Joburi in medias

Cauta in 29 locuri de munca in medias in 2015

27Jan
27 Jan
Lucrator comercial
Medias

LiceuDetalii Companie:Infiintata in anul 2007, Vasconi Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in MEDIAS, judetul Sibiu. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de legume, fructe proaspete, mere, pere, portocale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Vasconi Grup S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde citeste mai mult
Companie
Vasconi Grup S.r.l.
Categoria jobului
Comert Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
Buyer
Medias

Job Description: Pentru unul din clientii nostri, lider in productia de nacele si platforme pentru acces si lucru la inaltime, recrutam Buyer! Responsabilitati: Analizarea specificatiilor de produs pentru realizarea unui sourcing corect al furnzorilor; Selectarea furnizorilor si evaluarea acestora; Construirea de strategii pentru a realiza obiectivele proiectului; Realizarea de rapoarte

referitoare la furnizorii existenti. Requirements: Experienta in achizitii minim un an de zile; Abilitati de management de proiect; Studii superioare - de preferat in domeniul tehnic; Cunostinte de desen tehnic.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
21 Jan
Afacere fara investitie
Brasov, Medias,

Descrierea companiei Parfumuri la pret de fabrica.Parmurile imita marici celebre in lume usor de vandut.Pentru a beneficia de preturile de producator nu trebuie decat sa te inscrii.Nu esti obligat la o comanda minina, nu esti obligat la comenzi lunare.Te poti inscrie ca persoana fizica sau firma.Castiguri maxime,cumperi la pret de fabrica , pretul de vanzare il faci tu.

Detalii ,inscrieri si comenzi direct pe site www.refan.ofetademunca.ro Descrierea postului Locul tau de munca part time. Ce trebuie sa faci? Intri pe site www.ofertademunca.ro , te inscrii gratuit in sistem , primesti acasa catalog gratuit , site gratuit de prezentare si te apuci de treaba. Comisioane mari din vanzare si recomandarea altor persoane. Cerintele postului Locul tau de munca part time. Ce trebuie sa faci? Intri pe site www.ofertademunca.ro , te inscrii gratuit in sistem , primesti acasa catalog gratuit , site gratuit de prezentare si te apuci de treaba. Comisioane mari din vanzare si recomandarea altor citeste mai mult
Companie
Cristian Lay
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
Operator masini unelte
Medias

Job Description: Pentru clientul nostru, o fabrica din Medias care activeaza in domeniul cablajelor, angajam operatori masini unelte. Activitatea consta in setarea masinilor automate in functie de instructiunile din desenul tehnic.Programul de lucru este in 3 schimburi (6.30-14.30/14.30-22.30/22.30-6.30).

Requirements: Cerinte: - experienta de cel putin 1 an pe masina automata Komax; - cunostinte de desen tehnic; - disponibilitate pentru munca in 3 schimburi.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
27Jan
20 Jan
[Part-time] Colaborare part-time pe proiect de client misterios at Confidential
Alba Iulia, Turda, Dumbraveni, Sighisoara, Medias, Blaj, Agnita, Brasov, Cisnadie, Sibiu

Descriere companie: Firma este specializata in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate.

Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite. Descriere job: Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Cerinte: Colaboratorul pe care il cautam: Este barbat Are varsta peste 25 de ani Are cunostinte minime de Office Are acces la internet Este din: Alba Iulia, Turda, Dumbraveni, Sighisoara, Medias, Blaj, Agnita, citeste mai mult
Categoria jobului
research Cercetare de piata
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jan
Consultant Asigurari de Viata- Sibiu
Medias Sibiu

Companie
ING Asigurari de Viata
Categoria jobului
Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari Vanzari Banci
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.hipo.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
CASIER - TIMISOARA, SIBIU, SIGHISOARA, LUGOJ
Timisoara, Sibiu, Sighisoara, Medias Lugoj

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
16 Jan
Reprezentant vanzari consumabile vopsitorii auto si industriale
Sibiu, Medias, Bucuresti, Braila, Alba Iulia

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:nedeclarat

Companie
nedeclarat
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jan
Client misterios/ evaluator/ cumparator sub acoperire
Focsani, Giurgiu, Medias,

Descrierea companiei Phantom Group este o firma cu experienta internationala de peste 7 ani in domeniul activitatilor de mystery shopping. Deruleaza proiecte pentru firme care activeaza in diferite domenii precum - telecom, auto, bricolaj, financiar-bancar, etc. Cautam in permanenta evaluatori (mystery shopperi, clienti misteriosi, colaboratori) in toata tara.

Descrierea postului Evaluatorul (clientul misterios, mystery shopper-ul) trebuie sa viziteze diferite magazine, banci, farmacii, etc. In cadrul fiecarei vizite, evaluatorul trebuie sa joace, incognito, rolul unui client interesat de achizitionarea anumitor produse. Trebuie sa urmareasca si sa evalueze pe parcursul vizitelor diferite aspecte din magazinele evaluate (curatenia in magazin, aranjarea produselor, comportamentul angajatilor, abilitatile de vanzare ale angajatilor etc.) pe baza unor scenarii bine definite, puse la dispozitie de firma. Cautam evaluatori din toate orasele tarii. Asteptam CV-urile si pe adresa de e-mail citeste mai mult
Companie
Phantom Group SRL
Categoria jobului
Marketing Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
Reprezentant Vanzari
Medias, Cluj Napoca

Candidatul ideal: Cunostinte si experienta in vanzarea materialelor de constructii constituie avantaj; Foarte bune abilitati de comunicare, relationare si negociere; Cunostinte de operare PC; Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului: Identifica potentialii clienti, promoveaza si comercializeaza produsele si serviciile companiei din domeniul materialelor de constructii; Promoveaza programele de fidelizare ale companiei; Consiliaza clientii pe tot parcursul derularii contractului si le ofera acestora cele mai bune solutii. BENEFICII: Pachet salarial motivant, format din salariu fix, tichete de masa si bonusuri din vanzari; Masina de serviciu; Posibilitatea de dezvoltare profesionala in cadrul unei echipe dinamice si competitive.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 29 locuri de munca in medias , afisate in 3 pagini.