Joburi sansa buzoiana anunturi oferte de munca

Cauta in 18 locuri de munca sansa buzoiana anunturi oferte de munca in 2014

19 Nov

FAMILII DIN UK SELECTEAZA BONE. SALARII DE PANA LA 1200 LIRE/LUNA

Anglia

extraordinara care ofera sansa candidatilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care vor locui; - Plecare rapida; - Sprijin din partea companiei pentru efectuarea dosarului de acceptare, precum si suport in organizarea plecarii.Se cere: - cunoasterea limbii engleze la nivel bun/foarte bun; - cazier curat; - experienta in ingrijirea copiilor.

Companie: NetJobs

Jobul FAMILII DIN UK SELECTEAZA BONE. SALARII DE PANA LA 1200 LIRE/LUNA este incadrat in categoria ALTELE, BabySitter/Menaj/Curatenie, Educatie/Training, Elevi/Studenti full-time

Locul de munca FAMILII DIN UK SELECTEAZA BONE. SALARII DE PANA LA 1200 LIRE/LUNA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
04 Nov

Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de 150 Lire sterline/saptamana. Plecare rapida

AngliaStrainatate Anglia

extraordinara care ofera sansa candidatilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care vor locui; - Plecare rapida; - Sprijin din partea companiei pentru efectuarea dosarului de acceptare, precum si suport in organizarea plecarii.Se cere: - ca Bona sa fie de origine Poloneza sau sa fie vorbitoare de poloneza; - cunoasterea limbii engleze la nivel bun;.

Companie: NetJobs

Jobul Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de 150 Lire sterline/saptamana. Plecare rapida este incadrat in categoria ALTELE, BabySitter/Menaj/Curatenie, Educatie/Training, Elevi/Studenti full-time

Locul de munca Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de 150 Lire sterline/saptamana. Plecare rapida a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
14 Nov

Job pe vase de croaziera

Bucuresti

Aceasta este ultima ta sansa pentru a pleca in acest sezon! Serviciile sunt oferite gratuit, fara comisioane sau taxe! Cazarea si mesele sunt asigurate de angajator.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platitDetalii Companie:Josb4Hotels.ro - primul portal cu oferte de locuri de munca strict in domeniul hotelier. Publicarea anunturilor de angajare este gratuita,.

Companie: Russmedia Tech

Jobul Job pe vase de croaziera este incadrat in categoria Vase croaziera (fluvial) full-time

Locul de munca Job pe vase de croaziera a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23Nov
06 Nov

Oferte noi in agricultura

Bacau,

Descrierea companiei -- Descrierea postului Ai experienta in agricultura? Acum ai sansa de a lucra in serele din Germania la cules si cultivat legume. Acceptam si cupluri. Se asigura salariu consistent si cazare. Rezerva-ti locul acum, suna la: 0749 451 975, 0760 744 062 Cerintele postului apt de munca .

Companie: eov

Jobul Oferte noi in agricultura este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, full-time

Locul de munca Oferte noi in agricultura a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Nanny / Child Care- UK

Full time

intre 18-55 ani, oferind sansa doamnelor de peste 27 de ani sa lucreze in domeniul acesta; - Posibilitatea obtinerii unei CALIFICARI in maxim 1 an de zile, care va da sansa sa lucrati in GRADINITE din Anglia si implicit sansa de a avea castiguri cuprinse intre 25.000 si 34.000 lire sterline/ an.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuitaDetalii Companie:Europrorecruit este o agentie de.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Nanny / Child Care- UK este incadrat in categoria Au pair / Babysitter / Curăţenie

Locul de munca Nanny / Child Care- UK a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

ASISTENT PERSONAL INGRIJIRE - CLINICI PRIVATE

Full time

contractului de munca - Sansa de a dezvolta o cariera in domeniu in UK - Blue Card - Card de Rezidenta din 2014 - Din 2014 nu mai este necesara Inscriere la NVQ si Obtinere Yellow Card Servicii oferite in cadrul agentiei Eurolife Consulting : - Mediere pentru obtinerea unui contract de munca legal pe teritoriul UK - Evaluarea aplicantului ? test de engleza, consultanta in realizarea.

Companie: EUROLIFE CONSULTING

Jobul ASISTENT PERSONAL INGRIJIRE - CLINICI PRIVATE este incadrat in categoria Medicină umană

Locul de munca ASISTENT PERSONAL INGRIJIRE - CLINICI PRIVATE a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Bucatari- UK!

Full time

program ofera candidatilor sansa urmarii unei cariere in domeniul culinar, si posibilitatea de a avea castiguri substantiale si pachete de stimulare foarte atractive. Restaurantele cu care colaboram se afla pe tot teritoriul Angliei, dar cele mai multe se afla in Londra sau imprejurimile Londrei. Compensatii:Masa gratuitaDetalii Companie:Europrorecruit este o agentie de selectie si plasare.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Bucatari- UK! este incadrat in categoria Turism / Hotel staff

Locul de munca Bucatari- UK! a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
12 Nov

Ingrijire varstnici - UK

0

cei din jur, iti putem oferi sansa extraordinara de a lucra legal in Anglia! Cautam persoane muncitoare si prietenoase, clientul nostru ofera training si posibilitatea de a castiga intre 1.500 - 1.700 Lire Sterline/luna plus ore suplimentare platite. Descrierea pozitiei: ingrijirea peroanelor varstnice la domiciliile acestora in Marea Britanie. Veti merge de la un domiciliu la altul.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Ingrijire varstnici - UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijire varstnici - UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
07 Nov

Selectam BADANTE!

Diverse orase din Italia.

aceste oferte? - Aveti sansa sa platiti taxa de mediere din primul salariu; - Salarii cuprinse intre 600-700 Euro/luna; - Cazarea si masa asigurate GRATUIT; - Preluare de la aeroport; - Monitorizare pe toata perioada contractului; - Asigurari sociale si medicale platite de angajator; - Plecari rapide in maxim 2 saptamani de la inscriere.Cerinte:Cerin?e job: Se cer cunostinte de.

Companie: Euro Staff Solution

Jobul Selectam BADANTE! este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Selectam BADANTE! a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
09 Nov

Bucatari- UK!

Bucuresti

program ofera candidatilor sansa urmarii unei cariere in domeniul culinar, si posibilitatea de a avea castiguri substantiale si pachete de stimulare foarte atractive. Restaurantele cu care colaboram se afla pe tot teritoriul Angliei, dar cele mai multe se afla in Londra sau imprejurimile Londrei. Cerinte:-Se accepta atat barbati cat si femei -Este necesara experienta de minim 1 an in.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Bucatari- UK! este incadrat in categoria Hoteluri / Turism full-time

Locul de munca Bucatari- UK! a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 18 locuri de munca ( sansa buzoiana anunturi oferte de munca ) , afisate in 2 pagini.