Joburi santiere navale sudori

Cauta in 4 locuri de munca santiere navale sudori in 2015

07Oct
22 Sep
Muncitori santiere navale ( sudori, lacatusi ,tubulatori,...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 21-09-2015 Responsabilitati S.C. PETROSERV S.A. cu sediul in Constanta, Incinta Port, Dana 34, este o companie cu capital integral privat,avand un numar de aproximativ 180 de angajati. Obiectul de activitate : reparatia capitala a platformelor de foraj si a navelor de transport maritim.

Descrierea postului: Petroserv SA Constanta angajeaza : sudori, lacatusi ,tubulatori,electricieni - cu experienta si lucru in santierele navale pt lucru in Japonia in echipe specializate. Program de lucru 10 ore/ zi in santier naval, 6 zile pe saptamana. Mediu de lucru modern si dinamic. Se pune accent pe profesionalism, calitate si seriozitate in munca. Cerinte Specificatiile postului: - Posesori Autorizatie - Calificare de specialitate - Cunostinte si experienta santier naval de minim 3-5 ani in constructii/reparatii nave - Engleza la nivel mediu conversational si tehnic (terminologie de specialitate) - Capabili sa citesca desenele tehnice si sa le execute Beneficii Oferite Oferta: citeste mai mult
Companie
SC PETROSERV SA
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Sep
Lacatusi si sudori pentru Olanda
STRAINATATE Olanda

BBL Contractors Ltd cu sediul in Londra selecteaza personal pentru santiere navale si hale din Olanda. Avem nevoie pentru clientii nostri de sudori autorizati, lacatusi navali si mecanici, tubulatori si electricieni.

Limba engleza este obligatorie, VCA si BSN este un avantaj dar putem sa va ajutam sa le obtineti in Olanda, in cazul sudorilor autorizatia valabila si in original este absolut obligatorie ac si experienta in domeniu de minim 5 ani pentru fiecare meserie. Daca corespundeti cerintelor si sunteti interesati sa colaboram va rugam sa ne trimiteti documentel dv pe adresa de email (click pe butonul a€Răspunde oferteia€) si va vom contacta asap.Cerinte:Scoala profesionalaDetalii Companie:Welcome to BBL Manpower, we are an established recruitment business with over 30 yearsa€™ experience providing innovative, cost effective recruitment solutions to global leaders in OIL & GAS, MARINE, ENGINEERING & CONSTRUCTION. At BBL, ita€™s our goal to help clients and candidates citeste mai mult
Companie
BBL Contractors
Categoria jobului
Constructii/Electrician; Productie/Muncitor calificat; Productie/Sudor Constructii Industrie
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
22 Sep
Inginer constructii noi nave
Japonia

Postat la: 21-09-2015 Responsabilitati Descrierea postului: Petroserv SA Constanta angajeaza inginer cu experienta si lucru in santierele navale pt lucru in Japonia cu echipe specializate. Program de lucru 10 ore/ zi in santier naval, 6 zile pe saptamana. Mediu de lucru modern si dinamic. Se pune accent pe profesionalism, calitate si seriozitate in munca.

Cerinte - Disponibilitate de lucru in strainatate - Experienta minim 3-5 ani in domeniul constructii noi nave - Limba engleza nivel mediu/avansat (terminologie de specialitate) - Capacitatea si experienta de a conduce formatii de lucru specializate (echipe complete de 10 muncitori: sudori, lacatusi, tubulatori si electricieni) - Cunostinte tehnice pentru citirea documentatiei din proiecte. (dupa planuri navale) - Legatura intre managerul de proiect al beneficiarului si echipa de executie pentru realizarea lucrarii. Recrutam, de asemenea, pentru acelasi proiect (experienta min. 3-5 ani in santiere navale): - SUDORI cu autorizatii citeste mai mult
Companie
PETROSERV SA
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Sep
Lucratori in domeniul naval
Olanda

Den Breejen Work selecteaza pentru santiere navale din Olanda lucratori din domeniul naval avand urmatoarele meserii: • Sudori navali (MIG/MAG, TiG, 6G, CO2 si Aluminiu) • Tamplari • Tubulatori • Vopsitori (manual si spray) • Sablatori (apa si nisip) • Lacatus constructor • Polizatori • Electricieni Pentru mai multe informatii puteti suna la 0 800 030 766..

Den Breejen Work selecteaza pentru santiere navale din Olanda lucratori din domeniul naval avand urmatoarele meserii: • Sudori navali (MIG/MAG, TiG, 6G, CO2 si Aluminiu) • Tamplari • Tubulatori • Vopsitori (manual si spray) • Sablatori (apa si nisip) • Lacatus constructor • Polizatori • Electricieni Pentru mai multe informatii puteti suna la 0 800 030 766.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07Oct