Joburi firma strabag in oradea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru firma strabag in orasul oradea dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu firma strabag in orasul oradea
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national Focsani, Galati, BUCURESTI, Iasi, Ilfov, Oradea, Pitesti

in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate. Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite. .

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
18 Nov
Depanator electronist sau tanar pasionat de electronica Oradea

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Firma presteaza service autorizat (garantie si post garantie) pentru produse electronice si electrocasnice: televizoare, aparatura audio-video, plasme, LCD Activitatea se desfasoara intr-un service modern. .

Companie: Biju Prestcom Srl

Jobul Depanator electronist sau tanar pasionat de electronica este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Depanator electronist sau tanar pasionat de electronica a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
15 Nov
Operator Productie IT Oradea

cariere progresive intr-o firma multinationala; Cerinte:Responsabilitati: - asamblare piese, component PC si servere industriale; - respectarea programului de lucru si a pauzelor; - respectarea regulamentului intern; - urmarea instructiunilor de lucru intocmai; - raportarea imediata a oricarei probleme aparute, superiorului direct. Cerinte: - Limba engleza OBLIGATORIE (cel putin.

Companie: SK EXPRES RECRUITMENT SRL

Jobul Operator Productie IT este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator Productie IT a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
16 Nov
Angajam sofer profesionist Oradea ROMANIA

apropiere. Descrierea firmei Firma noastra are ca activitate de baza transportul rutier de marfuri international cu ansambluri auto 24 T si camionete de 3,5 T tip prelate . Transportam atat exclusiv cat si in regim de grupaj. Efectuam si transport de autoturisme pe platforme speciale. Companie SC LUXOR SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Transport Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract.

Companie: SC LUXOR SRL

Jobul Angajam sofer profesionist este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Angajam sofer profesionist a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov
Agent vanzari Oradea ROMANIA

salariu motivant, posibilitatea realizarii unei cariere de succes. Descrierea firmei Este o firma internationala de marketing si publicitate infiintat in anul 2011. Companie S.C INTER MARKETING GROUP S.R.L Posturi disponibile 5 Domeniu Vanzari Nivel experienta Sub 6 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial 200 - 450 Euro Localitate Oradea Tara ROMANIA .

Companie: S.C INTER MARKETING GROUP S.R.L

Jobul Agent vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Agent vanzari a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
23Nov
15 Nov
Agent transport intern Oradea ROMANIA

Clientul nostru este o firma specializata in domeniul transporturilor interne si internationale fiind recunoscuta prin felul in care isi onoreaza comenzile si isi desfasoara proiectele. Clientul nostru lucreaza cu cele mai importante companii pe plan european si national, indiferent de ramura de activitate si dimensiune. Responsabilitati: - Tine legatura cu beneficiarul marfii - Tine.

Companie: PUBLIC EUROCONSULTING

Jobul Agent transport intern este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Agent transport intern a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
12 Nov
Depanator TV, LCD, LED Oradea

LiceuDetalii Companie:Firma presteaza service autorizat (garantie si post garantie) pentru produse electronice si electrocasnice: televizoare, aparatura audio-video, plasme, LCD Activitatea se desfasoara intr-un service modern. .

Companie: Biju Prestcom Srl

Jobul Depanator TV, LCD, LED este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Depanator TV, LCD, LED a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
13 Nov
Consilier despagubiri AGENT/MANAGER BUCURESTI, Timisoara, Ramnicu Valcea, Sibiu, Pitesti, Brasov, Oradea

Suntem singura firma din Romania care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor vatamate in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatilor acestora, pentru obtinerea despagubirilor si a altor privilegii rezultate in urma daunei. De ce merita sa te alaturi echipei noastre? - oferi un ajutor persoanelor care au suferit un accident, - castigi sume importante de.

Companie: NetJobs

Jobul Consilier despagubiri AGENT/MANAGER este incadrat in categoria Consultanta, Intermedieri financiare, Jurnalism, Marketing, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca Consilier despagubiri AGENT/MANAGER a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Muncitor necalificat Oradea

de munca.Persoana cu inclinatii artistice si indemanare, capacitatea de a lucra in echipa, cu spirit de observatie dezvoltat, atentie maxima sporita, dorinta de a invata lucruri noi, responsabila, serioasa.Detalii Companie:Firma noastra se ocupa cu productia de bijuterii din aur cu diamante, pietre pretioase si semipretioase. PERSOANA CONTACT: PENU NARCIS, TEL: 0723 36 71 36 .

Companie: NetJobs

Jobul Muncitor necalificat este incadrat in categoria Productie si confectionare full-time

Locul de munca Muncitor necalificat a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Reprezentant vanzari, Facturista Oradea ROMANIA

echipa tanara si dinamica; -pachet salarial atractiv; Descrierea firmei Firma importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare, aflata in plina expansiune Companie Proges Posturi disponibile 1 Domeniu Serviciu Clienti Vanzari Nivel experienta Sub 6 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Oradea Tara ROMANIA .

Companie: Proges

Jobul Reprezentant vanzari, Facturista este incadrat in categoria Serviciu Clienti full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari, Facturista a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job