Joburi publitim locuri munca

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru publitim locuri munca dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu publitim locuri munca
20 May
Locuri de munca in gastronomie
Toata Germania Germania

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe. Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salar: 900 - 1500 € net pe luna..

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe. Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salar: 900 - 1500 € net pe luna.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Oferte de munca in strainatate
Brasov Strainatate

Contracte de munca in Italia, Germania, Cehia pentru fem ei, cupluri, grupuri, necalificati, maxim 55ani, la fabrica de paste fainoase la banda, agricultura, constructii, panouri solare, hotel, ingrijit batrani, ferme de animale, harnici,dornici de munca.

Salarii de 1600 euro, cazare, masa, se ofera contracte de munca legale pe minim 3 6 luni cu posibilitate de prelungire, limba nu este obligatorie. Plecari urgente.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Contract de munca- Soferi profesionisti
Fagaras

Pentru un job sigur in strainatate si cu salar european , trebuie doar sa ai experienta in condus minim 2 ani. Iar noi iti oferim contract individual de munca. Job uri disponibile pe masini mici 7,5 tone, transport marfa si logistica! Rezerva un loc daca te incadrezi. Fara comision la plecare! Detalii extra sau inscrieri sunati la : 0727.694.090. sau 0763.065.646 de L V de la 9 17. .

Pentru un job sigur in strainatate si cu salar european , trebuie doar sa ai experienta in condus minim 2 ani. Iar noi iti oferim contract individual de munca. Job uri disponibile pe masini mici 7,5 tone, transport marfa si logistica! Rezerva un loc daca te incadrezi. Fara comision la plecare! Detalii extra sau inscrieri sunati la : 0727.694.090. sau 0763.065.646 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Locuri de munca Hoteluri
Franta Haute Savoie si Corsica

Titlu: Locuri de munca HoteluriStatus: ActivatLocuri disponibile: 50Tara: FrantaOrase: Haute Savoie si CorsicaTip post: SezonierDomeniu: Servicii - Hoteluri Servicii - RestauranteNivel cariera: IntermediarDescriere: Firma autorizata ca Agent de munca temporara recruteaza personal cu experienta in domeniul Restaurante/Hoteluri (experienta in Franta reprezinta un avantaj), nivel de limba franceza

mediu-avansat obligatoriu, pentru contracte in sezonul de vara 2015 pe teritoriul Frantei in statiunile montante din Haute Savoie sau in Corsica. Posturile oferite sunt: ospatarite, cameriste, ajutor de bucatar, pizzar. Cazarea si masa sunt asigurate pe toata durata contractului, salarizare intre 1150-1350 euro net/luna. Nu percepem comision. Pentru programari interviuri si alte informatii va stam la dispozitie de Luni-Vineri intre orele 10-18.Cerinte: Experienta in: Restaurant/Catering: minim 6 luni ; Hoteluri/Turism: minim 6 luni ; Vase de croaziera: minim 6 luni Limba straina: Franceza: citeste mai mult
Companie
Stor Company srl
Categoria jobului
Servicii - Hoteluri Servicii - Restaurante Hoteluri Service
Tipul jobului
sezonier
Salariu
13501350 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
25May
19 May
Locuri de munca in constructii - Austria
Cluj-napoca Strainatate Austria

Agentie de plasare forta de munca in strainatate recruteaza personal pentu munca in strainatate in domeniul constructiilor calificati sau necalificati cu varsta intre 18 55 de ani.Cazarea ,masa si transport asigurate de angajator.Detalii suplimentare in intervalul 8 16 de luni pana vineri. TELEFON: 0758 063 091 .

Agentie de plasare forta de munca in strainatate recruteaza personal pentu munca in strainatate in domeniul constructiilor calificati sau necalificati cu varsta intre 18 55 de ani.Cazarea ,masa si transport asigurate de angajator.Detalii suplimentare in intervalul 8 16 de luni pana vineri. TELEFON: 0758 063 091
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
18 May
Germania-loc de munca pentru ingrijitoare
GermaniaStrainatate Germania

