Joburi firma strabag in oradea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru firma strabag in orasul oradea dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu firma strabag in orasul oradea
19 Apr
Angajez personal pentru firma de curatenie
Oradea

Firma de curatenie, angajam personal cu program part time sau full time pentru efectuarea unor servicii de curatenie de intretinere sau generala in diverse locatii pe raza municipiului Oradea. Detalii la nr de telefon afisat mai jos. .

Firma de curatenie, angajam personal cu program part time sau full time pentru efectuarea unor servicii de curatenie de intretinere sau generala in diverse locatii pe raza municipiului Oradea. Detalii la nr de telefon afisat mai jos.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Firma germana angajeaza bucatar cu experienta
Oradea

Firma germana, cauta bucatar pe perioada nedeterminata, cu contract de munca legal, cu sau fara diploma, importanta este experienta, pentru restaurant la malul Marii Baltice. Limba germana sau engleza nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Oferim cazare si masa in conditii excelente. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV sau sa sune la numarul de telefon afisat. .

Firma germana, cauta bucatar pe perioada nedeterminata, cu contract de munca legal, cu sau fara diploma, importanta este experienta, pentru restaurant la malul Marii Baltice. Limba germana sau engleza nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Oferim cazare si masa in conditii excelente. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV sau sa sune la numarul de telefon afisat.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21Apr
07 Apr
Firma germana angajeaza personal hotelier
Oradea

Firma germana, cauta personal pe perioada nedeterminata, cu contract de munca legal, pentru hotel si restaurant la malul Marii Baltice. Cautam persoane serioase, harnice, cu disponibilitate de a lucra la bucatarie sau curatenie. De asemenea, cautam bucatar, cu sau fara diploma, importanta este experienta. Limba germana sau engleza nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj.

Oferim cazare si masa in conditii excelente. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV pe adresa de e-mail sau sa sune la numarul de telefon afisat.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
MAISTRU CONSTRUCTII
Romania Oradea

Titlu: MAISTRU CONSTRUCTIIStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: RomaniaOrase: OradeaTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - ConstructiiNivel cariera: IntermediarDescriere: ATT Interim este o companie in plina dezvoltare pe piata serviciilor profesionale de resurse umane din Oradea, oferind solutii adaptate de recrutare si leasing de personal companiilor.

Pentru clientul nostru din Oradea – o firma de constructii, pentru construirea unui bloc de apartamente, recrutam maistru constructii.Responsabilitati:- Organizarea activitatilor la fata loculuiCerinte: - experienta in domeniu- bune abilitati de organizare si planificare- comunicativ, atent la detalii- putere de munca- precizie- abilitati de lucru atat in echipa cat si individual Beneficii- salariu motivant- echipa stabila- posibilitate de relocare in Oradea pe perioada proiectuluiTip promovare: StandardSalariu: 2000 RONCazare gratuita: NuMasa gratuita: NuTransport platit: NuData expirarii: 22-04-2015Experienta minima: citeste mai mult
Companie
ATTInterim
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Constructii Constructii Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 Apr
inginer pentru santier pt a lucra in SUA
Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Constanta, Deva, Oradea, ResitaStrainatate SUA

Litra International, este o firma care lucreaza cu coperta/ acoperisuri retractabile motorizate, cauta persoane de sex masculin sa se mute din RomANDacirc;nia in SUA, ca masurator/ inginer proiectant (in domeniul metalelor) pentru a fi responsabil pentru unul dintre birourile noastre din SUA.

Cerintele: sa fie someri, fara obligatii familiale, pasaport, permis de conducere, varsta sub 36 de ani, cunoasterea excelenta de limba engleza, si predispozitie la munca manuala, tehnica si vanzari. Oferim: salariu, comision ANDamp;537;i parteneriat.Pasapotul unguresc constituie un avantaj.
Va rugam sa trimiteti CV-ul la adresa de e-mail info@litrasrl.com si sa contactati compania la numarul de telefon 031/2249252, numai dupa ora 16.Numai din zonele:Arad,Timisoara,Oradea,Resita,Oravita,Cluj,Satu Mare,Baia Mare,Deva,Alba Iulia,Sibiu si Constanta,Mangalia. Litra International, este o firma care lucreaza cu coperta/ acoperisuri retractabile motorizate, cauta persoane de sex masculin sa se mute citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
Geometru pentru a lucara in USA
Romania Arad, Timisoara, Oradea, Resita, Constanta, Mangalia

Titlu: Geometru pentru a lucara in USAStatus: ActivatLocuri disponibile: 3Tara: RomaniaOrase: Arad, Timisoara, Oradea, Resita, Constanta, MangaliaTip post: Full timeDomeniu: Office jobs - CalitateNivel cariera: SeniorDescriere: Litra International, este o firma care lucreaza cu acoperisuri retractabile motorizate, cauta persoane de sex masculin sa se mute din Romania in SUA, ca GEOMETRU pentru a

fi responsabil pentru unul dintre birourile noastre din SUA. Cerintele: sa fie someri, fara obligatii familiale, pasaport, permis de conducere, varsta sub 36 de ani, cunoasterea excelenta de limba engleza, si predispozitie la munca manuala, tehnica si vanzari. Oferim: salariu, comision si parteneriat. Un mare avantaj pasaport unguresc. Va rugam sa contactati compania la numarul de telefon 031/ 2249252, numai dupa ora 16. .Numai din zonele:Arad,Timisoara,Oradea,Resita,Oravita,Cluj,Satu Mare,Baia Mare,Alba Iulia,Sibiu,Deva si Constanta,Mangalia.Cerinte: Litra International, este o firma care citeste mai mult
Companie
Litra International
Categoria jobului
Office jobs - Calitate Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
21Apr
18 Apr
Angajam dulgher
Romania Oradea

