Joburi bursa locurilor de munca in oradea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu bursa locurilor de munca in orasul oradea
20 Feb
Locuri de munca in domeniul CARE si Hotelier in Anglia
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Brasov, BUCURESTI, Deva, Oradea, TimisoaraStrainatate Anglia

Wide Range Services and Consultancy va ofera posibilitatea sa va angajati in Marea Britanie cu contract de munca.

+ Locuri de munca in domeniul Care +
- Nurse (Asistent medical)
- Live in Care Assistant (Ingrijitor persoane in varsta la domiciliu)
- Care Assistant (Ingrijitor persoane in varsta in camin)

* Locuri de munca in domeniul Hotelier *
- Bucatar Sef


- Ajutor Bucatar
- Barman
- Ospatar/Ospatarite
- Asistent administratie
- Receptioner
- Housekeeper/Cleaner

Asteptam Curriculum Vitae si numele postului pentru care doriti sa aplicati la adresa de mail em@wrsconsult.co.uk
Detalii Companie:Compania noastra Wide Range Services Consultancy ltd. va ofera posibilitatea sa va angajati in Marea Britanie cu contract de munca, asigurare ANDamp;537;i 28 zile de concediu platit/an.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ BabySitter/Menaj/Curatenie Healthcare Medicina/Stomatologie Restaurante Secretariat/Administrativ Turism/Hoteluri Hoteluri Medical Ingrijire copil Servicii curatenie Adminis
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
Ajutor ospatar Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Oradea 27 feb Caut bucatar pentru familie
Oradea 27 feb Caut bucatar pentru familie Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Chisoda

Alatura-te echipei noastre daca ai: -atitudine pozitiva; -prezenta si tinuta agreabile; -respect fat de client; -seriozitate si spirit de organizare, -abilitati de comunicare; -abilitati pentru lucru in echipa, Cerinte:: -studii medii, liceu/scoala profesionala; -cursuri de calificare; -cunostinte despre normele de igiena in alimentatie; Experienta este considerata un avantaj.

Trimite un mesaj la: roxana.makovei gmail.com
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar
02 Mar
Angajam consilier vanzari ! Locuri de munca » Agenti vanzare - consultanti Cluj-Napoca 27 feb casiera-vanzatoare
Cluj-Napoca 27 feb casiera-vanzatoare Locuri de munca » Agenti vanzare - consultanti Oradea

Casa Augustin , firma cu traditie in comertul de mobilier angajeaza consilier vanzari. Va rugam sa trimiteti cv-urile cu poza la sediul firmei noastre L i v e z i i . n r 6 3 C l u j - N a p o c a .

Casa Augustin , firma cu traditie in comertul de mobilier angajeaza consilier vanzari. Va rugam sa trimiteti cv-urile cu poza la sediul firmei noastre L i v e z i i . n r 6 3 C l u j - N a p o c a
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Tamplari cu experienta in fabricarea mobilierului din PAL melaminat Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Targu-Mures Ieri10:24 Angajez meseriasi in constructii
Targu-Mures Ieri10:24 Angajez meseriasi in constructii Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Oradea

Angajam tamplari cu experienta in fabricarea mobilierului din PAL melaminat

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Angajez Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Oradea Ieri15:34 Angajez Shaormar/Grataragiu
Oradea Ieri15:34 Angajez Shaormar/Grataragiu Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Bucuresti, Sectorul 1

Angajez Bucatar Pizzer info : Magic Pizza complex Perla Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajez Bucatar Pizzer info : Magic Pizza complex Perla Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar
02 Mar
angajam agent de vanzari
Oradea

SC Team Cafe SRL Oradea, angajeaza agent de vanzari FMCG pentru judetul Bihor. Se ofera: masina + telefon Salar fix + comision din vanzari Se cere: seriozitate, disponibilitate la program prelungit, eventual recomandare de la ultimul loc de munca. .

