru sezonul 2016. Hotelul este deschis in perioada 1 Mai - 1 Octombrie. Pentru detalii si CV uri, office at hotelintervenus.ro .

Hotel Inter 5* din statiunea Venus angajeaza manager de restaurant, bucatar sef, sef de sala, ospatari si barmani cu experienta, pentru sezonul 2016. Hotelul este deschis in perioada 1 Mai - 1 Octombrie. Pentru detalii si CV uri, office at hotelintervenus.ro
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 15 locuri de munca ( sef sala restaurant ) , afisate in 2 pagini.