Cautam pentru doamna Leny: 86 ani, 80 kg, 170 cm ingrijitoare
Localizare: langa Brunszwik
Starea de sanatate:
se ridica si merge singura. cu ajutorul tarcului
are hipertensiune arteriala
Responsabilitati:
gatire si cumparaturi
calcare si spalare
curatenie in casa
Cerinte:
De la candidate asteptam:
cunoaterea limbii germane la un nivel comunicativ


bunatate si rabdare
implicare in munca si experienta
carnet de conducere activ
Detalii Companie:Gowork.pl este o agentie de recrutari poloneza care se ocupa cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vANDacirc;rstnice din Germania. Din anul 1995 de cANDacirc;nd agentia ANDamp;537;i-a inceput activitatea in acest domeniu ANDamp;537;i-a extins spectrul nu numai in toata Polonia ci ANDamp;537;i in Bulgaria sau RomANDacirc;nia. Persoanele care sunt interesate sANDamp;227; lucreze ca ingrijitor de persoane vANDacirc;rstnice pot sANDamp;227; ia legANDamp;227;tura cu citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Intretinere Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 May
Locuri de munca in gastronomie / Germania
GermaniaStrainatate Germania

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe.

Sunt necesare: cunostinte de limba germana sau italiana la nivel mediu, aspect fizic placut, seriozitate din partea candidatilor si experienta in domeniu. Detalii Companie:Gastrojob este o agentie specializata in recrutare si plasare de personal in sectorul gastronomic european. Firma dispune de o baza de date complexa in masura sa ofere atat clientilor nostrii cat si celor interesati a lucra in domeniul gastronomic maximum de satisfactie. Nu iti oferim doar sansa de a lucra pe teritoriul Germaniei ci te si protejam pentru a o face in deplina siguranta. Iti oferim sansa de a invata daca esti un tanar fara experienta si sansa de a lucra si a fi apreciat la justa ta valoare, daca deja ai o experienta in citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Restaurante Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Menajera 8 ore cu carte de munca
Cluj-Napoca

Selectam menajera full time pentru casa de 150mp in Gheorgheni, aproape de mijloace de transport. Criterii: - experienta de menaj sau camerista - organizare, atentie la detalii Sarcini: curatenia casei si a terasei, calcat, gatit Oferta: salar motivant, carte de munca, loc de munca pe termen lung, program de dimineata Mai multe detalii: Luni-Vineri intre 9.00 si 16.00. .

Selectam menajera full time pentru casa de 150mp in Gheorgheni, aproape de mijloace de transport. Criterii: - experienta de menaj sau camerista - organizare, atentie la detalii Sarcini: curatenia casei si a terasei, calcat, gatit Oferta: salar motivant, carte de munca, loc de munca pe termen lung, program de dimineata Mai multe detalii: Luni-Vineri intre 9.00 si 16.00.
Companie
Azaleea Ajutor Acasa
Categoria jobului
Alte locuri de munca Bona / Menajera / Infirmiera Medical Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
16 May
locuri d emunca ca dansatoare in Irlanda
Cork Irlanda

SISTEMUL DE LUCRU AL CLUBULUI: ARTISTA castiga 50% din lap-dansurile vandute catre clienti. Dansurile incep de la 30 euro pentru 3 min, 60 euro 6 min, 90 euro 9 minute ,etc. ARTISTA mai este platita cu cate 3euro pentru fiecare pahar de vin si 10 euro pentru cel de sampanie. PROGRAMUL DE LUCRU: Clubul este deschis 7 zile pe saptamana de la 8pm la 2am, puteti lucra oricand doriti.

Nu se plateste intrare la club. CASTIGURI POTENTIALE: Castiguri norme : 1000 euro - nelimitat pe saptamana - in functie de experienta individuala. CODUL VESTIMENTAR: ARTISTA se va imbraca si va urma instructiunile date de managerul clubului. CRITERIUL DE SELECTIE AL DANSATOARELOR: -varsta minima 19 ani, -aspect fizic placut, -cunostinte conversationale limba Engleza. -comunicativa, serioasa si ambitioasa. -incepatoarele sunt binevenite... REGULILE CLUBULUI: Este INTERZISA orice forma de prostitutie in interiorul clubului; daca artista decide sa se intalneasca cu un client in afara programului de lucru, citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
3030 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Inspector de munca
Timis

Inspector de munca Inspectoratul Teritorial de Munca Timis 15 mai 2015 Inspectoratul  Teritorial de Munca Timis organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie temporar vacanta de inspector de munca, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul Control Securitate si Sanatate in Munca.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniile: stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice, stiinte juridice, stiinte economice sau in specializarile: sociologie, psihologie, medicina, administratie publica si stiinte politice; vechime citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job