SC Team Cafe SRL Oradea, angajeaza agent de vanzari FMCG pentru judetul Bihor. Se ofera: masina + telefon Salar fix + comision din vanzari Se cere: seriozitate, disponibilitate la program prelungit, eventual recomandare de la ultimul loc de munca.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Referent cu limba romana si germana pentru proiecte regionale de recrutare
Timisoara, Targoviste, Oradea, Navodari, Lugoj, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI

Locul : KopANDegrave;ianska 8-10, 85101 Bratislava
Remunerare: 750 - 900 EUR/luna
Full time job
Responsabilitatile candidatului :
-Punerea in aplicare a proiectelor de recrutare din RomANDacirc;nia ANDndash; publicarea anunturilor, comunicarea cu solicitantii din Romania, cautarea agentilor de recrutare, cautarea noilor metode de recrutare a lucratorilor din Romania, editarea

textelor pe site-ul agentiei in cadrul acestor proiecte.
-Inregistrare - responsabilitatea de a intregistra noi solicitanti de locuri de munca din Romania, expedierea documentelor de inregistrare, inregistrare electronica, introducerea informatiei necesare despre solicitanti in Baza de Date, informarea solicitantilor cu privire la conditiile de munca si ofertele de munca actuale.
-Agenti de recrutare ANDndash;comunicare activa si regulata cu agentii de recrutare, pregatirea de rapoarte saptamanale privind statutul candidatilor lor.
-Actualizarea bazei de date- actualizarea citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ Marketing Publicitate/PR Resurse Umane Secretariat/Administrativ Serviciu clienti Administratie Resurse umane Publicitate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Muncitori la ferme de oi in Germania
Oradea Strainatate Germania

Doriti un contract de munca sigur Companie de plasare forte munca angajam 8 persoane dispuse sa lucreze in ferma de oi in Germania. Angajatorul ofera un salariu atractiv de 1300 euro/luna net precum si asigurare medicala, masa si cazare pe toata perioada contractuala. Se cere seriozitate! Pt plecari in data de 2 februarie suna acum si ocupa ti locul de munca. .

Doriti un contract de munca sigur Companie de plasare forte munca angajam 8 persoane dispuse sa lucreze in ferma de oi in Germania. Angajatorul ofera un salariu atractiv de 1300 euro/luna net precum si asigurare medicala, masa si cazare pe toata perioada contractuala. Se cere seriozitate! Pt plecari in data de 2 februarie suna acum si ocupa ti locul de munca.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
19 Feb
Operator de Productie/Muncitor diverse lucrari.
Oradea ROMANIA

Postat la: 18-02-2015 Responsabilitati Angajam tanari pentru diferite lucrari,in trei schimburi, (injectari mase plastice) pe termen lung,cu cunostinte limbii maghiare, avantaj permis de conducere categoria B. Cu contract de 5 ani. Descrierea jobului: -Realizarea de operatii tehnologice simple pentru care a fost instruit. - Utilizarea echipamentelor si materialelor asa cum a fost instruit.

- Semnaleaza in timp util unele neconcordante ce pot aparea in procesul de operatiune. Aplicatii la Sfantul Apostol Andrei 12, in zilele lucratoare 9:00-17:00. Asteptam CV scrisa cu mana, cu fotografie. Cerinte CANDIDATUL IDEAL: - Pe termen lung - Cunostinta limbei maghiare - Se adapteaza usor si rapid la diverse lucrari - Studii medii - Experienta intr-o pozitie similara in productie este un avantaj - Indemanare si atentie la detalii . - Disponibilitate de lucru in schimburi (3 schimburi) - Permis de conducere avantaj Aplicatii la Sfantul Apostol Andrei 12, in zilele lucratoare 9:00-17:00. citeste mai mult
Companie
Sc.Serplast SRL
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
16 Feb
AGENT DE VANZARI
Oradea

Starjobs recruteaza AGENTI DE VANZARI cu domiciliul in Oradea, pentru clientul nostru furnizor de produse si furaje pentru nutritia animalelor. Sarcini: - Vanzarea produselor din portofoliul firmei (sroturi, cereale, uleiuri) - Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti. - Cresterea portofoliului de clienti si implicit cresterea volumului de vanzari.

- Prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu politica comerciala a firmei. - Realizarea obiectivului din planul de vanzari. - Gestionarea optima a comenzilor. - Intocmirea rapoartelor de activitate. Cerinte:Cerinte - Candidatii trebuie sa fie din orasul Oradea sau din apropiere - Experienta: minim 1 an in domeniul vanzarilor - Cunoasterea limbilor: maghiara (obligatoriu) si engleza - Permis conducere categoria B - Studii in domeniul agricol / veterinar / comercial - Excelente abilitati de organizare, comunicare si negociere. - Capacitate de asimilare rapida a informatiilor noi Se acorda salariu motivant citeste mai mult
Companie
starjobs
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job