Joburi asistent medical in prahova

Cauta in 7 locuri de munca asistent medical in prahova in 2015

05Jul
26 Jun
Bucatar, asistent social si asistent medical (3 posturi)
Prahova

Bucatar, asistent social si asistent medical (3 posturi) Central de ingrijire si Asistenta pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlati 23 iunie 2015 Central de ingrijire si Asistenta pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlati, Judetul Prahova organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: 1/2 post bucatar

I 1/2 post asistent social principal 1 post asistent medical debutant PL Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jun
Asistent Medical Generalist - Ploiesti
Ploiesti

Medlife recruteaza pentru unul dintre clientii sai din Ploiesti un asistent medical generalist cu contract pe perioada determinata (17 luni). Activitatea este pe program full time, in ture de 12/24, 12/48.

Cerinte:

- experienta recoltare probe sange

- reprezinta un avantaj experienta de efectuare EKG, spirometrii, audiometrii, viziotestari

Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
23 Jun
Asistent Medical jud Prahova
Ploiesti, BUCURESTI Prahova

Angajez Asistent medical jud Prahova (Gorgota DN1 Potigrafu) - Cabinet Medicina Familie, part time, full time sau pensionari.calificarea specifica activitatiiDetalii Companie:Cabinet Medicina Familie Gorgota jud Prahova (din Potigrafu DN1).

Angajez Asistent medical jud Prahova (Gorgota DN1 Potigrafu) - Cabinet Medicina Familie, part time, full time sau pensionari.calificarea specifica activitatiiDetalii Companie:Cabinet Medicina Familie Gorgota jud Prahova (din Potigrafu DN1)
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Medicina/Stomatologie Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05Jul
15 Jun
Asistent medical in UK
Bucuresti, Pitesti, Ploiesti,

Descrierea companiei SHR este o firma de recrutare din UK, domeniul principal de activitate este recrutarea de personal medical. Descrierea postului Simply Health Recruitment organizeaza interviuri in Bucuresti pentru posturi de asistent medical in Anglia, pe data de 24 - 25 Februarie 2015.

In perioada urmatoare recrutam asistenti medicali pentru un mare furnizor de servicii medicale din Marea Britanie. Compania este in cautare de asistenti medicali pentru posturi cu norma intreaga de aproximativ 40 de ore pe saptamana in diverse locatii din Marea Britanie (Nordul Tarii Galilor, Anglia – North East: Newcastle, Sunderland, Durham si Teeside, East Midlands – Nottingham, Derby si zonele limitrofe). Compania ofera asistenta la relocare: 1. Bilet de avion platit pana in Marea Britanie. 2. £500 avans din salariu si ajutor cu costurile pentru cazare. 3. Plecarea se stabileste dupa obtinerea tuturor documentelor necesare. 4. Posibilitate de a incepe pe postul de infimier pana la citeste mai mult
Companie
Simply Health Recruitment
Categoria jobului
Medicina Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jun
asistent medical fizioterapie
PRAHOVA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul asistent medical fizioterapie in PRAHOVA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 30/05/1150000779/2 Contact : Ploiesti, Str. Nicolae Iorga Nr. 1 Tel. 0244/571390, e-mail : ph_lmv@ph.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul asistent medical fizioterapie in PRAHOVA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 30/05/1150000779/2 Contact : Ploiesti, Str. Nicolae Iorga Nr. 1 Tel. 0244/571390, e-mail : ph_lmv@ph.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jun
asistent medical generalist
PRAHOVA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul asistent medical generalist in PRAHOVA este 2 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 30/03/1150007935/1 Contact : Ploiesti, Str. Nicolae Iorga Nr. 1 Tel. 0244/571390, e-mail : ph_lmv@ph.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul asistent medical generalist in PRAHOVA este 2 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 30/03/1150007935/1 Contact : Ploiesti, Str. Nicolae Iorga Nr. 1 Tel. 0244/571390, e-mail : ph_lmv@ph.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
05 Jul
Colaborator Life Care zona rurala
Baia-Mare, Galati, Ploiesti,

Descrierea companiei intermedieri in comert cu vanzari de produse Descrierea postului Selectam persoane peste 30 ani, Serioase, Corecte, CU Experienta in vanzari sau in domeniul medical (asistent farmacie, asistent medical) , Dornice de a castiga un ban suplimentar din vanzarea produselor de sanatate, produse Bio dar si de intretinere.

Se lucreaza pe baza de catalog , care se schimba la 6 luni. Comanda se face lunar, procentul din vanzari este 20-70%, se ofera transport gratuit la colete. Se ofera BONUSURI de Performanta (depasirea vanzarii lunii anterioare sau cresterea nr de olaboratori) Cerintele postului Cerinte: - Minim 30 ani; - Persoane serioasa, perseverenta, dinamica, inteligenta, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut. - Experienta in vanzari minim 1 an; - Bune cunostinte de utilizare a PC- ului - Formarea propriei echipe si coordonarea ei.
Companie
Life Care Corp SRL
Categoria jobului
Altele Marketing Saloane de infrumusetare Vanzari / Comert Vanzari Servicii infrumusetare Marketing Altele
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job