Joburi bona in pitesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu bona in orasul pitesti
27 Aug
Tamplari pentru munca in Germania
Sibiu Strainatate Germania

Personal Partener,societatea cu seriozitate ,atat in tara cat si in strainatate, angajeaza personal pentru munca in fabrica ,functia de tamplar si dulgher pentru prelucrare blat de bucatarie .Se cauta persoane cu calificare si experienta in domeniu cunoscatoare de limba germana sau engleza pentru munca in Germania.

Aplica acum prin intermediul angajatorului, pentru un castig mai bun cu conditi salariale atractive. FARA COMISIOANE SI ALTE TAXE DE MEDIERE! Plecare garantata !!! Cazarea este asigurata si platita de angajator.Pentru mai multe informati ne puteti contacta telefonic .Program L V 09:00 17:00
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Consilier asistent
Covasna

Consilier asistent Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe 26 august 2015 Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe, Judetul Covasna organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul de Evidenta si Evaluare a Patrimoniului din cadrul Directiei Patrimoniu.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice – minimum 1 an. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 25 septembrie 2015, ora citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
28Aug
27 Aug
Instalatori in Germania
Timisoara Strainatate Germania

Avem locuri disponibile pentru postul de instalator pentru Germania .Angajatorul va ofera urmatoarele beneficii: cazare 3 mese pe zi asigurare medicalaPentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati de LUNI pana VINERi , intre orele 9 17 la numarul de telefon afisat :726663834 .

Avem locuri disponibile pentru postul de instalator pentru Germania .Angajatorul va ofera urmatoarele beneficii: cazare 3 mese pe zi asigurare medicalaPentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati de LUNI pana VINERi , intre orele 9 17 la numarul de telefon afisat :726663834
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Șofer
Olt

Șofer Primaria Comunei Tia Mare 26 august 2015 Primaria Comunei Tia Mare, Judetul Olt, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante, de sofer pentru microbuzul scolar. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate; f) citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Șef depozit
Bucuresti

Șef depozit Unitatea Militara 02379 Bucuresti 26 august 2015 Unitatea Militara 02379 Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacanta, de sef depozit (studii medii) in cadrul Compartimentului „Depozit sange si materiale”.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Angajam BONA
Romania BUCURESTI

Titlu: Angajam BONA Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Romania Orase: BUCURESTI Tip job: Full time, Part time Domeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Activitatea se desfasoara in cadrul familiilor din Bucuresti Programele de lucru sunt diferite in functie de solicitarile familiilor angajatoare: - part-time:

4 - 6 h/zi (zile lucratoare sau week-end); - full-time: 8 - 10 h/zi (zile lucratoare); - intern: se ofera cazare si masa, salariu lunar, se acorda zile libere; Cerinte: Cerinte: - absolventa de studii medii / superioare sau studenta ; - capacitate buna de comunicare si adaptare la cerintele familiei - seriozitate - cunostinte limba engleza, spaniola, greaca, franceza ( orice alta limba straina reprezinta avantaj ); - experienta in baby-sitting nu este o cerinta obligatorie - constituie avantaj Tip promovare: Standard Salariu: 2500 RON Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Da Transport platit: citeste mai mult
Companie
PROFILES RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time , part-time
Salariu
6252500 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
28Aug
27 Aug
Job Depozite Anglia
Strainatate Anglia

OFERTA:

Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Angajam excavatoristi
Bucuresti

Sc Dewatering and Piling S.R.L. angajeaza masinisti utilaje (excavator si buldozer).Doar persoane rezidente in Bucuresti si Ilfov. Salar atractiv.Cerem si oferim seriozitate! .

Sc Dewatering and Piling S.R.L. angajeaza masinisti utilaje (excavator si buldozer).Doar persoane rezidente in Bucuresti si Ilfov. Salar atractiv.Cerem si oferim seriozitate!
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Aug
Angajare Asistent Manager
Cluj-Napoca

Pentru SMART INVEST GOLD, candidatul ideal reprezinta acea persoana dinamica, cu excelente abilitati de organizare, implicata in ceea ce face si dornica de progres continuu.

Descrierea jobului: a€¢ Exercitarea sarcinilor date de manager a€¢ Organizarea activitati administrative curente a€¢ Evidenta contabilitatii primare si facturare Cerinte obligatorii ce vor fi testate in urma interviurilor: a€¢ Experinta minima in achizitii/vanzari a€¢ Experinta minima de evidenta contabila primara a€¢ Nivel mediu al limbii engleze a€¢ Excelente cunostinte de Microsoft Excel a€¢ Excelente abilitati de a face rapid calcule/situatii a€¢ Abilitati de organizare eficienta a sarcinilor a€¢ Asigurarea protocolului Beneficii oferite: a€¢ Salariu fix motivant a€¢ Prime de sarbatori a€¢ Training gratuit a€¢ Alte beneficii Smart Invest Gold is a company specialized in fasteners selling and distribution. Our mission is to establish excellent relationships with suppliers and other citeste mai mult
Companie
SMART INVEST GOLD SRL
Categoria jobului
Absolventi Secretariat Secretariat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
28 Aug
Operator atelier productie publicitara
Cluj-Napoca

Cautam un bun cunascator in machetare grafica, pasionat de echipamente digitale de imprimare, capabil sa se integreze rapid intr-o echipa cu experienta, serios, bine organizat, motivat..

Cautam un bun cunascator in machetare grafica, pasionat de echipamente digitale de imprimare, capabil sa se integreze rapid intr-o echipa cu experienta, serios, bine organizat, motivat.
Companie
GSR GRUP SRL
Categoria jobului
Tipografii / Edituri Editura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job