Joburi santiere navale

Cauta in 6 locuri de munca santiere navale in 2015

29Mar
28 Mar
Recrutare forta de munca santiere navale
Mangalia

BETY SOMAR JOBS este o companie care are ca obiect principal de activitate recrutarea si plasarea fortei de munca in tara si in strainatate, asigurand in acelasi timp prelucrarea CV-urilor si organizarea optima a preselectiei candidatilor.

Candidatii nostri se pot baza pe o consiliere foarte buna si servicii de orientare in cariera precum si pe evaluarea personala relevanta a potentialei forte de munca. Compania noastra ofera servicii de plasare a fortei de munca prin contracte de colaborare, mediere si intermediere, atat in tara cat si in strainatate pe urmatoarele domenii: CONSTRUCTII NAVALE, PE URMATOARELE MESERII: VOPSITORI, SABLATORI, SUDORI, LACATUSI, SCHELARI, TUBULATORI, MECANICI, ELECTRICIENI etc CONSTRUCTII CIVILE: ZUGRAVI, ZIDARI, RIGIPSARI, FAIANTARI etc Va oferim posibilitatea de a va adauga CV-ul in baza noastra de date, aceasta fiind accesata de angajatori importanti din Romania si din strainatate.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Angajez sudori CO2
Tulcea

Firma activa in Santierul Naval Tulcea angajeaza SUDORI CO2 cu experienta in santiere navale pentru Santierul Naval Vard Tulcea. Se asigura gratuit cazare la pensiune, doua mese pe zi. .

Firma activa in Santierul Naval Tulcea angajeaza SUDORI CO2 cu experienta in santiere navale pentru Santierul Naval Vard Tulcea. Se asigura gratuit cazare la pensiune, doua mese pe zi.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
14 Mar
SABLATOR
Constanta

- pentru recrutare/ relatii - tel. 0722342584;

Executa operatiile de sablare, de curaANDamp;355;are si finisare a a suprafetelor din otel cu ajutorul particulelor din grit/ alice metalica sau pregatire mecanica pentru aplicarea sistemului de protectie anticoroziv; manipuleaza si exploateaza echipamentul/ instalatia de sablare; degreasare/ spalare cu presiune joasa/ ridicata;


Conditii de lucru: la inaltime si in spatii slab iluminate;

Cerinte:
capacitatea de lucru in echipa; abilitati de comunicare eficienta; abilitati practice pentru efectuarea operaANDamp;355;iilor de sablare si pentru exploatarea echipamentului de sablare; autocontrol; initiativa; competitivitate;

Experienta de lucru: minim 1 an/ sablator


Cu abilitati practice pentru efectuarea operaANDamp;355;iilor de sablare si pentru exploatarea echipamentului de sablare; autocontrol;
capacitatea de lucru in echipa; abilitati de comunicare eficienta; initiativa; citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Reparatii Productie si confectionare Naval Service Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Mar
Constructori Iahturi
Olanda

Oferta: Constructori Iahturi Sectorul: Metalurgie/Naval Tara: Olanda Salariul: 10,50 euro/h brutto Descrierea ofertei: Agentia din Olanda cauta contructori de iahturi.Se ofera cazarea si asigurarea medicala. Jobul se afla in tr-un santier naval.

Lucrul zi de zi presupune urmatoarele : - Contructia iahturilor dupa schemele/desenele tehnice - Asamblarea si imbinarea diferitor detalii complexe - Sudura partilor ?casco? - Lucrul cu placile subtiri - Lucrul independent si abilitatea de a ajusta, a taia si de polizat piesele Cerinte:-Este necesar sa aveti experienta necesara in santiere navale si in contructia navelor - Abilitatea de a suda metal negru (black metal) - Sa puteti citi desenele /schemele tehnice - Sa puteti suda (MIG/MAG) Compensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie: Qbis este o agen?ie de recrutare care ajut? lucr?torilor din Lituania ?i din Uniunea European? s?-si g?seasc? un loc de lucru ?n Olanda ?i Germania. Domeniile de lucru sunt diferite, unele din ele citeste mai mult
Companie
Qbis
Categoria jobului
Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
14 Mar
MUNCITOR NECALIFICAT SABLARE
Mangalia

- pentru recrutare/ relatii - tel. 0722342584;

Participa la realizarea curatare a suprafetelor metalice; operatii de martagonit, polizat, periere/ raschetare; degresare; desprafuirea suprafetei de lucru; incarcat/ descarcat material abraziv/ echipamente de lucru; curatenie in zona de lucru;


Condii de lucru: la inaltime si in spatii slab iluminate;

Sa detina

abilitaANDamp;355;i de comunicare eficienta, competitivitate, capacitatea de exprimare ANDamp;351;i susANDamp;355;inere a opiniilor in cadrul unor discuANDamp;355;ii profesionale, cu evitarea conflictelor, de lucru in echipa si autocontrol;Detalii Companie:BLS isi desfasoara activitatea in marile santiere navale romanesti din Romania.

Compania noastra va pune la dispozitie un mediu de munca sigur si accesibil, in care aveti posibilitatea de promovare in cadrul echipelor noastre.

Alaturi de noi veti munci in beneficiul dumneavoastra!
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Reparatii Naval Constructii/Amenajari Metalurgie/Industrie miniera Constructii Service Industrie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Mar
Montator schele - santier naval (Franta)
Bucuresti, Sectorul 1 Strainatate Franta

Cautam montatori schele pentru un santier naval pentru FRANTA. Cerinte: - experienta pe asamblare/ montare schele pe santiere navale; - permis de conducere categoria B; - cunoasterea limbii franceze la nivel conversational; Responsabilitati: - asamblare schele, montare schele pe vas, santier naval. .

Cautam montatori schele pentru un santier naval pentru FRANTA. Cerinte: - experienta pe asamblare/ montare schele pe santiere navale; - permis de conducere categoria B; - cunoasterea limbii franceze la nivel conversational; Responsabilitati: - asamblare schele, montare schele pe vas, santier naval.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job