Joburi asistent medical in prahova

Cauta in 7 locuri de munca asistent medical in prahova in 2016

02 Feb
Asistent medical in UK
Bucuresti, Pitesti, Ploiesti,

Descrierea companiei SHR este o firma de recrutare din UK, domeniul principal de activitate este recrutarea de personal medical. Descrierea postului Simply Health Recruitment organizeaza interviuri in Bucuresti pentru posturi de asistent medical in Anglia, pe data de 24 - 25 Februarie 2015.

In perioada urmatoare recrutam asistenti medicali pentru un mare furnizor de servicii medicale din Marea Britanie. Compania este in cautare de asistenti medicali pentru posturi cu norma intreaga de aproximativ 40 de ore pe saptamana in diverse locatii din Marea Britanie (Nordul Tarii Galilor, Anglia – North East: Newcastle, Sunderland, Durham si Teeside, East Midlands – Nottingham, Derby si zonele limitrofe). Compania ofera asistenta la relocare: 1. Bilet de avion platit pana in Marea Britanie. 2. £500 avans din salariu si ajutor cu costurile pentru cazare. 3. Plecarea se stabileste dupa obtinerea tuturor documentelor necesare. 4. Posibilitate de a incepe pe postul de infimier pana la citeste mai mult
Companie
Simply Health Recruitment
Categoria jobului
Medicina Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Asistent Medical
Brasov Bucuresti Cluj-Napoca Ploiesti

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Cautam asistenti medicali cu experienta pe policlinica,spital si puncte de recoltare.

Cerinte: • Studii de specialitate • Certificat de membru (ALP) si Asigurare MALPRAXIS valabile • Experienta minim 2 ani • Excelente abilitati de comunicare, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, abilitati de munca in echipa, proactivitate, implicare • Cunostinte MS Office - nivel mediu Descrierea jobului Responsabilitati: • Recolteaza probe pentru diverse analize medicale; • Efectueaza proceduri medicale si tratamente la recomandarea medicului; • Participa la educatia citeste mai mult
Companie
Regina Maria
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
ASISTENT MEDICAL - Ploiesti si Pucioasa
Moreni Ploiesti Targoviste Pucioasa

Candidatul ideal Dezvoltarea permanenta a companiei a dus la necesitatea infiintarii de posturi noi; o data cu trecerea timpului oferim din ce in ce mai multe locuri de munca la nivelul intregii tari.

Seriozitatea, atentia deosebita acordata calitatii serviciilor oferite si grija fata de fiecare pacient ne-au ajutat ca in cei peste 15 ani de experienta sa ajungem printre cele mai puternice si stabile companii din domeniu. Oferim colegilor nostri stabilitate, mediu de lucru modern, pachet salarial motivant si posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional. Cerinte minime ale postului: - experienta in recoltare copii si adulti; - persoana dinamica, cu initiativa; - calitate umana si profesionala; - fire responsabila si serioasa; - ambitie si implicare; - dorinta de perfectionare continua; - persoana organizata si comunicativa.
Companie
CONFIDENTIAL
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
12Feb
03 Feb
ASISTENT MEDICAL GENERALIST
Ploiesti

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Medicina umana Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal -dornic de munca, de a invata si a se adapta la diverse solicitari, deschis la nou.

Cautam asistenti medicali/ asistente medicale pentru a efectua servicii de ingrijiri medicale (nursing) la domiciliul pacientului, asistat de catre un apartinator al acestuia.-studii de specialitate cu sau fara atestat de maseur;-certificat ALP vizat la zi;-asigurare malpraxis valabila pe domeniul de ingrijiri la domiciliu;-experienta minim 2 ani;-cunostinte operare PC,-abilitati de comunicare, empatie, orientare catre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, proactivitate, implicare, abilitati de munca individuala si la nevoie in citeste mai mult
Companie
SC ALPHA MEDICAL INVEST SRL
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Asistent medical generalist
Ploiesti

Candidatul ideal Vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti?Trimite-ne CV-ul tau pe mail la office@officedent.ro Descrierea jobului Ajuta medicul in realizarea manoperelor stomatologice, asigura sterilizarea instrumentelor stomatologice. Descrierea companiei Clinica stomatologica moderna din Ploiesti care ofera servicii medicale de cea mai buna calitate.

O echipa de medici pasionati de meseria lor au grija ca fiecare pacient sa beneficieze de cel mai bun tratament la fiecare vizita – obiectivul nostru este stomatologia de calitate.www.officedent.ro
Companie
Office Dent RO SRL
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Farmacist/Asistent de farmacie
Ploiesti ROMANIA

Postat la: 06-01-2016 Responsabilitati Responsabilitati: - Interactioneaza cu clientul si face recomandari individualizate, in functie de nevoile sale - Elibereaza retete - Introduce facturi in gestiune - Verifica si urmareste stocurile - Verifica si centralizeaza retetele pentru Casa de Asigurari.

Cerinte Candidatul ideal: - Studii superioare de specialitate finalizate - Experienta in farmacii cu circuit deschis - constituie avantaj - Certificat de Membru al Colegiului vizat pe anul 2015/ pentru farmacisti si asistenti - Abilitati de relationare si comunicare. Beneficii Oferite - Pachet salarial motivant - Programe de training si instruire. Descrierea firmei Grupul Maxifarma are ca principal domeniu de activitate comercializarea cu amanuntul a produselor farmaceutice in unitati specializate. Compania a avut o etapa rapida de dezvoltare incepand cu 2007, deschidere de noi unitati, intrarea pe pietele de retail din Buzau si Dambovita. In acest moment grupul este format din 27 de citeste mai mult
Companie
TRI FARM
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Colaborator Life Care zona rurala
Baia-Mare, Galati, Ploiesti,

Descrierea companiei intermedieri in comert cu vanzari de produse Descrierea postului Selectam persoane peste 30 ani, Serioase, Corecte, CU Experienta in vanzari sau in domeniul medical (asistent farmacie, asistent medical) , Dornice de a castiga un ban suplimentar din vanzarea produselor de sanatate, produse Bio dar si de intretinere.

Se lucreaza pe baza de catalog , care se schimba la 6 luni. Comanda se face lunar, procentul din vanzari este 20-70%, se ofera transport gratuit la colete. Se ofera BONUSURI de Performanta (depasirea vanzarii lunii anterioare sau cresterea nr de olaboratori) Cerintele postului Cerinte: - Minim 30 ani; - Persoane serioasa, perseverenta, dinamica, inteligenta, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut. - Experienta in vanzari minim 1 an; - Bune cunostinte de utilizare a PC- ului - Formarea propriei echipe si coordonarea ei.
Companie
Life Care Corp SRL
Categoria jobului
Altele Marketing Saloane de infrumusetare Vanzari / Comert Vanzari Servicii infrumusetare Marketing Altele
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job