Joburi companie vodafone in ploiesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru companie vodafone in orasul ploiesti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu companie vodafone in orasul ploiesti
08 Nov
Consultant Vanzari - Partener Vodafone Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Busteni

a produselor si serviciilor Vodafone;- gestiunea stocurilor;- intocmirea situatiilor periodice de vanzari; Cerinte - atitudine pozitiva, deschisa si colaborativa;- abilitati de comunicare si orientare spre client (identifica usor si intelege nevoile clientului, interesat de dezvoltarea unei relatii credibile cu clientii);- capacitate de relationare si lucru in echipa;- orientare.

full-time

Locul de munca Consultant Vanzari - Partener Vodafone a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
21 Nov
Inginer proiectant gr 1 D instalatii utilizare gaze Ploiesti

FacultateDetalii Companie:Oferta de servicii se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care doresc saÂA Ã‚A beneficieze de serviciile oferite in vederea efectuarii verificarii, reviziei, instalatiilor de gaze naturale precum si de executie a instalatiilor de incalzire termica si proiectare a acestora. âA€A¢ proiectarea si avizarea instalatiilor de gaze naturale.

Companie: Abdon Gaz Term Srl

Jobul Inginer proiectant gr 1 D instalatii utilizare gaze este incadrat in categoria Industrie, Inginerie full-time

Locul de munca Inginer proiectant gr 1 D instalatii utilizare gaze a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov
Sudor Mig Mag Ploiesti

desen tehnic Detalii Companie:Cu peste douazeci de ani de experienta si expertiza, Industrial Montaj este in Romania printre cele mai importante firme din domeniul de constructii, montaj si intretinere a instalatiilor industriale. Domenii de activitate: prefabricare si montaj constructii metalice; conducte din otel carbon si otel inox; montaj utilaje; constructii si reparatii.

Companie: NetJobs

Jobul Sudor Mig Mag este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Petrochimie/Petrol si Gaze full-time

Locul de munca Sudor Mig Mag a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
17 Nov
Instalator incalzire termica Ploiesti

Scoala postliceealaDetalii Companie:Oferta de servicii se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care doresc saÂA Ã‚A beneficieze de serviciile oferite in vederea efectuarii verificarii, reviziei, instalatiilor de gaze naturale precum si de executie a instalatiilor de incalzire termica si proiectare a acestora. âA€A¢ proiectarea si avizarea instalatiilor de.

Companie: Abdon Gaz Term Srl

Jobul Instalator incalzire termica este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Instalator incalzire termica a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara

de actiune.Detalii Companie:Firma este specializata in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate. Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov
Diriginte santier 5/8.2 Ploiesti, Busteni, Boldesti, Urlati

- 5.2 Lucrari hidrotehnice - categoria C (sau superior) sau - 8. 2 Instalatii sanitare si termoventilatii. Se solicita experienta in minim 1 contract in care a desfasurat activitati de dirigentie in domeniul pentru care candideaza. Compensatii:-Detalii Companie:Companie de proiectare si consultanta in domeniile: constructii civile, infrastructura de mediu si transporturi. .

Companie: Proiect Consulting SRL

Jobul Diriginte santier 5/8.2 este incadrat in categoria Constructii / Amenajari Salar:3000 ron

Locul de munca Diriginte santier 5/8.2 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Stivuitoristi Ploiesti ROMANIA

dintre clientii nostri, o companie multinationala care activeaza in domeniul Logistica-Transport, cautam stivuitoristi. Cerinte: Autorizatie ISCIR Studii medii (scoala profesionala) Disponibilitate de a lucra full time Disponibilitate de lucru in 3 schimburi Descrierea firmei "...Lugera - The People Republic, can I help you? ...enthusiastic and gregarious! ...helpful and present! ...young.

Companie: Lugera Makler SRL

Jobul Stivuitoristi este incadrat in categoria Mentenanta / Instalatii full-time

Locul de munca Stivuitoristi a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov
Mechanical Design Eng Ploiesti

ROM SRL este o societate care ofera servicii de inginerie si consultanta tehnica ; opereaz? ?n domeniul Oil & Gas, petrochimie, ?i energie regenerabil? (eolian? - geotermal?) pentru importanti clienti internationali . Face parte din grupul P.E.S Italia Este in cautare de persoane dinamice , dornice sa se implice si sa experimenteze noi oportunitati profesionale ; .

Companie: SC ENGECO ROM SRL

Jobul Mechanical Design Eng este incadrat in categoria Inginerie full-time

Locul de munca Mechanical Design Eng a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Instalator Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Companie serioasa ce isi aplica domeniul de activitate cu profesionalism si seriozitate. Executam lucrari atat pentru constructii civile cat si industriale avand in palmares executii de instalatii ale companiilor multinationale. .

Companie: Baco Instal Srl

Jobul Instalator este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Instalator a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov
Confectioner litere volumetrice cu experienta Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Suntem axati pe proiecte ce necesita inventivitate, calitate si domeniul productie publicitare, constructiilor si confectiilor metalice. Avem un colectiv tanar, ambitios ce face fata oricarei provocari din punct de vedere profesional. .

Companie: Hammer Advertising

Jobul Confectioner litere volumetrice cu experienta este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Confectioner litere volumetrice cu experienta a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job