Joburi economist in pitesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu economist in orasul pitesti
01 Feb
ESTI STUDENT? SELECTAM PERSONAL PT SEZONUL ESTIVAL 2015 IN GRECIA
Grecia

Esti Student in domeniul hotelier/turistic? Selectam STUDENTI pentru a lucra in sezonul estival 2015 in statiuni turistice din Grecia.

Posturile vacante sunt urmatoarele:
- CAMERISTE
- OSPATARI
- OSPATARITE
- ANIMATORI
- AJUTOARE IN BUCATARIE
- RECEPTIONERI
- SPALATORI DE VASE

Hotelurile/Restaurantele/Cafe-Barurile sunt situate in diverse statiuni

grecesti (Thassos, Creta, Corfu, Volos, Folegandros, Kos, Rhodos, Chalkidiki).

Salariile sunt cuprinse intre 450-500 EUR/luna, in functie de post.

Program de lucru: 8-9 ore/zi, 1 zi libera/saptamana

Daca te gandesti sa strangi bani vara asta, ai de unde alege, deoarece persoanele care vor fi acceptate vor beneficia de:
- contract legal de munca pe perioada de 3-5 luni, in functie de post;
- salariu: 450-500 EURO/luna, in functie de post;
- cazarea si masa GRATUITE.

Sezonul estival nu inseamna doar distractie, vacanta, carnaval sau plaja. Vara citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Elevi/Studenti Entertainment Intretinere/Infrumusetare Restaurante Serviciu clienti Turism/Hoteluri Hoteluri Educatie Service Entertainment Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Reglor Auto
-

Iti doresti un contract de munca in strainatate pe o perioada nedeterminata? Cauti un salar motivant in Germania unde poti beneficia de bonusuri salariale? Unul dintre cele mai importante grupuri industriale integrate in domeniul materialelor si tehnologiilor, cauta reglori auto, cunoscatori ai limbii germane la nivel conversational.

Compania ofera solutii pentru progrese durabile in intreaga lume. Angajatii, in numar de peste 199.000, sunt calificati si pregatiti sa raspunda provocarilor pietei prin uzine, materiale, componente si sisteme de inaIta performanta, care asigura perspective reale pentru clienti din peste 80 de tari. Responsabilitati: - fabricarea de caroserii in ture, conform secventelor de lucru descrise si standardizate - instalarea de usi, carenaj roata, aripa interioara si exterioara - alinierea acestora si stabilirea precisa a alinierii partilor de caroserie in conformitate cu specificatiile - prelucrarea dura a suprafetelor caroseriei din aluminiu - verificarea citeste mai mult
Companie
SC Tjobs SRL
Categoria jobului
Automobile Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Dansatoare,Hostes Luxemburg
Luxembourg Luxemburg

DETALII CLUB: Club de Lux in Luxembourg City Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 22.00 PM - 05.00 AM, 6 zile / saptamana, o zi libera SALARIU: 50 . PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena pentru dansatoarea; CONSUMATIE: Pentru Hostess commisionul este de 20% din totalul bauturilor.

COSTUMATIE: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze o atmosfera profesionala. CASTIG POSIBIL: Castigul variaza in functie de abilitatile fiecarei dansatoare. Acestea pot castiga lunar intre 4000 - 5000 . CAZARE / MASA: Cazarea este asigurarta in apartamente oferite de catre club la 6 euro/zi Apartamentele sunt dotate si utilate complet. Masa intra in responsabilitatea dansatoarei. TRANSPORT: Transportul este asigurat de dansatore. CERINTE: • varsta minima 18 ani, • aspect fizic placut, • un minim de engleza. DETALII CONTRACT: Contractul se semneaza pe minim 3 luni cu posibilitatea prelungirii sau rezilierii de comun citeste mai mult
Categoria jobului
Modeling/Hostess Hostess
Tipul jobului
part-time
Salariu
66 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Manager assistant for fast-food - Fara comision!
Anglia

Firma de recrutare Head-Hunting, cu o activitate de 15 ani in recrutarea nationala si internationala, va ofera oportunitatea de a lucra in lanturi de restaurante si fast-food/pizzerii, din Marea Britanie, fara a plati nici un fel de comision sau taxa! Recrutam urgent pentru un lant de fast-food/pizerii cu locatii in centrul si nordul Angliei: Manager adjunct locatie (10 posturi).

