Joburi ajofm tg in mures

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ajofm tg in orasul mures dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ajofm tg in orasul mures
05 Dec
CASIER BISTRITA, GHERLA, DEJ, TG MURES, ZALAU
Bistrita, Tirgu Mures, Zalau, Dej, Gherla

Cerinte - experienta in comert; - amabilitate, dinamism; - spirit comercial; - disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi. Oferta (bonusuri, beneficii) SE OFERA: - perioada de instruire; - salariu motivant; - oportunitate de dezvoltare profesionala..

Cerinte - experienta in comert; - amabilitate, dinamism; - spirit comercial; - disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi. Oferta (bonusuri, beneficii) SE OFERA: - perioada de instruire; - salariu motivant; - oportunitate de dezvoltare profesionala.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Reprezentant vanzari- Clienti Distributie Tg Mures/Sibiu,...
Sibiu ROMANIA Mures

Postat la: 25-11-2014 Responsabilitati - Dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti in zona alocata; - Realizarea obiectivelor din vanzari lunare si anuale prin administrarea zonei arondate; - Identificarea nevoilor clientilor si prezentarea solutiilor optime; - Preluarea comenzilor si incheierea de noi contracte; - Negocierea termenelor si modalitatilor de plata conform politicii

comerciale; - Mediatizarea ofertei - vanzarea intregii game de produse a companiei; - Identificarea oportunitatilor de dezvoltare de noi produse; - Prospectarea, analiza si intrepretarea informatiilor din piata; - Mentinerea si dezvoltarea unei relatii profesionale cu clientii companiei - Mentinerea legaturii cu celelalte departamente pentru finalizarea comenzilor; Cerinte Pentru ca suntem o echipa flexibila si cu abordare curajoasa, ne-am dori ca si tu sa fii la fel. Pentru ca suntem entuziasti, ne-ar bucura sa gasim aceasta calitate si la tine. Pentru a avea success in acest rol trebuie sa citeste mai mult
Companie
SC Dacris Impex SRL
Categoria jobului
Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
RESPONSABIL RECRUTARE
Targu Mures

Candidatul ideal: Cautam RESPONSABIL RECRUTARE in echipa noastra de resurse umane: Candidatul ideal pentru noi are urmatoarele competente si cunostinte: - experienta relevanta in recrutare (min. 1.

5 ani) si o buna cunoastere a pietei locale a muncii - studii superioare finalizate - domeniul Psihologie constituie avantaj - cunoaste limba Engleza la un nivel avansat - are deprinderi de comunicare - e orientat spre client si spre rezultate - are abilitati bune de planificare, organizare si incadrare in termene - este o persoana proactiva si cu spirit de echipa - orientat spre dezvoltare personala si profesionala Descrierea jobului: - Raspunde de procesul de recrutare si selectie a personalului pana la nivelul de management, conform strategiei de personal si procedurii interne de lucru - Organizeaza integrarea angajatilor in cadrul companiei, atat a angajatilor noi in firma cat si a angajatilor promovati intr-o alta pozitie Informatii contractuale: - Contractul se incheie pe o perioada citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Operator call-center
Tirgu-Mures, Toate orasele

FacultateDetalii Companie:Firma Total Life Srl, infiintata in Tg-Mures, va ofera intermedieri de servicii financiare, relatii cu piblicul, etc. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!.

FacultateDetalii Companie:Firma Total Life Srl, infiintata in Tg-Mures, va ofera intermedieri de servicii financiare, relatii cu piblicul, etc. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!
Companie
Total Life Srl
Categoria jobului
Serviciu clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
SPECIALIST SALARIZARE
Targu Mures

Candidatul ideal: Cautam SPECIALIST SALARIZARE in echipa noastra de resurse umane: Candidatul ideal pentru noi are urmatoarele competente si cunostinte: - experienta relevanta intr-un post similar (min.

2 ani) - studii superioare finalizate - domeniul Economic constituie avantaj - comunica in limba Engleza la un nivel avansat - cu rationament matematic - atent la detalii - cu abilitati de analiza - punctual, sa respecte termene limita - capabil de munca in ritm alert, sub presine, in termene precise - orientat spre client si spre rezultate - este o persoana proactiva si cu spirit de echipa - operare PC: MS Office la nivel avansat, cunoasterea unui soft de salarizare reprezinta avantaj Descrierea jobului: Responsabilitati: - Este responsabil cu introducerea informatiilor necesare calculului salarial, calculul corect al salariilor in conformitate cu politica companiei si legislatia in vigoare si cu respectarea termenelor stabilite - Asigura evidenta costurilor cu salariile pe centre citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Interviuri in Mures pt UK
Londra Nord-Vest Mures

Bilet de avion platit de angajator, 6.45 lire pe ora, in 20 NOV 2014 in Tg Mures, interviu cu un reprezentant din Anglia. Nu aveti costuri de plecare nici aici si nici in UK. Barbati si femei pentru ingrijire batrani.

Cerinte - limba engleza la nivel conversational - disponibilitate de alucra cu batrani sau persoane bolnave - calficarea nu este obligatorie Primul pas este trimiterea unui CV in limba engleza. Cerinte: Cerinte - limba engleza la nivel conversational - disponibilitate de alucra cu batrani sau persoane bolnave - calficarea nu este obligatorie Primul pas este trimiterea unui CV in limba engleza. Compensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:M&G Gabi Recruiting este o companie cu standarde inalte de transparenta si eficacitate ce are ca citeste mai mult
Companie
M&G GABI RECRUITING
Categoria jobului
Ingrijire batrani
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
21Dec
09 Dec
Interviuri in Mures pt UK
Full time Mures

Bilet de avion platit de angajator, 6.45 lire pe ora, in august 2014 in Tg Mures, interviu cu reprezentanti din Anglia, Barbati si femei pentru ingrijire batrani. Cerinte - limba engleza la nivel conversational - disponibilitate de alucra cu batrani sau persoane bolnave - calficarea nu este obligatorie Primul pas este trimiterea unui CV in limba engleza.

Compensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:M&G Gabi Recruiting este o companie cu standarde inalte de transparenta si eficacitate ce are ca obiectiv identificarea unui loc de munca in Anglia pentru persoane calificate si necalificate, in diferite domenii, in functie de experienta, nivel de limba engleza si motivatie individuala. M&G Gabi Recruiting este acreditata de Ministerul Muncii.
Companie
M&G GABI RECRUITING
Categoria jobului
Au pair / Babysitter / Curăţenie
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
preparator de semifabricate si preparate culinare
MURES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul preparator de semifabricate si preparate culinare in MURES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/02/1140001643/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul preparator de semifabricate si preparate culinare in MURES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/02/1140001643/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
barman
MURES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul barman in MURES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/02/1140001644/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul barman in MURES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/02/1140001644/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
19 Dec
instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze
MURES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze in MURES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/05/1140000772/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze in MURES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/05/1140000772/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job