Titlu: Angajam dulgherStatus: ActivatLocuri disponibile: 20Tara: RomaniaOrase: OradeaTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - Constructii Inginerie - Industrii / Productie Muncitori Tehnicieni - Service / Instalare Muncitori Tehnicieni - Muncitori Muncitori Tehnicieni - ConstructiiNivel cariera: IntermediarDescriere: ATT Interim este o companie de recrutare si selectie cu remune pe piata din Oradea.

Cautam pentru partenerii nostri persoane specializate in acest domeniu.Cautam 20 DULGHERI in Oradea. Dorim sa formam o echipa de lucru pentru constructiaunui bloc de apartamente. Dorim o echipa serioasa, formata din persoane cu experienta in domeniul dulgheriei si in domeniul constructiei de blocuri.Cerinte: - experienta de lucru cu cofraje metalice Doka Peri- cunostinte ale fazelor de executare a lucrarilor in constructii civile- putere de munca- precizie- abilitati de lucru atat in echipa cat si individualBeneficii- salariu 2200 Ron- echipa stabila- posibilitate de relocare in Oradea pe citeste mai mult
Companie
ATTInterim
Categoria jobului
Inginerie - Constructii Inginerie - Industrii / Productie Muncitori Tehnicieni - Service / Instalare Muncitori Tehnicieni - Muncitori Muncitori Tehnicieni - Constructii Constructii Service Industrie Tehnicia
Tipul jobului
full-time
Salariu
5502200 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Angajam operator asamblare usi
Romania Oradea

Titlu: Angajam operator asamblare usiStatus: ActivatLocuri disponibile: 5Tara: RomaniaOrase: OradeaTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IncepatorDescriere: Esti o persoana serioasa in cautarea unui loc de munca stabil? Echipa noastra va asteapta!Un lider al pietei autohtone de tamplarie termoizolanta, angajeaza operatoriansamblare ferestre.

ATT Interim este o companie de recrutare i selec ie cu s t remune pe piata din Oradea. Cautam pentru partenerii no tri persoane specializate in acest domeniu.Cerinte: Responsabilitati:• Asamblarea comenzilor conform cerintelor tehnice si de calitate• Respectarea instructiunilor de lucru• Intelegerea procesului tehnic si cunoasterea pasilor de ansamblare a uneiusiCerinte:• sa stie utiliza masina de infiletat• cunostinte elementare de matematica• cunoasterea operarii unui PC• persoana ordonata• experienta in domeniu constituie avantajTip promovare: StandardSalariu: 1000 RONCazare gratuita: NuMasa citeste mai mult
Companie
ATTInterim
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Angajam Operator Fenorerie in Oradea
Romania Oradea

Titlu: Angajam Operator Fenorerie in OradeaStatus: ActivatLocuri disponibile: 3Tara: RomaniaOrase: OradeaTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - Constructii Inginerie - Industrii / ProductieNivel cariera: IncepatorDescriere: Esti o persoana serioasa in cautarea unui loc de munca stabil? Echipanoastra va asteapta!Un lider al pietei autohtone de tamplarie termoizolanta, angajeaza operatorifenorerie.

ATT Interim este o companie de recrutare si selectie cu remune pepiata dinOradea. Cautam pentru partenerii nostri persoane specializate in acestdomeniu.Responsabilitati:• Respectarea instructiunilor de lucru• Cunoasterea si respectarea ordinii procesului de ansamblare a unei fereaste• Asamblarea comenzilor conform cerintelor tehnice si de calitateOferta:• pachet salarial atractiv• decontare transportCerinte: Cerinte:• cunostinte elementare de matematica• o persoana cu simt tehnic• cunoasterea operarii unui PC• sa stie sa utilizeze masina de infiletat• persoana ordonata• citeste mai mult
Companie
ATTInterim
Categoria jobului
Inginerie - Constructii Inginerie - Industrii / Productie Constructii Industrie
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
Tehnician Electronica
Romania Oradea

Titlu: Tehnician ElectronicaStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: RomaniaOrase: OradeaTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - Industrii / ProductieNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Pentru clientul nostru, companie multinationala specializata in producerea bunurilor electronice, una dintre cele mai mari organizatii de acest gen din tara, cautam Tehnician Debug

in Oradea. Responsabilitati: · Analizeaza unitatile defecte si stabileste cauza defectului, indicand exact modul de remediere; · Identifica neconformitatile care apar in procesul de productie, stabileste cauzele lor si asigura un feed-back rapid orientat spre zona responsabila de producerea acestor neconformitati; · Contribuie la crearea unei baze de date comune continand informatii referitoare la activitatea de debug; · Lucreaza in echipa cu colegii din celelalte schimburi sau cu cei din schimbul sau de la alte operatii pentru rezolvarea problemelor care apar; · Raspunde de buna citeste mai mult
Companie
Lugera - The People Republic
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Salariu
150600 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job