Joburi mec utilaj greu

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru mec utilaj greu dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu mec utilaj greu
22 Nov
Tehnician utilaj greu Sint-Truiden

Schaffer; -lucrul pe utilaje agricole (masini agricole, macarale, excavatoare) marca Schaffer; -analizarea defectelor la motoarele Diesel si repararea lor; -repararea de cilindri, capete de cilindru, garnituri, supape, transmisii, curele, etc; -cunostinte de hidraulica(pompe utilizate hidraulic); -cunostinte de hidrastatica (pompe hidrastatice si pompe cu pistoane); -cunostinte de.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Tehnician utilaj greu este incadrat in categoria <> full-time

Locul de munca Tehnician utilaj greu a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Tehnician vehicule tonaj greu Londra

de tehnician vehicule tonaj greu in UK. Angajatorul asigura : -un venit intre £9 - £15 brut/ora - negociabil in functie de experienta candidatului. - transport Romania-Anglia asigurat pana in 100 euro (trebuie pastrat biletul/bonul pentru decont); - cazarea este asigurata contracost – 260 lire/luna – toate utilitatile incluse; - orele suplimentare sunt platite suplimentar; Cerinte:.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Tehnician vehicule tonaj greu a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
11 Nov
Operator utilaj de foraj Langenfeld

Germania cautam operatori pe utilaj de foraj. Responsabilitati: -participarea la constructii civile si subterane -utilizarea utilajelor de foraj (Bauer, Delmag and Soilmec)Cerinte:Studii: Scoala profesionala -experienta in foraj ( se lucreaza cu piloni de 10-20 m lungime) -cunoasterea limbii germane la nivel avansat; Se ofera: -se lucreaza intre 45-50 ore pe saptamana -cazare.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Operator utilaj de foraj este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Operator utilaj de foraj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Operator Utilaj Reghin

Incarcarea si descarcarea la timp a materialului lemnos fara pierderi sau deteriorari Manipularea materialelor lemnoase si aranjarea acestora in locatiile specificate Cerinte:Cerinte: Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Disponibilitate de a lucra in schimburi .

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Operator Utilaj este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator Utilaj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Operator utilaj Reghin

Cerinte: Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Disponibilitate de a lucra in schimburi Capacitate de lucru in echipa Seriozitate si responsabilitate Orientare spre rezultate Adaptare la situatie Constituie avantaj detinerea diplomei de absolvire pentru unul dintre cursurile: Macaragiu Masinist la masini pentru terasamente Masinist la alte masini de transport pe.

full-time

Locul de munca Operator utilaj a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
23Nov
18 Nov
Operator CNC utilaj LVD Roeselare/Gent

persoane cu experienta pe utilajele CNC de indoit LVD Executarea de piese din inox,otel,fier Cunostiinte de operare cat si de programare a utilajelor Abilitati tehnice de citire a planurilorCerinte:- experienta de minimum 3 ani in domeniu - vorbirea lb. engleze sau franceze la nivel mediu - disponibilitate pentru o perioada indelungata - spirit de echipa, rezistenta la stress,.

Companie: Accent Jobs Romania

Jobul Operator CNC utilaj LVD este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator CNC utilaj LVD a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov
mecanic utilaj BUZAU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in BUZAU este 2 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 10/01/1140006548/2 Contact : Buzau, Str. Unirii Nr. -, bl. 11 D-E, parter Tel. 0238/720229, e-mail : bz_lmv@bz.anofm.ro .

Locul de munca mecanic utilaj a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
21 Nov
mecanic utilaj TULCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in TULCEA este 3 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 37/01/1140001305/1 Contact : Tulcea, Str. Grigore Antipa Nr. 10 Tel. 0240/512171, e-mail : tl_lmv@tl.anofm.ro .

Locul de munca mecanic utilaj a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
18 Nov
mecanic utilaj ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/04/1140001119/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca mecanic utilaj a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
06 Nov
Operator utilaj Reghin

Incarcarea si descarcarea la timp a marfii Manipularea materialelor lemnoase fara pierderi sau deteriorari Cerinte:Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Capacitatea de lucru in echipa .

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Operator utilaj este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator utilaj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job