Joburi in sacele

Cauta in 4 locuri de munca in sacele in 2015

27 Feb
Tehnician service electrocasnice
Sacele, Brasov

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:nedeclarat

Companie
nedeclarat
Categoria jobului
Reparatii/Service Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Bucatar, Ospatari
Sacele ROMANIA

Postat la: 25-02-2015 Responsabilitati Responsabilitati Bucatar: - realizarea preparatelor culinare solicitate - trimiterea comenzilor in termenul dorit de client - respectarea regulilor de igiena si de securitate in munca, specifice departamentului Responsabilitati Ospatari: - aranjarea meselor - primirea clientilor - prezentarea meniului - preluarea comenzilor - transmiterea comenzilor la

bucatarie/bar - servirea clientilor - debarasarea mesei - mentinerea curateniei in restaurant Cerinte Cerinte Bucatar: - Pentru acest post cautam o persoana dinamica, dornica sa isi exprime competenta si inventivitatea in realizarea unor produse culinare pe placul clientilor. Cerinte Ospatari: - cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun - experienta in domeniu constituie un avantaj Beneficii Oferite Beneficii: - conditii de munca intr-un mediu tanar, profesionist, competitiv si dinamic - pachetul salarial include: salariu, decontarea transportului din Brasov, cazare si masa asigurata citeste mai mult
Companie
Casa Valasoaia
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Client Misterios (Mystery Shopping) - Reghin, Resita, Roman, Rosiorii de Vede, Sacele, Satu Mare
Reghin, Resita, Roman, Rosiorii de Vede, Sacele, Satu Mare, Sebes

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Feb
Infirmieri, asistenti medicali in azile de batrani din Anglia - fara comision
Strainatate, Sacele Anglia

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Belrao Group alias BRG s-a nascut din instictul tau de a cuceri lumea... de a invata alaturi de cei mai buni. Suntem inregistrati la ITM Cluj din ianuarie 2006 pentru selectie si plasare forta de munca. 9 ani de experienta in selectia si plasarea fortei de munca pun o amprenta puternica asupra politicii noastre vizavi de client si de preturi.

Noua ne pasa, iar prioritatea noastra numarul unu este siguranta! Experienta noastra o impartasim cu tine, clientul nostru, timpul nostru este la dispozitia ta pentru ca la noi calitatea conteaza, nu cantitatea !
Companie
Belrao Group
Categoria jobului
Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
01Mar