Joburi in pitesti

Cauta in 77 locuri de munca in pitesti in 2014

22 Nov

Relationship Manager IMM

Braila Pitesti Vaslui

Scurta descriere a companiei ALPHA BANK ROMANIA is part of the largest Greek financial group, Alpha Bank Group, with more than 130 years experience in banking sector. The first foreign bank to come to Romania after 1990, ALPHA BANK ROMANIA provides the whole range of products and services to the consumer market segment as well as complex banking solutions to the business and corporate.

Companie: Alpha Bank

Jobul Relationship Manager IMM este incadrat in categoria Banci full-time

Locul de munca Relationship Manager IMM a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
19 Nov

Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national

Focsani, Galati, BUCURESTI, Iasi, Ilfov, Oradea, Pitesti

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are varsta.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Profesionist produse proaspete (macelar, brutar, cofetar,...

Pitesti ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati - participa la fabricarea de produse, cunoaste si respecta gama de produse si retetele - respecta normele de consum a materiilor prime si dozarea produselor - se asigura ca produsele corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ inainte de a le ambala sau de a le trimite spre ambalare Cerinte - 10 clase si Scoala profesionala de profil sau o.

Companie: AUCHAN ROMANIA

Jobul Profesionist produse proaspete (macelar, brutar, cofetar,... este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Pescuit full-time

Locul de munca Profesionist produse proaspete (macelar, brutar, cofetar,... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
22Nov
19 Nov

ELECTROMECANIC

Pitesti,

Descrierea companiei Talent Center este o firma care se dedica oamenilor talentati, care: - isi doresc schimbarea jobului actual - cauta sa se angajaze pentru prima oara - vor sa se reorienteze profesional - vor sa devina antreprenori - doresc sa isi descopere talentele, abilitatile si pasiunile Talent Center pune accent pe talentul tau, pe ceea ce stii tu cel mai bine sa faci, si promite.

Companie: TALENT CENTER

Jobul ELECTROMECANIC este incadrat in categoria Industria de masini / Service auto, Inginerie, full-time

Locul de munca ELECTROMECANIC a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Consultant Asigurari de Viata- Pitesti

Pitesti

.

Companie: ING Asigurari de Viata

Jobul Consultant Asigurari de Viata- Pitesti este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Asigurari de Viata- Pitesti a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
15 Nov

Industrialization Technician

Pitesti,

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management. Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime.

Companie: Psihoselect

Jobul Industrialization Technician este incadrat in categoria Industria de masini / Service auto, full-time

Locul de munca Industrialization Technician a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
22 Nov

Reprezentant vanzari Craiova/Pitesti/Rm. Valcea

Craiova, Pitesti, Ramnicu Valcea

Candidatul ideal: - studii superioare absolvite sau student in an terminal, cursuri ID, - minim 2 ani experienta in vanzari (produse si servicii) catre clienti business, - cunostinte MS Office (Word, Excel), - bune abilitati de comunicare si negociere, prezenta agreabila, - capacitate de asimilare rapida, respectarea deadline-urilor, - persoana dinamica, cu initiativa si sociabila. .

full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari Craiova/Pitesti/Rm. Valcea a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
15 Nov

Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale

Pitesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Gold plast produce articole de unica folosinta pentru masa de inalta clasa folosind materiale plastice. Bazata pe o experienta de peste 30 de ani, intr-un sector unde constant se deschid noi provocari industriale, Gold Plast, este deja un punct de referinta in materie de precizie si profesionalism datorita sintezei dintre traditie, cercetare stilistica.

Companie: Sc Goldplast Production Srl

Jobul Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale este incadrat in categoria Reparatii/Service, Industrie full-time

Locul de munca Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
13 Nov

Reprezentant medical

Craiova, Pitesti

Respects the company’s strategy and implements the marketing policy of the laboratory • Visit of targetted physicians : respect of the target field • Uses the product communication scheduled in the visit cycle: preparation of visits, implementation of communication techniques, visit report • Knows the environment : medical structure of the field, associations, opinion leaders,.

full-time

Locul de munca Reprezentant medical a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
15 Nov

Development Quality Technician

Pitesti,

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management. Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime.

Companie: Psihoselect

Jobul Development Quality Technician este incadrat in categoria Inginerie, full-time

Locul de munca Development Quality Technician a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 77 locuri de munca in pitesti , afisate in 8 pagini.