Joburi publitim locuri munca

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru publitim locuri munca dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu publitim locuri munca
10 Nov
locuri munca pentru italia Alt oras Italia

Agentia noastra ofera locuri de munca sigure pentru femei si barbati cu plecari urgente in Italia pe perioada de max 6 luni la ingrijit batrani ,gradinarit ,fabrica si ferme animale .Varsta cuprinsa intre 18- 55 de ani.Salariul 1200 euro.Cazarea ,transportul asigurate cu autocarul /avion ,si 300 de euro pentru mancare. . Pentru detalii sunati-ne de luni-vineri de la 8;30-.

Companie: NetJobs

Jobul locuri munca pentru italia este incadrat in categoria ALTELE full-time Salar:1200 euro

Locul de munca locuri munca pentru italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
10 Nov
locuri munca italia Alt oras Italia

Agentia noastra ofera locuri de munca sigure pentru femei si barbati cu plecari urgente in Italia pe perioada de max 6 luni la ingrijit batrani ,gradinarit ,fabrica si ferme animale .Varsta cuprinsa intre 18- 55 de ani.Salariul 1200 euro.Cazarea ,transportul asigurate cu autocarul /avion ,si 300 de euro pentru mancare. . Pentru detalii sunati-ne de luni-vineri de la 8;30-.

Companie: NetJobs

Jobul locuri munca italia este incadrat in categoria ALTELE full-time Salar:1200 euro

Locul de munca locuri munca italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Munca in Depozite 2015 Doua, diferite

Sunt acceptate numai persoane care vorbesc limba engleza la nivel mediu/conversational!!!! Plecari foarte urgente, sigure si garantate! Noiembrie, Decembrie 2014 si Ianuarie 2015. Se lucreaza in sistem Pay-Roll, nu ca self employed. Angajatorul retine si vireaza asigurarile medicale catre bugetul de stat britanic. Locatii: 1. Bolton Manchester-depozit carti,CD-uri, electronice. -.

Companie: SC ANSA JOBS SRL

Jobul Munca in Depozite 2015 este incadrat in categoria Necalificat

Locul de munca Munca in Depozite 2015 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk Arad, Bucuresti, Satu-Mare,

Descrierea companiei International Transport Company Descrierea postului Compania de Transport din Angliea - UK " Mattheeuws transport " angajeaza SOFERI PROFESSIONISTI pe TIR. Avem nevoie NUMAI de soferi cu EXPERIENTA in lucru cu CAP-Tractor si Semiremorca. TREBUIE SA AVETI : Pasaport European ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Permis de Conducere European C + CE .

Companie: http://www.mattheeuws.com/

Jobul Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
26Nov
22 Nov
Locuri Depozit Milton Key Milton Keynes

Sunt acceptate numai persoane care vorbesc limba engleza la nivel mediu/conversational!!!! Plecari foarte urgente, sigure si garantate! Noiembrie, Decembrie 2014 si Ianuarie 2015. Se lucreaza in sistem Pay-Roll, nu ca self employed. Angajatorul retine si vireaza asigurarile medicale catre bugetul de stat britanic. - etichetare, ambalare,manipulare marfuri,citire cod bare, livrarea.

Companie: SC ANSA JOBS SRL

Jobul Locuri Depozit Milton Key este incadrat in categoria Necalificat

Locul de munca Locuri Depozit Milton Key a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Locuri Depozite Bolton Bolton-Manchester

Sunt acceptate numai persoane care vorbesc limba engleza la nivel mediu/conversational!!!! Plecari foarte urgente, sigure si garantate! Noiembrie, Decembrie 2014 si Ianuarie 2015. Se lucreaza in sistem Pay-Roll, nu ca self employed. Angajatorul retine si vireaza asigurarile medicale catre bugetul de stat britanic. - etichetare, ambalare, manipulare marfuri,citire cod bare, livrarea.

Companie: SC ANSA JOBS SRL

Jobul Locuri Depozite Bolton este incadrat in categoria Necalificat

Locul de munca Locuri Depozite Bolton a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Munca in constructii Berlin

Aveti experienta in domeniul constructiilor ,dar nu aveti calificare? Chiar si asa noi va oferim un loc de munca stabil, contract de munca individual, impreuna cu un salariu atractiv.Cautam muncitori pe diferite domenii cu varsta cuprinsa intre 18-60 de ani. RUGAM SERIOZITATE,OFERIM SERIOZITATE. Pentru detalii va stam la dispozitie de Luni-Vineri: 09:00-17:00 Cerinte:Aveti experienta in.

Companie: Compania de joburi europene

Jobul Munca in constructii este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Munca in constructii a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov
Sansa de munca la hotel - valet Jibou

Descrierea postului:Dispunem  de  locuri  de  munca  cu  plecare  la  inceputul  lunii  noiembrie  pentru  cunoscatorii  de  limba  engleza,  pentru  posturilor  de  valeti  pentru  hotelurile  din  Germania.  In  acest  domeniu  se  asigura  primirea  politicoasa  a .

Jobul Sansa de munca la hotel - valet este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Sansa de munca la hotel - valet a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
19 Nov
Contracte de munca in USA Strainatate

Scurta descriere a companiei Mike's Agency a fost acreditata in 2002 de catre Inspectoratul Teritorial de Munca pentru selectia si plasarea fortei de munca in strainatate. Cerinte - varsta cuprinsa intre 20-40 ani - engleza la nivel conversational - rezistenta fizica la munca grea Pentru soferi: experienta ca sofer profesionist (categoria C) Responsabilitati - mutari de mobila si obiecte de.

Companie: Mike's Agency

Jobul Contracte de munca in USA este incadrat in categoria Altele Transporturi

Locul de munca Contracte de munca in USA a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov
munca in hale la filetat peste Vaslui

Descrierea postului:Se ofera locuri de munca avantajoase la munca in hale la filetat peste in Germania! Se lucreaza la curatat si filetat peste, 8 ore /zi, 6 zile/saptaman! Se asigura conditii motivante: cazare, masa, salarii incepand cu 1400 de euro/luna! Cerem si oferim seriozitate! Locuri limitate! Plecari urgente cu contract legal de munca! Contracte pe perioada nedeterminata! Pentru.

Jobul munca in hale la filetat peste este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca munca in hale la filetat peste a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job