Joburi in mioveni

Cauta in 8 locuri de munca in mioveni in 2015

28Mar
24 Mar
Ingrijire de o doamna draguta in apropiere de Bonn, Germania
BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Fagaras, Mioveni, Popesti Leordeni, SloboziaStrainatate Germania

Cautam o ingrijitoare cu limba germana pentru o batranica de 83 ani la casa in oraselul Meckenheim, la circa 15 km de orasul Bonn. Doamna este in regula din punct de vedere mental, se misca cu greu, nu vede bine, aude mai rau, are probleme cu inima.


Perioda: 3 luni
Locul: Meckenheim, Germania
Remunerare: 2875 EUR net / 3 luni + cheltuieli de calatorie asigurate


Cerinte fata de candidat:
-Cunoasterea limbii germane la nivel conversational (minimum A2)
-Experienta in ingrijire persoane varstnice
-Inregistrarea in agentia noastra (gratis) la adresa (ro.sunset24.eu/reg)

Cine suntem:
Agentia SunSet Blvd. se ocupa cu furnizarea serviciilor personale din anul 1998. Datorita functionarii noastre de succes pe piata slovaca din 2004, ne-am extins domeniul de aplicare si in strainatate. Incepand cu anul 2005, ne-am specializat in furnizarea de servicii de ingrijire in tarile vorbitoare de limba germana. Scopul nostru este de a deveni o citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Asistenta sociala BabySitter/Menaj/Curatenie Healthcare Medicina/Stomatologie Sanatate Medical Ingrijire copil Servicii curatenie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Incarcatori de pomi si arbusti
Mioveni

Avem nevoie urgenta de 20 de muncitori la incarcat de pomi fructiferi, arbusti si butasi vita de vie. Noi oferim contracte individuale de munca avizate de statul german pe o perioada de 3 6 luni. Salar de 1300 E/luna, se munceste 8h/zi de l v. Gratuit conform contractului avizat: cazare , asigurare medicala si 2 mese/zi.

Cerem seriozitate si personal dornic de munca fie si in echipa de 4 8 persoane . Asigurati locul de munca sunand la tel: 0727.694.090. sau 0763.065.646 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Electricieni/Montatori
Pitesti, Mioveni

- Calificare electrician
- Citire si Interpretare schema electrica
- Cuostinte limba straina (franceza, engleza)
- Cunostinte de pneumatica reprezinta un avantaj
- Disponibilitate la deplasari in tara si afara, max 6 sapt cu retur de 1 sapt.


- Cunoasterea simbolurilor aparatelor electrice
- Masurarea intensitatii curentului electric cu aparatul de masura
- Utilizare scule de mana
- Experienta minim 3 ani
- Spirit de echipaDetalii Companie:Societate Romaneasca cu actionariat multinational, fabricarea de masini specifice la cererea clientului. Clienti principali, Dacia, Renault, Peugeot in toata Europa.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Ind. de masini/Echipamente Service Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
angajari
Mioveni

Societate de constructii angajeaza muncitori in domeniu. Salariul in functie de performanta.

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Mar
14 Mar
Client Misterios (Mystery Shopping) - Medgidia, Medias, M. Ciuc, Mioveni, Moreni, Navodari
Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Mioveni, Moreni, Navodari, Ocna Sugatag

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Muncitori la padure in zona Tyrol
Mioveni

Se cauta urgent barbati harnici cu experienta de lucru in domeniul forestier, la efectuarea curateniei in padure, recoltarea mecanizata a lemnului si rarirea primara a puietului, actionand utilajele specifice. Salariul este 1600 euro/luna, se asigura gratuit cazare, masa si asigurare medicala. Daca iti doresti acest loc de munca, suna acum pentru o programare: 0747564910, 0762036721. .

Se cauta urgent barbati harnici cu experienta de lucru in domeniul forestier, la efectuarea curateniei in padure, recoltarea mecanizata a lemnului si rarirea primara a puietului, actionand utilajele specifice. Salariul este 1600 euro/luna, se asigura gratuit cazare, masa si asigurare medicala. Daca iti doresti acest loc de munca, suna acum pentru o programare: 0747564910, 0762036721.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
part-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
12 Mar
Analist cumparari
Mioveni ROMANIA

Postat la: 11-03-2015 Responsabilitati Integrati in cadrul sitului unuia dintre clientii nostri din zona Pitesti, veti participa la gestiunea cererilor de cumparare/achizitii dupa primirea validarii din partea responsabilului ierarhic; realizarea comenzilor utilizand baze de date interne, emitere facturi, urmarire plati, relatia cu furnizorii etc.

Cerinte - Absolventi/ Masteranzi facultate profil tehnic (IEI) sau economic. - Cunostintele de limba franceza si/sau engleza -nivel mediu sunt obligatorii. - Cunostinte economice de baza (facturare, reglarea litigiilor la livrare) reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite - Formare profesionala - Asigurare de sanatate - Pachet salarial motivant Descrierea firmei - Grupul Segula Avand un numar de peste 6000 de angajati, Grupul Segula Technologies este una din principalele societati franceze care ofera servicii de inginerie si proiectare de inalta valoare adaugata. Prezenta globala a Grupului Segula Technologies este structurata in 60 citeste mai mult
Companie
SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA
Categoria jobului
Aprovizionare / Achizitii Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Personal plantat flori sere
Mioveni

Garantam locurile de munca in Germania si Austria! Aplica acum la un loc de munca in serele de flori, se lucreaza numai necalificat, 8h/zi pe un salariu de pana la 1350 E/luna, iar angajatii beneficiaza de cazare si masa gratuita fara alte costuri suplimentare. Se poate merge in cupluri sau grupuri, mai multe informatii se pot afla apeland la numerele 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17. .

Garantam locurile de munca in Germania si Austria! Aplica acum la un loc de munca in serele de flori, se lucreaza numai necalificat, 8h/zi pe un salariu de pana la 1350 E/luna, iar angajatii beneficiaza de cazare si masa gratuita fara alte costuri suplimentare. Se poate merge in cupluri sau grupuri, mai multe informatii se pot afla apeland la numerele 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job