Joburi in miercurea ciuc

Cauta in 20 locuri de munca in miercurea ciuc in 2014

22 Nov
FRESH GRADUATES FINANTE-BANCI/ CIBERNETICA/ MATEMATICA/ INFORMATICA
BUCURESTI Cluj Napoca Miercurea-Ciuc

Short company description ALPHA BANK ROMANIA is part of the largest Greek financial group, Alpha Bank Group, with more than 130 years experience in banking sector. The first foreign bank to come to Romania after 1990, ALPHA BANK ROMANIA provides the whole range of products and services to the consumer market segment as well as complex banking solutions to the business and corporate customers.

The applicants will have the great opportunity to join an important organization whose values are: innovation, honesty, flexibility, intelligence and reliability. Requirements i⤠University degree in Economics - Finance, Banks/ Cybernetics/ Mathematics, IT - fresh graduates; i⤠Fluent English, both spoken and written; i⤠Dynamic and flexible person, enthusiastic, with initiative and a pro-active attitude; Responsibilities The applicants will have the great opportunity to join an important organization whose values are: innovation, honesty, flexibility, intelligence and reliability. Other citeste mai mult
Companie
Alpha Bank
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Reprezentant vanzari, operator relatii clienti prin telefon
Miercurea Ciuc ROMANIA

Postat la: 29-10-2014

Responsabilitati Descrierea jobului:

• Sa comunici la telefon, insa nu oricum, ci cu scopul de a promova, a convinge si a vinde produse;
• Sa propui oferte adaptate pe nevoile clientilor, pentru a le oferi acestora exact lucrurile de care au nevoie;
• Sa oferi informatii relevante si corecte despre produsele si serviciile

promovate;
• Sa gestionezi si sa rezolvi solicitarile primite de la clienti;
• Sa te asiguri ca ai clienti multumiti, sa urmaresti in tot ce faci atat calitatea, cat si realizarea target-ului stabilit.
Cerinte Candidatul ideal:

• Sa iti placa sa vorbesti si sa comunici cu lejeritate cu ceilalti;
• Sa ai cunostinte de Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) si de navigare online;
• Sa fii orientat catre client, sa fii sensibil la nevoile sale si atent la detalii;
• Sa iti doresti sa inveti neincetat lucruri noi;
• Sa ai spirit de citeste mai mult
Companie
Hilcon Srl
Categoria jobului
Medical / Farmacie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
17 Nov
Reprezentant vanzari business
Tirgu-Mures, Sfantu Gheorghe, Miercurea-Ciuc

Facultate

Detalii Companie:
Firma mica, mobila, cu dorinta de succes. Echipa este formata din oameni tineri, orientati spre o cuprindere cat mai buna a domeniului de referinta in care actioneaza si care intentioneaza consolidarea si extinderea activitatilor fimei..

Facultate

Detalii Companie:
Firma mica, mobila, cu dorinta de succes. Echipa este formata din oameni tineri, orientati spre o cuprindere cat mai buna a domeniului de referinta in care actioneaza si care intentioneaza consolidarea si extinderea activitatilor fimei.
Companie
Davidiu Srl
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
29Nov
15 Nov
Magyar nyelven beszA©lA‘ A¼gyfA©lszolgA¡lati munkatA¡rs BrassA³ban
Brasov Sacele Miercurea-Ciuc

Scurta descriere a companiei CGS Romania is the largest support center in Romania, with over 2000 employees in its three sites from Bucharest, Brasov and Sibiu, focused on assisting customers all over the world by providing cost effective alternatives to the conventional ways of running their business.

Cerinte JA³ magyar nyelvA± kommunikA¡ciA³s kA©szsA©gek - CA©ltudatossA¡g, proaktA­vitA¡s - Pontos A©s hatA¡rozott fellA©pA©s - HajlandA³ megfelelni a rugalmas munkaprogramnak - Csapatszellem - StressztA±rA‘ kA©pessA©g - Magabiztos felhasznA¡lA³i szintA± szA¡mA­tA³gA©pes ismeret birtokA¡ban van - AœgyfA©lorientA¡lt, tA¼relmes A©s nyitott szemA©lyisA©g Responsabilitati FA‘bb feladatok: - MeglA©vA‘ A©s leendA‘ A¼gyfelek rA©szA©rA‘l A©rkezA‘ bejA¶vA‘ hA­vA¡sok kezelA©se - Aœgyfelek bejelentA©seinek beazonosA­tA¡sa - Gyors problA©ma felismerA©s A©s a megfelelA‘ megoldA¡s megtalA¡lA¡sa - MegoldA¡s vagy eszkalA¡ciA³ az illetA©kes osztA¡ly felA© - Az A¼gyfA©llel folytatott beszA©lgetA©s citeste mai mult
Companie
Computer Generated Solutions
Categoria jobului
Altele Customer support - Client service Vanzari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
14 Nov
Client Misterios Harghita
Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni Harghita

?Cumparatorii sub acoperire? (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti. Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza. Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit. Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 ore.