Oferta: - salarizare cuprinsa intre 18.000- 21.000 lire brut anual,in functie de experienta si impresia la interviul final - contract de munca - taxe sociale si asigurare medicala platite de angajator - posibilitate de avansare rapida, crestere salariala dupa primul an la 24.000 lire - training - mese oferite de angajator in timpul programului de lucru. NU SE PLATESTE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA! Toate interviurile se vor tine pe Skype, cu camera web.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01Feb
01 Feb
Chef de Partie Marea Britanie
Marea Britanie

Contract pe perioada nedeterminata
Cazare si masa asigurate contra cost 117 euro/ saptamana
Mediu de lucru EuropeanCalificare si diploma;
Experienta similara pe aceeasi pozitie;
Abilitatea de a lucra in echipa;
Limba engleza B2 - C1.
Va rugam aplicati DOAR cu CV in limba engleza si 2 scrisori de recomandare (traduse in limba engleza) la office@job4life.ro.


Candidatii eligibili vor fi contactati.Detalii Companie:Selectie , consultanta si plasare forta de munca.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Restaurante Restaurante
Tipul jobului
full-time
Salariu
117117 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Peste 300 de locuri de munca in Hoteluri de lux
Grecia

Daca esti o persoana deschisa, entuziasta si cunosti limba engleza, Europrorecruit iti ofera job-ul potrivit unde, timpul liber se poate transforma intr-o vacanta de vis.

In luna Februarie 2015, agentia EUROPRORECRUIT organizeaza preselectiile pentru job-uri in domeniul turistic din Grecia si insulele grecesti, cu participarea directa a angajatorilor in vederea selectarii a peste 300 de persoane (inclusiv cupluri) pentru locuri de munca in cadrul lanturilor hoteliere de 4* si 5* de lux.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Scolarizare Asistenti Med
Zwichau

Oportunitate pentru tineri cu varsta intre 18-27 de ani care vor sa invete meseria de asistent medical ,curs de limba germana cu cazare gratuita ,scolarizare si practica timp de 3 ani in Germania cu alocatie din partea statului German de 818 eur/luna ,apoi contract de munca in Germania.

Cerinte: Capacitatea de a invata limba germana intr-un timp scurt ,empatie ,dedicatie ,seriozitate ,putere de munca . Se ofera curs de limba germana in Germania cu cazare gratuita .Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platitDetalii Companie:Recrutare,Mediere
Companie
Echip Util
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
MANIPULANTI MARFA IN DEPOZITE ANGLIA
Anglia Anglia

MANIPULANTI MARFA/LUCRATORI IN DEPOZITE si FABRICI - ANGLIA! Responsabilitati principale: - verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc - mutarea bunurilor si produselor in depozit - semnarea actelor de livrare - consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate - selectarea si ambalarea produselor pentru expediere - sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor - alte

responsabilitati AVANTAJE: - 6,31 GBP/ ora. - Plecari saptamanale. Nu rata ocazia sa muncesti legal in ANGLIA !!! Beneficiati de promotia: "Plec acum, platesc din primul castig!"
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Care assistant Anglia
Diverse Strainatate Anglia

Programul nostru este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare (chiar si necalificati), precum si cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Marea Britanie in regim PFA pt ingrijirea persoanelor in varsta pe post de CARE ASSISTANT (asistent ingrijire persoane).

Selectia aplicantilor se face pe baza unui dosar si a unui interviu in limba engleza. Periodic organizam si interviuri de selectie direct cu angajatorii din Marea Britanie, care doresc sa selecteze personal candidatii. Urmatorul interviu va avea loc pe 7 Februarie 2015; plecari se fac saptamanal! Cerinte:Conditii de inscriere in program - Varsta maxima 55 ani - Femei care detin cunostinte de limba Engleza minim la nivel mediu conversational. - Barbati care detin cunostinte de limba Engleza nivel mediu conversational si diploma de asistent medical/infirmier/ ingrijire batrani. Se lucreaza 6 zile pe saptamana /50 ore. Turele de noapte se citeste mai mult
Companie
Infomunca
Categoria jobului
Ingrijire batrani Ingrijire
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Instalatori sisteme de incalzi
Germania

Instalatori sisteme de incalzire si aer conditionat,Germania Nr pozitii: 1 Data incepere: imediat Profil candidat: Cunoasterea limbii germane la nivel mediu Calificare de instalator Experienta in instalarea sistemelor de incalzire si aer conditionat, Oferta: Contract pe perioada nedeterminata,full-time Salariul: 14 euro/ora Program 10 ore/zi Cazare asigurata Responsabilitati: Instalarea si

repararea sistemelor de incalzire si aer conditionat Executarea de lucrari de intretinere la instalatiile de petrol si gaze Instalarea de conducte pentru apa si gaze Va rugam aplicati cu CV.Doar candidatii selectati vor fi contactati!
Categoria jobului
Inginerie/Proiectare Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Salariu
1414 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job