Joburi in rosiori de vede

Cauta in 4 locuri de munca in rosiori de vede in 2015

02 Apr
Cautam urgent zugravi cu experienta
Rosiori de Vede

Oferim cazare, transport si asigurare medicala pentru contracte de munca in Germania si Austria, zugravi. Pentru a va rezerva un loc de munca si pentru detalii suplimentare trebuie sa sunati la numerele 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17. .

Oferim cazare, transport si asigurare medicala pentru contracte de munca in Germania si Austria, zugravi. Pentru a va rezerva un loc de munca si pentru detalii suplimentare trebuie sa sunati la numerele 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Angajam inginer constructor
Rosiori de Vede ROMANIA

Postat la: 20-03-2015 Responsabilitati Angajam inginer constructor preferabil cu experienta, in Rosiori de Vede cu domiciliu in zona Alexandria ,Turnu Magurele sau Rosiori de Vede / Teleorman. Putem asigura cazare in cazul in care se doreste.

Cerinte experienta in constructii Companie AGROLEMN SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 5 - 10 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate Rosiori de Vede Tara ROMANIA
Companie
AGROLEMN SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
18 Mar
CEDE
Sighetul Marmatiei, Baia Mare, Oradea, Targu Mures Brasov, Sibiu, Bucuresti, Targu Neamt, Suceava, Roman, Ploiesti, Buzau,, Urziceni, Zalau, Cluj, Alba Iulia, Rosiori de Vede, Alexandria

Suntem singura firma din Romania care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor vatamate in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatilor acestora, pentru obtinerea despagubirilor si a altor privilegii rezultate in urma daunei.

De ce merita sa te alaturi echipei noastre? - oferi un ajutor persoanelor care au suferit un accident, - castigi sume importante de bani, - iti construiesti propria echipa de distribuitori ? propria afacere, - Esti seful tau, - lucrezi cat vrei si cu cine vrei, - beneficiezi de programe motivationale obtinand beneficii materiale suplimentare Beneficii oferite: Un sistem profesionist de scolarizare, acumularea de cunostinte si un plan dinamic de cariera; Sistem de bonusare avantajos conform conditiilor contractuale; Conditii clare de decontare si sistem avantajos de compensare pentru munca depusa; Pentru managerii regionali, in functie de rezultatele obtinute, exista posibilitatea de finantare a citeste mai mult
Companie
Centrul European de Despagubiri
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
14 Mar
Personal fabrica etchetat flacoane
Rosiori de Vede

Daca esti in cautarea unui loc de munca in strainatate, noi te putem ajuta! Facem angajari pentru a lucra in fabrica de etichetat flacoane, posturi disponibile pentru operatori impachetare flacoane. Se asigura salariu de 1550 euro net plus cazare si masa. Apelati pentru informatii la 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17. .

Daca esti in cautarea unui loc de munca in strainatate, noi te putem ajuta! Facem angajari pentru a lucra in fabrica de etichetat flacoane, posturi disponibile pentru operatori impachetare flacoane. Se asigura salariu de 1550 euro net plus cazare si masa. Apelati pentru informatii la 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
15501550 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
02Apr