Cerinte:
O citeste mai mult
Companie
Reveal Marketing Research
Categoria jobului
Cercetare & Dezvoltare
Aplica la job Detalii job
06 Nov
PROMOTIE AU PAIR USA
Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Satu-Mare,

Descrierea companiei BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.

Descrierea postului Pentru cei care se inscriu pana la data de 15 iunie 2013! Achiti doar 290$ TVA inclus la inscriere, iar diferenta de 460$ TVA inclus la obtinerea unui plasament Beneficii: - Cazarea si masa asigurata de catre familie - Camera proprie - Plata lunara de 800USD/luna (se lucreaza 45 ore/saptamana, o zi jumate/saptamana libera, un week-end liber pe luna, doua saptamani de concediu platit) - Bilet de avion dus- intors gratis - Asigurare medicala inclusa in pret - Training gratuit la sosire in America la hotel de 3 sau 4 stele - Studii pe perioada sederii in ce domeniu doresti tu! - Concediu de odihna citeste mai mult
Companie
BRG
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Educatie / Training / Cultura / Arta Resurse umane
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
04 Nov
Electrician (Electro - mecanic)
Reghin, Odorheiu Secuiesc, Miercurea-Ciuc, Gheorgheni

Liceu, Scoala postliceeala, Facultate

Detalii Companie:
Firma noastra este specializata in: âA€A¢ Consultanta in domeniul investitiilor din Industria de prelucrare a lemnului, rentabilizarea productiei, reducerea cheltuielilor, etc. Comercializare, montaj si service: âA€A¢ Utilaje si instalatii de prelucrare primara si secundara a lemnului.

âA€A¢ Tocatoare si linii de tocare lemn. âA€A¢ Echipamente pentru reciclarea deseurilor din lemn âA€A¢ Instalatii termo âA€A“ energetice, destinate producerii de energie termica (apa calda, abur saturat, abur supra-incalzit, ulei diatermic supra-incalzit, etc.). âA€A¢ Instalatii pentru productia ENERGIEI VERZI, cogenerare de energie electrica si energie termica.
Companie
TMC Lemn Invest Srl
Categoria jobului
Reparatii/Service Industrie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Oferta! Munca in fabrica Germania.
Campulung, Focsani, Miercurea-Ciuc, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Femei, barbati sau grupuri de persoane harnice si serioase pot opta pentru una dintre ofertele noaste cu locuri de munca in Germania la fabrica. Beneficii asigurate: cazare si transport platit de angajator plus un salar de 1350 euro / luna! Plecari sigure cu contract legal de munca.

Tel: 0737883090 sau 0767041090! Cerintele postului Oferta! Munca in fabrica Germania.
Companie
team4job
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto
Tipul jobului
full-time
Salariu
13501350 euro
Aplica la job Detalii job
05 Nov
Consilier Client Retail Harghita
Gheorghieni Odorheiu Secuiesc Miercurea-Ciuc Harghita

Scurta descriere a companiei Pornind de la misiunea declarata, de Creare de valoare pentru actionari, clienti si societate, prin oferta sa de produse si servicii bancare integrate si de calitate, care sa satisfaca nevoile financiare ale clientilor si sa asigure obtinerea unor rezultate financiare superioare, Banca Comerciala Romana, prin Directia de resurse umane isi propune sa dezvolte si sa

sustina o forta de munca talentata, novatoare, angajata si dedicata. Politica de selectare, instruire, evaluare si recompensare a salariatilor se bazeaza pe performanta profesionala si comportamentul acestora in organizatie. Banca Comerciala Romana este locul unde angajatii se pot dezvolta pe masura contributiei si a potentialului individual si unde angajatilor le sunt recompensate si apreciate performantele si calitatea muncii depuse. Cerinte Studii Superioare de lunga durata - Economice - Juridice/Tehnice si cursuri de specialitate in domeniul bancar Superioare de scurta durata Economice citeste mai mult
Companie
BCR
Categoria jobului
Asigurari - Intermedieri financiare Banci
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Spalatori si mecanici auto in Germania.
Curtea de Arges, Miercurea-Ciuc, Oradea, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Se fac angajari in service-uri pentru firme nemtesti. Cautam mecanici, tinichigii si spalatori auto, calificati sau cu experienta. Alege sa pleci cu noi si ai transport si cazare gratuit! Ai nevoie de mai multe detalii? Ne poti suna la tel: 0737883090 sau 0767041090! Cerintele postului Spalatori si mecanici auto in Germania.

Companie
team4job
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 20 locuri de munca in miercurea ciuc , afisate in 2 pagini.