Joburi mecanic masini de constructii si terasamente utilaje grele

Cauta in 35 locuri de munca mecanic masini de constructii si terasamente utilaje grele Full-time in 2014

Filtre suplimentare
08 Nov

Mecanic Atelier Utilaje Agricole

Ilfov ROMANIA

Cerinte - Calificare de mecanic agricol/ auto - Experienta in domeniul reparatiilor de utilaje agricole/ constructii/ auto de minim 3 ani - Cunostinte temeinice de mecanica, hidraulica si electrica - Cunostintele privind programele de identificare piese si programele de diagnoza constituie un avantaj - Cunostinte medii de limba engleza - Permis de conducere categoria B- constituie avantaj.

Companie: IPSO SRL

Jobul Mecanic Atelier Utilaje Agricole este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Pescuit full-time

Locul de munca Mecanic Atelier Utilaje Agricole a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Sofer tir recuperari auto

Essex

Companie importanta in domeniul de service si asistenta rutiera cauta soferi tir platforma pentru recuperarea si transportul autovehiculelor avariate. Responsabilitati : -Defalcarea/dezmembrarea si recuperarea vehiculelor auto si comerciale; -Colectarea si livrarea vehiculelor clien?ilor la si de la atelierul nostru; -Efectuarea de mutari si remediere a avariilor la masini/utilaje ale.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Sofer tir recuperari auto este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer tir recuperari auto a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Sofer tir recuperari auto

Anglia

Postat la: 26-08-2014 Responsabilitati Companie importanta in domeniul de service si asistenta rutiera, cauta soferi tir platforma pentru recuperarea si transportul autovehiculelor avariate. Responsabilitati: -defalcarea/dezmembrarea si recuperarea vehiculelor auto si comerciale -colectarea si livrarea vehiculelor clientilor la si de la atelierul nostru -efectuarea de mutari si remediere a.

Companie: Tjobs SRL

Jobul Sofer tir recuperari auto este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer tir recuperari auto a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24Nov
11 Nov

Sudori Mig Mag

Bistrita

Pentru o companie importanta din Bistrita cautam urgent Sudori. Se fac suduri cu procedeul mig mag ( 135 -136) la sasiuri, carcase, utilaje grele, industriale Se sudeaza in hala. Responsabilitati: - sudarea de sasii si carcase sasiuri/piese la industria grea de masini; - pozitii: cap la cap / colt; - lucreaza in echipa cu lacatusii; - lucreaza in schimburi;Cerinte:- Studii medii de.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Sudori Mig Mag este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Sudori Mig Mag a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
14 Nov

Montatori, Mecanici - Franta, Germania

Toate orasele, Strainatate Franta Germania

a echipamentelor de transport mecanic si a transportului pneumatic al cerealelor. -stiti sa folositi un polizor, o surubelnita electrica si un aparat de sudat. -stiti sa cititi un plan de montaj si cunoasteti tehnicile de ridicare si transport a incarcaturilor grele. -vorbiti/intelegeti una dintre urmatoarele limbi : franceza sau germana. Compétences : -issu d’une formation en mécanique ou.

Companie: Christal s.r.o

Jobul Montatori, Mecanici - Franta, Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, Constructii / Instalatii, full-time

Locul de munca Montatori, Mecanici - Franta, Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
10 Nov

Recrutam : Tenichigiu auto pentru desfasurarea activitatii in Franta

Alt Oras, Strainatate Franta

in domeniul afacerilor Salariu: 1500-2000 € Cerintele postului Cerinte: Recrutam un Tenichigiu Auto-Vopsitor ce poseda cunostinte de mecanica si o experienta de cel putin doi ani, pentru repararea DE MASINI VECHI , cu motoare in doi timpi. - responsabil, devotat, serios, punctual - cunostinte temeinice de mecanica - diploma de mecanic - cunostintele de limba franceza Obligaoriu .

Companie: Tellus Jobs Brasov

Jobul Recrutam : Tenichigiu auto pentru desfasurarea activitatii in Franta este incadrat in categoria Altele, full-time Salar:2000 euro

Locul de munca Recrutam : Tenichigiu auto pentru desfasurarea activitatii in Franta a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Buldoexcavatorist

Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis si infiintata in anul 2011. Compania TRAIRED GRUP efectueaza vanzare si inchiriere masini si utilaje de constructii. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. RomaniaÂA Ã‚A este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem.

Companie: Traired Grup

Jobul Buldoexcavatorist este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Buldoexcavatorist a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
11 Nov

Tenichigiu auto

Bordeaux

de mecanica - diploma de mecanic - cunostintele de limba franceza Obligaoriu Compensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie: Tellus Brasov SRL poate fi partenerul de incredere al persoanei care este in cautarea unui loc de munca si se remarca prin complexitatea serviciilor de cea mai inalta tinuta profesionala. Dispunem de pregatirea necesara recrutarii si plasarii.

Companie: Tellus Jobs

Jobul Tenichigiu auto este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Tenichigiu auto a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Sudori aluminiu

Bistrita

Pentru o companie importanta din Bistrita cautam urgent Sudori. Se fac suduri la sasiuri, carcase, utilaje grele, industriale Se sudeaza in hala. Responsabilitati: - sudarea de sasii si carcase sasiuri/piese la industria grea de masini; - pozitii: cap la cap / colt; - lucreaza in echipa cu lacatusii; - lucreaza in schimburi;- Studii medii de specialitate/ scoala profesionala; - cursuri de.

Companie: NetJobs

Jobul Sudori aluminiu este incadrat in categoria Ind. de masini/Echipamente full-time

Locul de munca Sudori aluminiu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
15 Nov

Tinichigiu naval

Saint Nazaire

eligibili : - Lacatus constructii metalice si navale - Lacatus mecanic - Tinichigiu industrial. Va rugam sa le trimiteti impreuna cu cv-ul la adresa specificata in anunt. Competente specifice ? Putere de munca ? Precizie ? Abilitati de lucru atat in echipa cat si individual Conditii salariale 1850 euro/luna NETCompensatii:-Detalii Companie:Agentie de recrutare .

Companie: Petromat DVM Resurse

Jobul Tinichigiu naval este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Tinichigiu naval a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 35 locuri de munca ( mecanic masini de constructii si terasamente utilaje grele ) Full-time , afisate in 4 pagini.