Joburi lacatus mecanic in ploiesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru lacatus mecanic in orasul ploiesti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu lacatus mecanic in orasul ploiesti
15 Jan
MECANIC INTRETINERE SI REPARATII MASINI DE CUSUT INDUSTRIALE
Ploiesti

Scurta descriere a companiei Johnson Controls is a global diversified company in the building and automotive industries. Johnson Controls Automotive Experience Division is a global leader in automotive seating, overhead systems, door and instrument panels, and interior electronics.

We support all major auto makers in the differentiation of their vehicles through our products, technologies and advanced manufacturing capabilities. Cerinte a Minim studii medii in domeniul tehnic (mecanic, electromecanic)a Minim 2 ani experienta in domeniul mecanic/ electromecanic; experienta in mecanica fina a reparatie si intretinere masini de cusut a Cunoasterea principiilor de calibrare/reglare a Cunostinte minime de lb. engleza si PCa Orientare spre obtinerea rezultatelor si incadrarea in standardele de calitate a Pasiune, dinamism, entuziasm fata de activitatea desfasurata;a Disponibilitate pentru ore suplimentare si rezistenta la stress. Responsabilitati a Repara, regleaza si citeste mai mult
Companie
Johnson Controls
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.hipo.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
Mecanic schimb ulei - vulcanizator
Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:O vulcanizare profesionista. Comercializam si anvelope second hand de o buna calitate, atent selectionate si cu certificat de calitate. Suntem la inceput de drum dar vrem sa fim cat mai seriosi si cat mai profesionisti. Ne bazam pe preturi mici si calitate cat mai buna..

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:O vulcanizare profesionista. Comercializam si anvelope second hand de o buna calitate, atent selectionate si cu certificat de calitate. Suntem la inceput de drum dar vrem sa fim cat mai seriosi si cat mai profesionisti. Ne bazam pe preturi mici si calitate cat mai buna.
Companie
Ii Zane D. Marian
Categoria jobului
Reparatii/Service Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
11 Jan
Inginer mecanic proiectare / proiectant cataloage piese d...
Ploiesti ROMANIA

Postat la: 10-01-2015 Responsabilitati 1.URMARE A UNEI OPORTUNITATI, CAUTAM INGINERI MECANICI CU EXPERIENTA MINIMA DE 3 ANI IN PROIECTAREA MECANICA ASISTATA. CONFORM CERINTEI CLIENTULUI, CANDIDATUL IDEAL TREBUIE SA AIBE EXPERIENTA IN UTILIZAREA PROGRAMULUI SOLIDWORKS SI CAPACITATEA TEHNICA NECESARA PROIECTARII UNOR UTILAJE INDUSTRIALE DE COMPLEXITATE RIDICATA. 2.

PENTRU PERSOANELE CU EXPERIENTA REDUSA(SAU STUDII MEDII) AVEM DISPONIBILE POSTURI PENTRU PROIECTANTI CATALOAGE PIESE DE SCHIMB - ACTIVITATEA FIIND ORIENTATA CATRE SECTORUL INDUSTRIAL, CANDIDATUL TREBUIE SA DOVEDEASCA CA POATE INTELEGE/GESTIONA CONSTRUCTIILE MECANICE COMPLEXE.POT FI ACCEPTATI SI ABSOLVENTI LICEU/SCOALA CU PROFIL TEHNIC(MECANICA). VA RUGAM SA PRECIZATI PENTRU CARE DINTRE POSTURI DORITI SA APLICATI(1 SAU 2). OFERTA ESTE VALABILA DOAR PENTRU CANDIDATII CU DOMICILIUL STABIL IN ZONA PLOIESTI. Cerinte EXPERIENTA MINIMA DE 3 ANI IN PROIECTAREA MECANICA ASISTATA. SA DOVEDEASCA CA POATE INTELEGE/GESTIONA citeste mai mult
Companie
Technical Documentation Design srl
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
SR/WT Foreman
Ploiesti

• Urmareste asigurarea calitatii produselor si ambalajelor • Organizeaza si raspunde de activitatea operatorilor de pe linia de productie si schimbul pe care este alocat • Lunar centralizeaza pontajul si propune plata orelor suplimentare in functie de buget si volumul de lucru pentru personalul din subordine.

• In cazul in care efectivul de personal nu este complet, angajatul are responsabilitatea de a suplini absenta acestuia prin implicarea directa in executarea activitatilor respective. • Opereaza echipamentele in zona sa de deservire cu respectarea tuturor cerintelor, la capacitate optima in ceea ce priveste operarea curenta, ajustari, CIP • Cunoaste si implementeaza politicile Companiei in cadrul Departamentului Productie • Anunta imediat superiorul direct de orice perturbare produsa in zona sa de deservire si schimbul pe care este alocat, consemneaza in rapoartele de productie toate evenimentele care au dus la oprirea utilajelor sau a liniei de imbuteliere , citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job