Joburi ajofm tg in mures

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ajofm tg in orasul mures dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ajofm tg in orasul mures
14 Mar
Client Misterios (Mystery Shopping) - Targoviste, Tg. Jiu, Tg. Mures, Tg. Neamt, Tecuci, Timisoara
Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Neamt, Targu Secuiesc, Tecuci, Timisoara

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Mar
Consultant vanzari Vodafone Tg Mures
Targu-Mures

La Vodafone, vei gasi echipa, informatiile si resursele care te vor stimula sa-ti pui in valoare cunostintele si talentul. Astfel, zi de zi iti vei depasi limitele si te vei transforma intr-un supererou capabil sa isi foloseasca puterile in slujba clientilor.

De asemenea, vei gasi in Vodafone o echipa pentru care satisfactia clientilor, ultimele descoperiri tehnologice sau lansarile de cele mai avansate modele de telefoane, accesorii sau tablete sunt tot atatea oportunitati de invatare si de dezvoltare. Te regasesti in aceasta descriere? Inseamna ca esti pe drumul cel bun, intrucat recrutam Consultant Vanzari pentru Reprezentantele Vodafone din Targu Mures ( Vodafone Store Auchan City - fostul Real si Vodafone Store P-ta Trandafirilor -langa Old City). Ce vei face in rolul de Consultant Vanzari Vodafone? - Vei crea o experienta de cumparare excelenta clientilor Vodafone – iti vei putea pune amprenta personala in intelegerea nevoilor, consilierea si comunicarea cu clientii, citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
AGENT TELESALES FRANTA
Targu Mures Franta

Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam!

Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta.Responsabilitati:
- Prezentarea, promovarea si vanzarea serviciilor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei
- Contactarea telefonica a potentialor clienti utilizand ca instrument principal baza de date pusa la dispozitie de companie
- Stabilirea de intalniri cu clientii / potentialii clienti ai companiei
- Redactarea de Rapoartele de activitate conform procedurilor stabilite (rapoarte zilnice, saptamanale, lunare, rapoarte premergatoare intalnirilor)
- Activitate de prospectare pentru identificarea de potentiali clienti pentru companie. - Cunoasterea limbii franceze la un nivel comunicativ spre avansat;
- Experienta anterioara in activitate de telesales - constituie un avantaj;
- Foarte bune citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Sc. angajeaza Agente imobiliare .
Targu-Mures

Societate imobiliara cu sediul in Tg. Mures cauta in vederea angajarii agente imobiliare in Tg. Mures . Cv-urile se vor trimite pe adresa de e-mail . .

Societate imobiliara cu sediul in Tg. Mures cauta in vederea angajarii agente imobiliare in Tg. Mures . Cv-urile se vor trimite pe adresa de e-mail .
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
angajam ospatari
Targu-Mures

Restaurant cu specific ialienesc deschis nou in Tg mures , angajam ospatari cu experienta in domeniu. Cerinte: obligatoriu cunoasterea limbii engleze sau italiana. Oferim salariu foarte atractiv. .

Restaurant cu specific ialienesc deschis nou in Tg mures , angajam ospatari cu experienta in domeniu. Cerinte: obligatoriu cunoasterea limbii engleze sau italiana. Oferim salariu foarte atractiv.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Agent Telesales Franta
Targu Mures Romania Strainatate Franta

Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam! Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta..

Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam! Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta.
Categoria jobului
Serviciu clienti/Call center Call center
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
25 Mar
agent de vanzari
Targu-Mures

Fabrica de tamplarie PVC cu sediul in Tg-Mures, angajeaza agenti de vanzari/colaboratori in domeniul tamplariei PVC pentru piata de revanzatori ( Dealeri ) Orase vizate: - Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Cluj, Alba, Sibiu, Bistrita, Harghita si Covasna , Brasov , Tg-Mures, Suceva, Neamt si Bacau Responsabilitati : - Prezinta si promoveaza produsele comercializate in conformitate cu

standardele si politica comerciala a companiei; - Mentine si dezvolta relatia cu clientii actuali prin vizite de lucru la sediul acestora; - Identifica si contacteaza potentiali clienti noi in vederea largirii portofoliului de clienti; - Prospecteaza piata comerciala in zona teritoriala alocata; - Negociaza si urmareste derularea contractelor comerciale cu clientii, respectarea conditiilor contractuale; - Urmareste vanzarile catre clienti precum si incasarile de la acestia; - Prezinta raportul zilnic de activitate superiorilor ierarhici si stabileste impreuna cu acestia strategii de crestere a citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Sofer-agent vanzari
Targu-Mures

Angajam pentru un depozit de flori sofer-agent vanzari. Sex:masculin Varsta:20-45 Experienta:minima Tg.Mures Cerinte: - manipulare si vanzare marfa -inteligent .

Angajam pentru un depozit de flori sofer-agent vanzari. Sex:masculin Varsta:20-45 Experienta:minima Tg.Mures Cerinte: - manipulare si vanzare marfa -inteligent
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
18 Mar
Asistenti medicali generalisti (8 posturi)
Mures

Asistenti medicali generalisti (8 posturi) Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures 17 martie 2015 Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a 8 posturi contractuale, temporar vacante, de asistent medical generalist, dupa cum urmeaza: Sectia Clinica

Cardiologie I Adulti: 3 posturi – Compartiment terapie intensiva coronarieni; Laborator Explorari Functionale II Neinvazive (adulti): 1 post; Sectia Clinica Cardiologie III Copii: 1 post; 1 post – Compartiment Terapie Intensiva Coronarieni; Sectia Clinica Chirurgie Cardiovasculara Adulti si Copii: 2 posturi – Compartiment ATI copii. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Angajam Functionar Administrativ
Targu-Mures

Societate multinationala angajeaza Functionar administrativ la biroul din Tg. Mures. Daca sunteti interesata,va rugam sa ne trimiteti CV-ul Dvs si in cazul in care indeplineti conditiile,veti fi contactata pentru interviu. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Societate multinationala angajeaza Functionar administrativ la biroul din Tg. Mures. Daca sunteti interesata,va rugam sa ne trimiteti CV-ul Dvs si in cazul in care indeplineti conditiile,veti fi contactata pentru interviu. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job