Joburi carrefour angajari in ramnicu valcea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru carrefour angajari in orasul ramnicu valcea dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu carrefour angajari in orasul ramnicu valcea
21 Jan
Angajari
Parc Industrial 3, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea, Romania

MAGIC TIC TAC SRL Ramnicu Valcea – societate cu domeniu de activitate in prelucrarea si conservarea pestelui, organizeaza interviuri pentru ocuparea urmatoarelor posturi :- transatori pentru prelucrarea si procesarea pesteluiPentru a aplica va rugam sa transmiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail : bogdan.catana@magic-tictac.ro sau la fax nr. 0250 748783. .

MAGIC TIC TAC SRL Ramnicu Valcea – societate cu domeniu de activitate in prelucrarea si conservarea pestelui, organizeaza interviuri pentru ocuparea urmatoarelor posturi :- transatori pentru prelucrarea si procesarea pesteluiPentru a aplica va rugam sa transmiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail : bogdan.catana@magic-tictac.ro sau la fax nr. 0250 748783.
Companie
S.C. Magic Tic-Tac S.R.L.
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Angajari
Ramnicu Valcea

Sc Casey Construct Srl angajeaza pentru noul punct de lucru din zona Tic-Tac bucatari,ajutori bucatari,pizzari,ajutori pizzari,operatori curatenie,soferi livratori(care sa cunoasca bine orasul).Informatii la tel: 749 - arata telefon - , 741 - arata telefon - . .

Sc Casey Construct Srl angajeaza pentru noul punct de lucru din zona Tic-Tac bucatari,ajutori bucatari,pizzari,ajutori pizzari,operatori curatenie,soferi livratori(care sa cunoasca bine orasul).Informatii la tel: 749 - arata telefon - , 741 - arata telefon - .
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07Feb
02 Feb
angajez personal cafenea
Ramnicu Valcea

Angajari doar din Septembrie Trimiteti CV si veti fi contactati Cafenea noua cu vad Program dela 08:00 la 02:00 zilnic Vad bun Doua schimburi Rol: si barman si ospatar interior plus terasa Carte de munca Locatie in Rm Valcea

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job